23 Nisan 2024 Salı

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Spor

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, camiayı tek yürek olmaya davet ederek, Çorumspor’un gol makinesi  Volkan Serim’in transferi için 3 haftadır yoğun bir çaba sarf ettiklerini ve pembe-yeşilli takıma sonunda kazandırdıklarını söyledi. Başkan Yazgan, “Şampiyon olacağız. Her şey iyi ve güzel olacak” dedi.

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, yeni sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. 2. Ligden Çorumspor’un gol makinesi Volkan Serim’in transferi için Çorum’a giden Başkan Yazgan, Kanal 32 Televizyonunun canlı Ana Haber Bültenine katıldı. Gazeteci Okan Altınsoy’un sorularına cevaplayan Başkan şu bilgileri kamuoyuyla paylaştı:

“3 haftadır devam eden bir süreçti. Fakat biz bunu gizli tutuyorduk. Tarık Hocamızın ve taraftarımızın isteği doğrultusunda Çorumspor’un transferi Volkan Serim’i transfer ettik. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Ayrıca Türkiye Ziraat Kupası maçının ilk karşılaşmasında Tavşanlı Linyitspor’la oynayacağız. Takımımız hazır. Yeni santrforumuzda hazır olur. Taraftarımızı bekliyoruz. Ligde başlayınca takımımız daha iyi olacak.

Hazırlık maçlarımız Ziraat Kupasının ardından özel maçlarımız devam edecek. Hocamızın isteği doğrultusunda transferlerimiz devam edecek. Pazartesi günü Volkan’ın lisans işlemlerini tamamlayacağız. Salı günü kampa katılacak” dedi.

Forma satışlarında rekor bekleyen Başkan Yazgan, yaklaşık 1000 formanın basıldığını bildirdi. 100 TL’den formaların Ispartaspor Store de satışa çıkarılacağını söyleyen Başkan Yazgan, “Yeni dizayn edeceğimiz Ispartaspor Store Mağazamızda formalar satışa çıkacak. Çubuklu, pembe ve beyaz formamız. Futbol takımımızın giydiği formanın aynısı. Salı gününden itibaren satışa çıkarılacak.

Şampiyon olacağız. Her şey iyi ve güzel olacak” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Taraftar

26 Ağustos 2019 Pazartesi 17:05

Ha şöyle, Isparta sporun bir tane sözcüsü olsun. Önüne gelen açıklama yapıyor.

Bombacı Mülayim.

26 Ağustos 2019 Pazartesi 14:22

Forma fiyatlarının cok yuksek olduğunu düşünüyorum. Mesela 50 Tl olabilirdi. Sigortasız 1500 Tl maasla calisan bir insan nasıl katkı yapsın.

adım

26 Ağustos 2019 Pazartesi 13:18

Atakan başkanım, yönetimdeki arkadaşlar alır en az 200'şer adet inanıyorum ki sözde değil özde bağlılar takıma.

SporSever

26 Ağustos 2019 Pazartesi 12:20

Bence her bütçeye uygun olmalı ben öğrenciyim 100 lira nasıl vereyim ama 30,40 liraya en azından antrenman formaları satışa çıksın ki bizde destek olalım takımımıza.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR