30 Nisan 2024 Salı

Mehmet ile Tuana evliliğe ilk adımını attı

Mehmet ile Tuana'nın Nişan Yüzüklerini Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak Taktı.

Isparta

Bayram - Nahide Ersoy'un oğlu Mehmet ile Münevver - Kadir Daldulge çiftinin Kızı Tuana'nın Hafta sonu Keçiborlu ilçesinde gerçekleşen nişan töreninde Mehmet ve Tuana, evlilik yolunda attıkları ilk adımla mutluluklarını tüm sevdikleriyle paylaştılar.

Nişan törenine katılan Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ve Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Güzel ve anlamlı bir törenle gerçekleşen nişan merasimine, ailelerin yanı sıra yakın arkadaşlar da katıldı. Mehmet ve Tuana, mutlu bir geleceğe atacakları bu adımla birlikte, sevdiklerinin de desteğini arkalarında hissettiler.

Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, nişan töreninde yaptığı konuşmada, Mehmet ve Tuana'ya ömür boyu sürecek bir birliktelik diledi. Parlak, aynı zamanda genç çiftin mutlu bir evlilik hayatı sürmeleri için dualarını eksik etmedi.

Çift, nişan yüzüklerini taktıktan sonra sevdikleriyle birlikte mutlu anlar yaşayarak, bu özel günlerini unutulmaz kıldılar. Tüm katılımcılar, Mehmet ile Tuana'nın mutluluğuna ortak oldu ve bu özel günlerini kutladılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hakten

15 Nisan 2024 Pazartesi 08:44

Kemal balcı, ahbab duanın nasıl ne şekilde vs. kabul olacağı sana mı sorulacak. Ben çırılçıplak dua ediyorum ne olacak?

kemal balcı

14 Nisan 2024 Pazar 14:44

gelin askılı elbisse ile dua ediyor..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR