19 Nisan 2024 Cuma

İYİ Kİ VARSIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

İYİ Kİ VARSIN SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, sadece 1. olan takımların bir üst lige çıkma kararı almasının ardından Ispartaspor gibi bir çok kulüp federasyona tepki göstermiş ve ardından alınan kararın gözden geçirilmesi için talepte bulunmuşlardı. Ve Federasyon tekrar bir araya gelerek, Ispartaspor'un da bir üst lige çıkacağına karar verdi. Bu aşamada ilk karar sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK PArti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yoğun girişimlerdi bulunmuş ve meclis kürsüsünden federasyona bu kararın gözden geçirilmesi için açıklamalarda bulunmuştu.

Yıllarca amatör liglerde bile olmayan Ispartaspor'un bundan 4 yıl önce Özel İdare takımının ismini değiştirerek, Bal liginde oynamasını sağlamış. Ve 4 yıl boyunca maddi ve manevi her türlü desteği vermiştir. Isparta'ya armağan etmiştir. Bu süreçte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek 4 maçın kalmış olması ve 1 puan geride olduğuna anlatarak, yaklaşık pandemiden sonra 1 aylık büyük uğraşları sonucunda temellerini kendi attığı ve yeşerttiği Ispartasporumuzu tekrar profesyonel ligle buluşturan en büyük güç olmuştur. Isparta kamuoyu olarak Bilgiç'e ve 4 yıl boyunca bu takım için mücadele etmiş Başkanlar ve yönetim kurullarına teşekkür ediyoruz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Amatör

31 Temmuz 2020 Cuma 16:02

Sadi vekil destekliyor yönetici olmak nemalanmak isteyen çok kavga çıkar demedi demeyin .....

buda mi gol degil be

30 Temmuz 2020 Perşembe 09:00

Tum Turkiyede sadece ispartaspor yukselse anlicam emegi buyuk dicem ama herkes yukseldi nasil bir kisiye verdiniz butun bu karari anlamis degilim

Vatan

29 Temmuz 2020 Çarşamba 22:25

İyi ki varsın EREN bu ülke için canını veda ettin ....

Emin

29 Temmuz 2020 Çarşamba 20:00

sadi vekilin emegi buyuk gercekten ama asıl mucadele simdi basliyor atakan baskanin yanina kaliteli yoneticiler gerekli sadi vekilimizin onderliginde olur insallah boş insanlari takimdan uzak tutalim isim vermeye gerek yok tum ıspartalilar onlari biliyor

Mehmet

29 Temmuz 2020 Çarşamba 18:28

Eyvallah takım çıktı 3.lige. Peki ya bundan sonrası? Yönetim iyi bir hoca iyi bir kadro ve takım içinde huzuru sağlayabilecekmi? 1 sene sonra Ispartaspor Bal ligine düştü manşetleri atmazsınız işallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR