01 Mayıs 2024 Çarşamba

Isparta'da yaşayan Dilara konuştu

Isparta'da yaşayan Dilara konuştu

Isparta

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun GÜNAYDIN'da yayınlanan röportajı sonrası, ablası Isparta’da yaşayan ve evli olan Dilara G.'nin de gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açtığı haberi gündeme damga vurdu.

Hikayesi herkes tarafından merak edilen Dilara G., süreçle ilgili Günaydın'a çok özel açıklamalarda bulundu. Eşi ve iki çocuğuyla Isparta'da mutlu bir aile hayatı süren Dilara G., neden yıllarca dava açmadığını şöyle anlattı: "Beni büyüten aileyi incitmemek için bekledim. Ne zaman ki yuva kurdum, annelik duygusunu tattım, o zaman biyolojik babam için dava açmaya karar verdim. Bir diğer nokta ise ben durduk yere Uğur Bey'e babalık davası açmadım. Annem ile bir süre sevgili olmuşlar, buna şahit olan insanlar var. Annemin kendisi de bizzat bana babamın Uğur Dündar olduğunu söylediği için bu yola başvurdum."

Gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G., "Annem, bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi, baba adayı olarak da başka kimseyi göstermedi" diyerek ekledi: "Beni büyüten aileyi incitmemek için dava açmayı bekledim. Ne zaman yuva kurdum, anneliği tattım, o zaman biyolojik babama dava açmaya karar verdim"

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun GÜNAYDIN'da yayınlanan röportajı sonrası, ablası Dilara G.'nin de gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açtığı haberi gündeme damga vurdu. Hikayesi herkes tarafından merak edilen Dilara G., süreçle ilgili Günaydın'a çok özel açıklamalarda bulundu:

"En büyük temennim annemin bulunması. Annem Suphiye Orancı ortaya çıkarsa zaten her şey çözülecek. Annemin ailesi bizden annemizi saklıyor. Kendileri onunla sürekli görüşüyorlar ama bizim irtibata geçmemizi istemiyorlar.

Bir diğer nokta ise, ben durduk yere Uğur Bey'e babalık davası açmadım. Annemin ve o döneme şahit kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Uğur Bey'e dava açmaya karar verdim. Annem ile bir süre sevgili olmuşlar, buna şahit insanlar var. Annemin bizzat kendisi bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi. Ben güçlü bir kadınım, hukuk mücadeleme devam edeceğim.

Annem baba adayı olarak Uğur Dündar dışında kimseyi de göstermedi. Beni büyüten aileyi incitmemek için bekledim dava açmayı. Ne zaman yuva kurdum, annelik duygusunu tattım, o zaman biyolojik babam için dava açmaya karar verdim."

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hbv

19 Nisan 2024 Cuma 13:42

Ananındamı hatırı yok. Niye karıştırıyorsunuz ki.

Nuray

19 Nisan 2024 Cuma 13:18

Anne babanın günahının bedelini çocuk ödemek zorunda değil aynı şey çocuk için de geçerli, kimse sütten çıkmış ak kaşık değil öyle bile olsa cahil cahil yorum yazıp insanları rencide etmeye kimsenin hakkı yok. Annemizi babamızı seçme şansımız var gibi saçmalayın artık yeter.

ali akan

19 Nisan 2024 Cuma 12:58

Ahlaksiz herif

Vay

19 Nisan 2024 Cuma 10:58

Bu kızların anaları nasıl bir şey acaba merak ettim tüm ünlülerden sırayla doğurmuş heralde.

.

19 Nisan 2024 Cuma 09:49

4 kardeşlermiş sıkı durun bakalım 3. nün babası hangi ünlü çıkacak, annenin de maşaallahı varmış, lale, gloria, emek sineması arasında gezmiş durmuş galiba

Ali

19 Nisan 2024 Cuma 00:46

İlk taşı günahsız olan atsın!!!

yiğen

18 Nisan 2024 Perşembe 19:05

uğur dündar a ben de dayılık davası açayım bari. dayım benim uğur dündar

maho

18 Nisan 2024 Perşembe 15:59

sizin de anneniz var , o bir anne nokta..........

Mehmet

18 Nisan 2024 Perşembe 15:36

Uğur Dündar bu Adli tıp raporunu değiştirir dikkat edin

anne

18 Nisan 2024 Perşembe 15:33

Bence siz hep bir olun tüm kardeşler ananıza tazminat davası açın.. Önüne gelenle birlikte olmuş yetmemiş hamile kalmış yetmemiş doğurmuş.. Sizlere bunu yaşatmaya hakkı var mıydı.. Hadi İlki hataydı ikinci hataydı sonrası ? alışkanlık vurdumduymazlık aymazlık.. Bir kadın olarak utandım

Yorumcu

18 Nisan 2024 Perşembe 15:19

deli dumrul bir insana babalık davası açmak kolaymı sanıyorsun.Uğur Dündar boşmu duracak. Haklı çıkarsa bu insanları darmadağın eder. Kadın haklı olmasa dava açmayı göze alırmı.kolaymı sanıyorsun sen.bu işleri.

deli dumrul

18 Nisan 2024 Perşembe 14:58

ya kesin öyledir baban sıradan bir insan gariban olduğunu öğrensen bu işin peşine düşüp dava açar mıydın acaba siz gibilerin ve annenizin tek bir amacı var para para para

arasta esnafı

18 Nisan 2024 Perşembe 14:49

ablasının babası da uğur dündar olsaydı haklıydı ama ablasının babası ayrı .bunun babası ayrı .anne aynı .ben olsam ömür boyu susmayı tercih ederdim.

açık ara

18 Nisan 2024 Perşembe 13:37

anan da herkese vermiş, selamı

BUR

18 Nisan 2024 Perşembe 13:27

Benziyor hakket ha

Yorumcu32

18 Nisan 2024 Perşembe 13:25

En iyi annesi bilir oda konuşmuyor :( inşaallah bulur babasını...

Barbaros032

18 Nisan 2024 Perşembe 13:16

Akşam sabah islama müslümanı hedef gösteren dündar akpınar özdil gezen denen aydın geçinen bu zümre arkada herhaltı yerler önde müslümana saldırırlar o yüzden bunlara pirim vermek ise acizliğimizdir

Paranin gözü kör

18 Nisan 2024 Perşembe 13:12

Ulen fakir olsaydı ugur dündar,hayatta dava açarlarmıydı??????

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR