29 Mart 2024 Cuma

ISPARTASPOR’DA BOMBALAR PATLIYOR

ISPARTASPOR’DA BOMBALAR PATLIYOR

Spor

Isparta Spor yeni sezona fırtına gibi hazırlanıyor. Yeşil pembeli ekip son olarak Gölcük Spor’dan Akın Karaaslan ile anlaştı. Sağ stoper olarak görev yapan Karaaslan birçok takımda önemli başarılara imza attı.

Atakan Yazgan yönetiminde ki Isparta Spor, ülkenin dört bir köşesinde top koşturan tecrübeli isimlerle anlaşmaya devam ediyor. TFF 3’ncü ligde ilimizi temsil edecek olan Isparta Spor son olarak Akın Karaaslan ile anlaşmaya vardı. Sağ stoper olarak birçok kulübün dikkatini çeken Karaaslan Isparta Spor’a evet dedi. Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, bomba transferlerin devam edeceğini de müjdesini bir kez daha verdi. Yeni Stoper Karaaslan’ın, Gölcükspor - Muğlaspor  - Çorum Fk - 1928 Bucaspor - Ümraniyespor - Medipol Başakşehir Fk - Kanarya Spor gibi takımlarda top koşturduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gurbetteki ıspartalı

01 Eylül 2020 Salı 13:03

Isparta spor forması alarak şehrimizin takımına destek olsak ama güzel profesyonel bir sayfa yok bu konuda bir çalışma lütfen

izzet yavuz

30 Ağustos 2020 Pazar 13:38

basarılar ıspartam yoneticilerden bir isteğim var lütfen alt yapılar la ilgili bir çalışma başlatın. ısparta nın amatör kulüplerindeki çocukların hayali olun.

Küçük esnaf

24 Ağustos 2020 Pazartesi 17:37

Bombalar patladığına göre işler yolunda. Allah'ın izni ve yardımıyla bu hızla süper lige çıkarız.

Ispartalı

24 Ağustos 2020 Pazartesi 16:44

Büyüksün Atakan başkan... Helal olsun sana. Ispartaspor için çalışıyonuzya. Allah yolunuzu açık etsin inşallah

Oğuzhan

24 Ağustos 2020 Pazartesi 15:54

Kalp krizi gecirmisti bu futbolcu umarim bir daha tekrarlamaz sikintisi genis capli bir saglik kontrolnden gecse iyi olur

Fanatik Ispartalı

24 Ağustos 2020 Pazartesi 15:44

Haydi Ispartam hedef 2. lig İnşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR