29 Mart 2024 Cuma

ISPARTASPOR EMİN ADIMLARLA ZİRVEYE

ISPARTASPOR EMİN ADIMLARLA ZİRVEYE

Spor

Ispartaspor, dün deplasmanda karşılaştığı grubun kritik maçında Sarayönü Belediyespor’u 4 – 1 farklı mağlup ederek deplasmandan galibiyetle döndü. Yeşil – Pembeli ekibin gollerini Enes İlhan Yüksel (3) ve İbrahim Zeytin attı.

YEŞİL – PEMBELİ EKİP ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRDÜ

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Ispartaspor bu galibiyetle 21 olan puanını 24’e yükseltti. Kestelspor’un Akşehir’de takılması ile Ispartaspor’un lider ile arasındaki puan farkı 2’ye indi. Yeşil – Pembeliler Sarayönü galibiyetiyle puna durumunda 5. Sıradan 3. Sıraya yükselirken, grupta Kestelspor 26 puanla lider, Karaman Belediyespor ise 25 puanla ikinci sırada bulunuyor. 

ÇAL BELEDİYESPOR GELİYOR

Öte yandan; Bölgesel amatör lig 7. Gurupta ilk yarıda son haftaya girilirken Ispartaspor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Çal Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekibin; dün oynanan maçta kendi sahasında Yatağanspor’u 4 – 2 mağlup ederek sahadan galibiyetle ayrılan rakibini de mağlup ederek ilk yarıyı hem galibiyetle hem 27 puanla bitirmesi bekleniyor.

BAL 7. GRUP 12.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:

Akşehirspor – Kestelspor: 2-2

Sarayönü Belediyespor – Ispartaspor: 1 – 4

Ortaca Belediyespor – Sarayköyspor: 1 – 1

MAKÜspor – Karaman Belediyespor: 0 – 3

Çal Belediyespor – Yatağan Belediyespor: 4 – 2

Kepez Belediyespor – Bucak Belediye Oğuzhan: 3 – 1

Manavgat Belediyespor – Ereğlispor: 0 – 1

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

istiklal mahalleli

11 Aralık 2019 Çarşamba 13:17

bu takıma ve ekimine güvenim tamdır sonsuz başarılar saygılarımla

Şampiyon isparta

09 Aralık 2019 Pazartesi 22:35

3_4 transfer geliyor beyler ama bu takım şampiyon olsada çıkması zor bu oyunla bunu kabul edelim......

HAKKI

09 Aralık 2019 Pazartesi 12:41

dobi hasanın aldığı puanı Tarık hoca kalsa alamıycakmıydı tersini düşünmek saçmalık olur takıma sezon başı kondisyon yükleyen Tarık hocadır ilk maçlar zor ve deplasmanı Volkan ilk maçına çıkıyordu karaman maçının ikinci yarısı oynanan oyun başlangıçtır ama olmadı lig uzun maraton sonu önemli !!!

adnan

09 Aralık 2019 Pazartesi 12:35

Daha çok erken fikstür gereği güçsüz rakiplerle maç yapıyoruz. Devre arası rakiplerimize transfer yapacak ikinci devre çok şeye gebe, ereğlisporu yendik diye kutlama yapılmaz güldürmeyin kendinizi..

Taraftar

09 Aralık 2019 Pazartesi 10:30

Dobi Hasan'ı kim transfer ettiyse helal olsun. Sayesinde maçı almaya başladık. Bir de yönetimden bazı kişilerin gitmedi gerekiyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR