27 Nisan 2024 Cumartesi

Bırakmayalım onlara

Bırakmayalım onlara

Isparta

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor.

2019 yılında göreve gelen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 5 yıllık görev sürecinin ardından ikinci kez halkın huzuruna çıkıyor. Başkan Başdeğirmen, seçim çalışmaları kapsamında gece gündüz sahada vatandaşıyla bir araya geliyor.

Bir yandan 5 yıllık görev süreci boyunca yapılan çalışmaları anlatıyor. Diğer yandan yeni projelerini halka anlatıyor. Gün içerisinde esnafa ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Başdeğirmen akşam mitingleriyle de Isparta halkıyla kucaklaşıyor.

Esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gören Başkan Başdeğirmen, sorun ve talepleri de dinliyor. Esnafın büyük bir teveccüh gösterdiğini kaydeden Başdeğirmen, ziyaretlerimiz doğrultusunda ortaya çıkan tablomuz “Hep Birlikte Başaracağız” oluyor. Esnafımıza desteklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

ESNAFLAR NE DİYOR?

Esnaf ziyaretlerinde karşılıklı görüşlerde kameralara yansıyor. Bir esnaf ziyaretinde “Bırakmayalım Onlara” diyen esnafa Başkan Başdeğirmen “İnşallah Bırakmayız”  derken, bir başka esnafın kalbini tutarak; “Her zaman buradasın. Gaz vermiyorum” demesi dikkat çekti. Esnafların “Çok Memnunuz Sizden”, “Çok seviniyoruz”, “Desteğimiz Tam Başkanım”, “Trafik sorununu bile başlı başına çözdünüz. Allah razı olsun” gibi söylemleri de Başkan Başdeğirmen’e desteğin ne kadar çok olduğunu gösteriyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adem

27 Mart 2024 Çarşamba 11:37

Tabi ya bırakmayalım yorumlara kapalı Adaylarımız var 1 yoruma bile tahammül edemiyorlar ve bu şehri yönetecekler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR