18 Mayıs 2024 Cumartesi

Yaptığımız çalışmalar hayra vesile olsun

Yaptığımız çalışmalar hayra vesile olsun

Isparta

Isparta Mekke Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Halil İbrahim Ertuç ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olması dileklerini iletti. Ertuç, Başkan Başdeğirmen’e yeni dönemi için başarılar dileyerek, “Rabbim güzel memleketimize, güzel ülkemize hayırlı ve güzel hizmetlerle, hizmetlerinize devam etmenizi nasip etsin. Rabbim mahcup etmesin. Darda, zorda koymasın, her türlü kolaylığı nasip etsin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve vakıf yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun, ayaklarınıza sağlık. Sizlerin yapmış olduğu hizmetlerin ne kadar mübarek ve kutsal olduğunun bilincindeyiz. Sizler her yıl yüzlerce çocuğumuza Kur’an-ı Kerim öğreterek hafız ederek onları İslam aleminin hizmetine sunuyorsunuz, Kur’an’a hizmet ediyorsunuz. Bizlerde sizlerin yanında olmaktan, sizlere destek vermekten memnuniyetimizi belirtmek istiyorum. Rabbim hepimize yardımcı olsun. Yaptığımız çalışmalar hayra vesile olsun. Rabbim yaptığınız bu güzel çalışmaları kabul eylesin” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Komagene

06 Mayıs 2024 Pazartesi 08:44

Arabic isimli yorumcu,su memlekete,insanliga 5 kurusluk faydan oldugunu dusunmuyorum.MEV ise hafiz yetistirerek insanligga ve dinimize hizmet ediyor.Teberabi den nakledilen Hadis i serif te "ya alim ol,ya ilim ogrenen ya dinleyen ve ya bunlari seven ol.5.si olma helak olursun.."

Soran akıl

06 Mayıs 2024 Pazartesi 00:56

Bu vakıf toplum yararına ekonomik olarak ne üretiyor Allah aşkına söyleyin. Bunlar boş beleş işler. Garip fakir çocukları toplar hafız yaparlar hiçbir zengin çocugu bunların yanına ugramaz zekat fitre hayır hasenatlar ile beslenir giderler.

Abdullah

05 Mayıs 2024 Pazar 23:50

Ramazan'da AKP övücülügü yaptılar, yardim yapma düşüncem vardı, duyunca vazgeçtim. Din adamları hiçbir partinin tarafgirligini alenen açıklamamalı; kuşatıcı olmalı. Dini herkese anlatabilmek için elmas kiymetindeki hakikatleri cam parçaları derecesine düşürmemeli.

SERHAT DERELİ

05 Mayıs 2024 Pazar 20:49

Bilenlerle bilmeyenler bir olurmu bilen bilir kıymetini bilmeyen kessin sesini herkez kendisi ne yapıyor ona baksın hizmet etmek gayesinde olmasa ne derdi olacak bu yaşta bu insanların heleki içindeki kişilerin bir çoğu hafız ve imam öldüğünüzde namazını kıldıracak olanlar o kurslarda yetişiyor mekke kuran kursuna laf söyleyenin karşısında beni bulur

Erhan

05 Mayıs 2024 Pazar 18:49

İşleri güçleri sıyaset. Sorsan alakaları yok. Sadece almasını bilirler, fakır fukara dan uzak, zengıne, mevki ye yakın.

Ali

05 Mayıs 2024 Pazar 16:57

"Şeytandan ve siyasetten Allah'a sığınırım." Said Nursi hazretleri

Vatan

05 Mayıs 2024 Pazar 16:18

Belediyeye yalakalığı bıraksınlar devletin bunca zaman israile desteğini elestitsinler yiosa

vatandaşşş

05 Mayıs 2024 Pazar 13:33

Bom boş işler. Eğitim vakfıymış.Yazık çocuklarımızın geleceğine ne diyeyim.

hbv

05 Mayıs 2024 Pazar 12:20

Boş işler

arabic

05 Mayıs 2024 Pazar 12:18

Mekke Eğitim Vakfı, hangi bilim araştırması vb. için ön ayak olmuş veya desteklemiş, adında Eğitim geçiyor. Eğitim demek bilim demek, ezbere konuşmakla bilimin kenarından bile geçilmez. Lütfen Eğitim kelimesini oradan çıkarsınlar,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR