26 Nisan 2024 Cuma

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ BU SENE BU İŞ OLACAK

TBMM BAŞKANVEKİLİ BİLGİÇ BU SENE BU İŞ OLACAK

Spor

TBMM BAŞKANVEKİLİ Süreyya Sadi Bilgiç bugün katıldığı tv programında Isparta sporu ile ilgili soruya herzaman olduğu gibi bu yılda tam destek vereceğini açıkladı.

Bilgiç açıklamalarında ''ben iyi bir futbol taraftarıyım, Ispartada profesyonel bir takım yok ve şehir futbola aç bunu gördük. 3 yıl önce Özel İdarenin takımını aldık ve Isparta Davrazspor yaptık. 3 senede şampiyonluğa oynadık kısmet olmadı. Fakat bu yıl yönetim değişti ve daha önce Ispartaspor'u 2.lige kadar çıkaran arkadaşım Atakan Yazgan göreve talip oldu ve çok iyi bir kadro kurdu.Bizde üzerime düşeni fazlasıyla yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz.Belediyemiz başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımız ve işadamlarımız destek veriyor ama yetmez tüm şehir kenetlenip bu işi bu sene bitirmemeiz gerekir.Bal liği çok çarpık ve pahallı bir yapıya sahip,bal ne profesyonel ne amatör bir liğ 3.lige çıktığınızda bazı sabit gelirler var ve işler dahada kolay bunun için bir anca 3.lige çıkıp,alttan gelen mahalle ve ilçe takımlarınında bu liglerda oynamasını sağlamalıyız.Ben buradan 3 yıl boyunca bu takıma emeği geçen başkan ve yönetici kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Bu takım benim değil bizim takımımız her kesim destek olmalı bu yıl bu işin olacağına inancım tam''dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lütfü Cengiz

06 Eylül 2019 Cuma 11:21

Dereboğazı tünelleri ve ıspartamız-antalya yolu bu yıl bitecek dedi zannettim demekki bu yılda bitmeyecek Artık şu lafta atasözü oldu "Seninle aşkımız ısparta - antalya yolu gibi olsun hiç bitmesin "

Lost

06 Eylül 2019 Cuma 09:27

Bu sene artık bitsin bu iş. Bizde amatörlükten kurtulup profosyenel lig'e çıkalım.Gülkent ısparta spor el ele hep beraber TÜRKİYE

Ispartalı

06 Eylül 2019 Cuma 09:23

Bu sene şampiyonluk geliyor inanıyoruz

Tosbaa

06 Eylül 2019 Cuma 08:23

Olmuyorsa xprlamayın zirs futbol dipsiz kuyıdur. Para tuzağıdır, başka bıranşlarda var sporda.

Ispartalı

06 Eylül 2019 Cuma 07:42

Takımı taraftar şompiyon yapar. Siyaset varsa o takım şampiyon olamaz.yanlış transferler yapıldı. Bu sene ilk üçede giremez.

Vatandaş

05 Eylül 2019 Perşembe 21:56

Seyreden, dinleyen varmı ki ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR