03 Mayıs 2024 Cuma

Gençlerimizin yanında olmak en büyük sorumluluğumuzdur

Gençlerimizin yanında olmak en büyük sorumluluğumuzdur

Isparta

İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Bugün, çocuklarımızı sadece kutlamakla kalmayıp, onların haklarına, eğitimine ve sağlıklı bir geleceğe olan desteklerimizi de yeniden hatırlamalıyız.” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Millet iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük coşku ve gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan’ı hediye eden Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK gelecek nesillere karşı olan sevgi ve güveninin bir göstergesi olarak, onlara demokratik, laik ve çağdaş Cumhuriyet’e sahip çıkma görevini vermiştir. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan sevgimizi ve saygımızı bir kez daha vurguluyoruz. Onların masumiyeti, umutları ve enerjisi, bizlere her zaman ilham veriyor. Bugün, çocuklarımızı sadece kutlamakla kalmayıp, onların haklarına, eğitimine ve sağlıklı bir geleceğe olan desteklerimizi de yeniden hatırlamalıyız. Geleceğimizi şekillendirecek olan bu değerli gençlerimize her zaman destek olmak ve onların yanında olmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Bu vesileyle, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi dolu bir gelecek diliyorum!”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta Belediyesi

24 Nisan 2024 Çarşamba 01:44

İYİ parti ye ne oldu onu anlat. Ahmet Tural başkan olmasaymış bu kadar da oy alamayacakmışınız. Sorumlusu sen değilmisin. İSTİFA ETMİYORMUSUN. Partililerimize ne anlatıyorsun yoksa hala KA -ZA-NI-YO-RUZZZZ mu diyorsun. Yediniz içtiniz partiyi ne hale getirdiniz.

ecelfeli

23 Nisan 2024 Salı 12:00

Başkan yanlış anlamada teşkilat sürüyor be Ahmet Başkan 22 bin oyun 18 bini kendi markası ile aldı teşkilattan ses seda yok Z raporunu almaktan korkuyorsunuz

Çocuk

23 Nisan 2024 Salı 10:15

Sağol

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR