07 Mayıs 2024 Salı

Öğrencilere deprem çantası hediye edildi

Öğrencilere deprem çantası hediye edildi

Isparta

Isparta’da 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliğiyle düzenlenen; slogan, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere afet çantası taktim programı düzenlendi.

Programa Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Isparta AFAD Müdürü Osman Çelik öğrenciler ve velileri katılım sağladı.

Müdür Çelik; İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ederek, açıklamada bulundu. Deprem farkındalığını arttırmak amacıyla afet çantası hediye ettiklerini belirten Çelik, açıklamasında; “Öncelikle afetle, depremle ilgili kurumumuz ve şahsım adına başta il milli eğitim müdürümüz olmak üzere tüm milli eğitim camiasına teşekkürlerimi arz diyorum.  Afetle ilgili çalışmalarda bizi yalnız bırakmadınız. Hem Milli Eğitim Müdürlüğümüzün arama-kurtarma ekipleri, hem diğer bütün programlarımızda sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde çalışmalar yürüttük. Aynı şekilde Asrın Felaketi dediğimiz 6 Şubat Maraş Depremleri sonrasında da hep birlikte çok kıymetli çalışmalara imza attık. Her yıl 1-7 Mart Deprem Haftası olarak anılıyor. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte düzenlemiş olduğumuz slogan, kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında çocuklarımız çok güzel eserler ortaya çıkardı. Biz bazı şeyleri de çocuklarımızdan öğreniyoruz. Çocuklarımızın hassasiyetlerinden öğreniyoruz. Dereceye giren çocuklarımıza bazı ödüllerimiz oldu. Bunun yanında da biz de biraz daha farkındalığı arttırmak amacıyla afet çantası hediye etmeyi düşündük” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kaçıkoç

28 Nisan 2024 Pazar 11:17

Önce icraat lazım sağlam okul sağlam güçlendirme iyi denetim lazım.Dimi yani.Müdür bey çanta ikinci plan

güçlendirilmiş bina

26 Nisan 2024 Cuma 20:28

31 martta 2.9 şiddetindeki depremde kaçıkoç lisesinin fayansları patlamış duvarları yarılmış diye haber düşmüştü medyaya bu okul sözde güçlendirilmişti sonuç ne oldu acaba sayın müdür soruşturma filan açıldımı acaba güçlendirilmişi buysa daha şiddetli depremde nasıl olacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR