24 Nisan 2024 Çarşamba

ISPARTA VALİSİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR

ISPARTA VALİSİ SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Spor

Yazgan: KARAMAN BELEDİYE BAŞKANI, OLAYLARI SİYASALLAŞTIRIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, ligdeki 19. maçında şampiyonluk adaylarından Karaman Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçta pembe-yeşillileri galibiyeti getiren golü 30. Dakikada Enes  İlhan Yüksel attı.

                Maçtan çok Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyesporlu yöneticilerin  şova yönelik hareketlerine sitem eden Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulundu. Isparta 32 Spor Yönetimi olarak Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyespor Yönetimini kınayan Başkan Yazgan, “Gelelim ligin ilk yarısında 20 Ocak 2019 tarihinde Karaman’da oynanan Karaman Belediyespor-Isparta 32 Spor karşılaşmasında yaşananlara gelelim. Bizi o gün protokol tribüne almadılar. Sonra biri gelip, ‘Şurada oturabilirsiniz. Ancak 7 kişiyi geçmeyin’ dedi.  Hatta Isparta’nın yayıncı kuruluşunun maçı yayınlamamasına dahi izin vermediler. Ve 2. Yarıda polis zoruyla televizyoncu arkadaşlarımıza yayın yaptırmadılar. Bir su, bir bardak çay bile ikram etmediler. Bir sürü pislik yaptılar. İlk yarıda olmuştu bu olaylar.

Gelelim 16 Şubat Pazar günü Isparta’da oynanan Isparta 32 Spor-Karaman Belediyespor maçına. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, kendisinin tribünlere alınmadığını iddia etmiş, Isparta Valimiz Sayın Ömer Seymenoğlu’nu ve bizleri suçlamış. Belediye Başkanı’nı protokol tribüne oturttuk ve çayda ikram ettik. Kendisi çayı dahi içmedi. Olayları siyasallaştırıp farklı  oyunlar içerisine girdi. Karaman Belediyespor sahada kazanamayınca Isparta’mıza geldiği günden bugüne kadar gönülleri fetheden Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu için çirkin bir siyaset güderek hedef göstermeye çalışıyorlar. Isparta  olarak sayın valimizi kimseye yedirtmeyiz. Karaman'a giderek megafondan ağlayan soytarılara en güzel cevabı şampiyon olarak vereceğiz. 

                Sayın Valimiz, tam bir devlet adamıdır. Hatta biz maçlarda kendisine Ispartaspor atkısını takmak istedik. Kendisi rakip takımlara ayıp olmasın diye atkımızı dahi takmayarak ne kadar tarafsız olduğunu da gösterdi. Sayın Valimize ve bizlere karşı yapılan bu kara progagandayı kınıyoruz” dedi.

                Bu arada Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın daha önce içeride oynadıkları Yatağan ve Ortaca Belediyespor maçlarında da bir takım olayların içerisine girdiğini iddia eden Başkan Yazgan, “Hatta Yatağanspor Antrenörürü de sahada kovaladığını duymuştuk. Ortaca maçında da ise 3-0’dan 3-3’e getirdikleri maçla da ilgili bir çok iddia gündemde. Hakemler ve rakipler baskı altına alınmaktadır. Şu unutulmasın bu yıl Karaman’da dahil, Isparta’ya gelen hiçbir takımın ne taraftarı ne de sporcusunun burnu dahi kanamamıştır” diye konuştu.

                Yaşananlarla ilgili başta TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve diğer yetkililere bilgi verdiğini anlatan Başkan Yazgan, “Isparta sahipsiz değildir. Sahaya çıkarak bileğimizin hakkıyla kazandığımız 3 puanları masada bırakacak değiliz. Bu şehir şampiyonluğu baştan sona hak ediyor. Daha önce de söylediğimiz gibi biz bu takıma taraftara ve şehre inandık. İnanmaya da devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Kimse endişe etmesin. Gün birlik ve beraberlik günü. Gün dayanışma günüdür” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Burdur'dan

18 Şubat 2020 Salı 11:38

Karaman'ın koyunu sonradan çıkar oyunu. Artistlik yapanın filmini çekeriz evvel Allah. Hem de yeşilli pembeli. Gülümseyiiiiin!!! Şipşak 1-0:)))))

Had bilmezler

18 Şubat 2020 Salı 09:46

Kimse valimİZE ses etmesin haddini bilsin bilmezse de ıspartalı olarak bildiriririz

Sahipli

18 Şubat 2020 Salı 09:23

Muhtarlarda vali nin memuru ğibi

tencere senin kara

18 Şubat 2020 Salı 00:52

Öncelikle...SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR ......Sonralıkla... Bu haberin neresini ciddiye alıp yorum yazalım be kardeşim... baştan sona bi daha okudum da... gerçekten nerden tutsan elinde kalıyor ..tencere seninki benden kara misali... yalnız başlıkta ''Isparta valisi sahipsiz değildir'' yazıyor.. adam gerçekten böyle mi söylemiş... çeviri hatası mı?

Ispartalı

18 Şubat 2020 Salı 00:10

Karamanlılar iyi adam olsanız bu hafta sahanız kapanmazdi her maçınız olay önce kendinize çeki düzen verin

K.oğlu Mehmet bey

17 Şubat 2020 Pazartesi 23:33

Sayın vali kulüp başkanımısın devletin valisi mi ? Valiler kararnamesi nde görürüz

Yılmaz

17 Şubat 2020 Pazartesi 23:10

Karamanlı isimli hazmedemiyorsan soda iç veya sade gazoz iç. Şimdi uza burdan. Kendi takım kaptanınız diyor ısparta taraftarını gördünüz dimi diyor size reziller elli 60 kişiyle deplasmanmi yapilir len

Karamanlı

17 Şubat 2020 Pazartesi 20:35

"Megafondan ağlayan soytarılara en güzel cevabı şampiyon olarak vereceğiz" cümlesindeki Soytarı kelimesini sana yedirirler başkan !! Eğer ki bir soytarı arıyorsan sirke gideceksin..

Sahipli

17 Şubat 2020 Pazartesi 20:02

Valinin olayda adı geçiyorsa be sıkıntı vardır bence değerlendirilmeli

RECEP GÜRDAL (ZAFER MAH. MUHTARI)

17 Şubat 2020 Pazartesi 19:36

Sn.Isparta Valimiz hakkında iyi niyeti suistimal eden ve centilmenlik dışı açıklamalarda bulunan Karaman Belediyespor Başkan ve Yöneticilerini esefle kınıyorum. Gerek sosyal medya, gerek Karaman basınında olumsuz açıklama yapanların bu yanlıştan dönmeleri en sağlıklı seçenek olduğunu belirtirim. Çünkü yapılan açıklamaların gerçek ile bağdaşmadığını, şayet giriş çıkışlardaki görevlilerin hataları var ise Sn. Valimize atıfta bulunulması tüm Isparta hakkını üzmüştür.

Ispartalı

17 Şubat 2020 Pazartesi 18:53

Karamanlıları görünce duyunca tüylerim diken diken oluyor gıcıklanıyorum

Yılmaz

17 Şubat 2020 Pazartesi 17:40

Karamanlılar agliycaksaniz oynamayalim

Fanatik

17 Şubat 2020 Pazartesi 17:09

Mehmet uysal ne karamanı ne sonra çıkar oyunu... Yürüüüüü boyunuzun ölçüsünü aldınız anca gidersin

Ayşecik

17 Şubat 2020 Pazartesi 16:51

Ne demek sahipsiz demek. Valinin sahibi mi varmış. Yanındayız diyorsanız o başka.

gül sanayi yönetimi

17 Şubat 2020 Pazartesi 15:40

gül sanayi esnafı ve yönetimi olarak sayın valimizin ve ısparta sporun her zaman yanındayız. sayın valimizi kimseye yedirmeyiz. sayın valimiz herkese eşit mesafede olan bir insandır ve hiç kimseyi ayırt etmeden herkese yardım etmektedir. karaman belediye başkanı tarafından yapılan açıklamaları kınıyor sayın valimizin her zaman yanında olduğumuzu beyan ederiz.

Lidersin Unutma

17 Şubat 2020 Pazartesi 15:01

Şampiyon olun, lafa söze bakmayın, gerisi boş iş. Isparta halkı kimseyi sahipsiz bırakmaz. Ama önce siz bırakmayın.

Yılmaz

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:47

La la lay lay lay lay lay la la lay koydukmu

spam

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:41

Yakında Valiler kararnamesi çıkacak, O kararnamede Sayın Valinin tayini çıkarsa; gördünüz mü valinin tayinini yaptırdık diye hava atmaya kalkarlar.

Yılmaz

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:35

Oynayamayan gelin yerim dar dermiş.

Mehmet uysal

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:19

Siz anca kendinizi bu yalanlarla kandirin elimizde valinin vermiş oldugu emir dogrultusunda videomuz varrr siz evinize gelen misafiri kapıdan kovuyorsunuz bu çok ayıp ama sizler karamanoglu mehmet beyin torunlarını tanımıyorsunuz Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu unutmayın bu sözü saygılarımlaa

Faso aga

17 Şubat 2020 Pazartesi 14:12

Ayrıca Facebook adreslerinden maçı canlı yayında verdiler bununla ilgili telif yada izin alınmadaysa işlem yapılmasını rica ederiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR