24 Nisan 2024 Çarşamba

YAZGAN'DAN BİLGİÇ'E BÜYÜK TEŞEKKÜR

YAZGAN'DAN BİLGİÇ'E BÜYÜK TEŞEKKÜR

Spor

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, takımı her türlü desteği veren TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkür etti.

Sezon başından bu yana her türlü desteği veren TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'e teşekkürlerini iletin Ispartsapor Başkanı Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan, Spor sevdalımız son 2 haftada yaşadığımız maddi ve manevi yaşadığımız sıkıntılarda yanımızda oldu. Bu yıl şampiyon olarak kupayı Sayın Bilgiç'e götüreceğiz. Ben ve yönetim kurulu adına bize verdiği büyük desteklerden dolayı kendisine şükranlarımızı iletiyoruz. 20 yıllık hasret inşallah bu sene son bulacak. Biz yönetim, teknik heyet ve futbolcular canı gönülden bu yana inanıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selim

29 Ocak 2020 Çarşamba 12:40

Ligin liderine deplasmanda yenilen takımın hocasını gönderen dedikodu zihniyeti, liğin sonuncusuna yenilen hocayı imparator diye bagrına basıyor, biri şaka desin bu senaryoyu takım pofosyenel ligdeykende seyretmiştik, ac ssusuz takımın hocasını göndermek için cevrilen etnrikaları görmüştük o zaman. ama o imparator takımın başına gelipde muslukları kesince tribinden gönderilmişti.

selim

28 Ocak 2020 Salı 12:27

Tarık söyleyici niye gitti başkanım, sizin gibi tecrübeli bir başakn bunu yaparmı. Takım yeni kurulmuş, takım olurken gönderdiniz. Hocanın liğlerde kaç şampiyonlugu var dopi nerde şampiyon olmuş. Ispartada herkes başkan hoca taraftar herkesi dinlerseniz vay ıspartasporuma

Fanatik Ispartalı

25 Ocak 2020 Cumartesi 08:14

Hadi inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR