29 Nisan 2024 Pazartesi

Ayazmana Mahallesi için büyük başarılara birlikte imza atalım

Ayazmana Mahallesi için büyük başarılara birlikte imza atalım

Isparta

Ayazmana Mahallesi’ne hizmet etmek için var gücüyle çalışacağız diyen muhtar adayı Hasan Hüseyin Bilgiç;mahalledeki eksikliklerin giderilmesi için önemli adımlar atacaklarını ve mahalle sakinlerinin taleplerini daha rahat iletebilmeleri için muhtarlık ofisini açacaklarını söyledi. 

Ayazma mahallesi muhtar adayı Hasan Hüseyin Bilgiç, 1975 Isparta doğumlu, evli ve üç çocuk babası olduğunu belirterek,”
Mahallemizde bulunan Bilgiç Pide’nin işletmecisiyim. Mahallemizin bir evladı olarak, mahallemizdeki sorunları ve çözüm yollarını biliyorum. Mahalle halkımızın teveccühü ile seçildiğim takdirde mahallemize faydalı olmak ve hizmet edebilmek adına 7/24 ulaşılabilen, mahalle halkımızın sosyal ihtiyaçlarını tespit eden, vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla yerinde ve zamanında ilgilenen, mahalle sakinlerimizin sevinçli ve hüzünlü zamanlarında her daim yanlarında olan,” HALKA HİZMET,HAKK’A HİZMET “ anlayışıyla ve mahalle halkımızla sürekli diyalog halinde olmaya çalışacağım” dedi.

Ayazmana Mahallesi muhtar adayı Bilgiç sözlerini,
“Daha güzel yarınlar için “evet “ mührünüzle desteklerinizi bekliyorum,saygılarımla. Zafer inananlarındır” diyerek tamamladı.

Ayazmana Mahallesi muhtar adayı Bilgiç, mahalle için yapılacak çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi:

“Öncelikle mahallemizin eksiklerini takip edeceğiz ,mahallemize sağlık ocağı , minyatür spor sahası, muhtarlık binası kazandıracak,çocuklarımızın oynayabilecekleri park sahası sayısını arttıracağız.Ayrıca en kısa zamanda Ayazmana spor takımını kuracağız ve camilerimizin eksiklerini gidereceğiz.
Birlikte hareket ederek, mahallemiz için büyük başarılara imza atabiliriz. Destek sizden hizmet bizden. mahallemiz için hep birlikte elele.”

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR