29 Mart 2024 Cuma

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Spor

Ispartaspor 2. Başkanı Galip Küçükyaman, bu yıl mutlak suretle şampiyon olacaklarını belirterek; “Biz yöneticiler olarak ne gerekiyorsa onu yapacağız. Geriye iş Teknik heyet ve futbolculara kalıyor” dedi.

Ispartaspor 2. Başkanı Galip Küçükyaman, dün akşam BLT Türk Televizyonunda yayınlanan ‘Gerçek Gündem’ programının konuğu oldu ve programda hem kulüple hem takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

KÜYÜKYAMAN, “TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARLA SÜREKLİ TOPLANTILAR YAPIYORUZ”

Gazeteciler Tarkan Çetin ve Mustafa Baş’ın hazırlayıp sunduğu programdaki açıklamalarında hedeflerinin mutlak surette şampiyonluk olduğunu kesinlikle başka bir düşüncelerinin bulunmadığını söyledi. 2. Başkan Küçükyaman; “Bilindiği gibi, iki sezondur şampiyonluk parolasıyla lige başlayan takımımız bir türlü mutlu sona yani şampiyonluğa ulaşamıyor. Ancak, bu yıl sezon başında yönetiminden teknik heyetine ve futbolcusuna kadar hepimiz bir araya gelerek toplantılar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu toplantılarda, teknik heyet ve futbolcularımıza bu yılki hedefimizdeki kararlılığımızı vurguluyoruz.

“TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM”

Zaten onlar da işin farkında ve bize şampiyon olacaklarını ifade ediyorlar. Bizler yönetici olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve sezon sonuna kadar da yapmaya devam edeceğiz. Artık işin bundan sonraki tarafı sahada yani teknik heyet ve futbolcularda. Bizim yönetim olarak kendilerine şampiyonluk konusunda güvenimiz tamdır” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Senirli

19 Aralık 2019 Perşembe 21:56

Geyik muhabbeti olmuş. Adam doğru düzgün konuşamıyor ama para neler yaptırıyor adama.

Ispartalı

19 Aralık 2019 Perşembe 13:16

Kaleci lazım takıma 1 sırada kaleci

Fanatik

19 Aralık 2019 Perşembe 12:42

Hangi futbolcular ile yolları ayıracaksınız, 4-5 kişi dediniz kim bunlar?

Fanatik Ispartalı

19 Aralık 2019 Perşembe 12:23

Hadi inşallah ama 2 3 nokta transfer ve bir kaleci acil lazım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR