27 Nisan 2024 Cumartesi

Gelin Davraz’daki coşkuya, sevgiye ortak olun Isparta sizi affetsin

Gelin Davraz’daki coşkuya, sevgiye ortak olun Isparta sizi affetsin

Isparta

AK Parti Isparta milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı ve AK Parti başkan adayı Şükrü Başdeğirmen’in son mahalle mitingi olan Davraz mitingine katıldı. Milletvekili Gökgöz Pazar yerini dolduran coşkulu kalabalığı görünce son günlerde iftira kampanyaları düzenleyen muhalefet partilere seslendi. Gökgöz, ‘Gelin buradaki coşkuya, aşka, sevgiye ortak olun da Isparta halkı sizi affetsin’ sözlerine yer verdi.

Gökgöz konuşmasında: “Bu coşku, bu sevgi Allah’ın izniyle 31 Mart’ta büyük bir çığ, büyük bir çağlayanın Isparta’ya akacağını, Isparta’da AK Parti belediyeciliğinin devamını gerçek belediyeciliğin ne olduğunu inşallah rakiplerde öğrenecekler. Tabi bugüne kadar ellerinden geleni artlarına koymadılar. Ama son 2 gün yapmayacakları manasını taşımaz. Dünkü yaptıkları terbiyesizlikten sonra dolayısıyla bizler su uyur muhalefet uyumaz diyoruz. Muhalefete buradan çağrımız; hiçbir şey bilmiyorsanız gelin Davraz’daki Kapalı Pazar yerindeki insanımızın coşkusuna, buradaki sevincine, buradaki aşkına, heyecanına gelin ortak olun. Hiç olmazsa bari bunu yapın da sizi Ispartalı affetsin. Yoksa Pazar günü sandığın dibine gömmek için bekliyorlar bu vatandaşlarımız. Çünkü iftiralarının, çamurlarının ardı arkası kesilmedi. Ne söylerlerse söylesinler hepsi boş. Göklerden gelen bir karar vardır, yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır” sözlerine yer verdi.

Oylarınıza Sahip Çıkın

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tek 1 oyun bile önemli olduğunu belirttiği konuşmasında oy pusulaları seçim kuruluna teslim edilinceye kadar sandık başlarından ayrılınmaması konusunda uyarıda bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İnsan

29 Mart 2024 Cuma 10:02

Gökgöz Vekilim Ak Parti Aday Adaylığı sürecinde Başdeğirmen hakkındaki açıklamalarınıda unutmadık

Kabul et

29 Mart 2024 Cuma 09:03

Bana yaptığın bir mantıklı iş söyle sana kim olduğunu söyliyeyim kaybettinnnnn

Alt geçit

29 Mart 2024 Cuma 08:56

Başkanım mehmet Tonge alt geçidini niye açmadınız 20 milyon para harcadınız. Neden cumhur başkanı geldiğinde açmadınız ? Yoksa yol yanlış mı yapıldı ????

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR