29 Mart 2024 Cuma

BAŞHEKİMLİKTE GÖREV DEĞİŞİMİ

BAŞHEKİMLİKTE GÖREV DEĞİŞİMİ

Isparta

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği’ne daha önce SDÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevi yapan, aynı zamanda Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rasih Yazkan atandı.

Başhekim Yazkan’ın akademik yönetim kadrosu, Doç. Dr. Nilgün Şenol (Beyin ve Sinir Cerrahisi AD), Doç.Dr. Osman Ergün (Üroloji AD), Dr.Öğretim Üyesi Nihat Şengeze (Nöroloji AD), Dr.Öğretim Üyesi Mehmet Erdoğan (Nükleer Tıp AD) ve Dr.Öğretim Üyesi İsmail Zihni (Genel Cerrahi AD)’den oluşuyor.

İdari kadro ise şöyle; Hastane Başmüdürü Mehmet Uygur, Hastane Müdürü Elif Bayer, Hastane Müdürü Fahri Eryılmaz, Hastane Müdürü Erdoğan Taşçıoğlu, Hastane Müdür Yardımcısı Özgür Demir, Hastane Müdür Yardımcısı Hüseyin Akdaş, Hastane Müdür Yardımcısı Fidan Karahan.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

heart

21 Eylül 2019 Cumartesi 21:20

Çok yerinde bir karar. Dürüsttür, çalışkandır, bilimseldir (bilimsel kitap yazarıdır), insan ilişkileri iyidir, nerede nasıl davranacağını bilir. Kim düşündüyse iyi düşünmüş. Allah yardımcısı olsun. Tebrik ediyorum.

CABİR

21 Eylül 2019 Cumartesi 20:11

10 numara 5 yıldız bir atama olmuş. Hiç bir siyasi baskı olmadan sadece liyakata bakılarak yapılan bir atama olmuş. Rasih Hocayı tanıyıp da bu atama kötü olmuş diyen çıkmaz. Böyle bir atama yaptığınız için teşekkürler İlker Hocam... İkinci dönemde aldığınız kararlar ve atamalar daha isabetli ve yerinde..

Diğerleri değişsin

21 Eylül 2019 Cumartesi 13:10

Hiç bir işten anlamayan yerinden kıpırdamayan mehmet uygur ve çalışanlarına mobbing yapan çiğköfte ticareti yapan hiç bir şeyden anlamayan baş teknik servis ve yardımcısı değişsin , her devrin adamı olunmaz

meltem

21 Eylül 2019 Cumartesi 10:06

kaşık sallayanlar olmayaydı iyiydi

Tıp

21 Eylül 2019 Cumartesi 09:51

Hastane de baş hekimliği kim yapar diye sorduğunuz da akla ilk gelen ismi bulup atayan İlker Hoca 'yı tebrik ediyorum. Demek ki isteyince oluyormuş. Allah Yardımcılarına ve diğer idari ekibe sabırlar versin. Şimdi de çalışmayın bakalım. :) Artık yatış yok :)

Hastaneden emekli

21 Eylül 2019 Cumartesi 09:16

Çok değerli Mehmet Yıldırım hoca ve ekibi, ek bir bina daha yaptırarak ve hizmetler anlamında da çok şeylere imza atarak güzel işler yaptı. Allah razı olsun. Bu bir bayrak yarışıdır, tabii zaman zaman bu tip görevlerde değişiklikler olabilir. Yeni başhekim RASİH hocam ve ekibine de başarılar dilerim. Mehmet hocam, eski rektör Metin hoca gibi sizleri hiç unutmayacağız. Selamlar,saygılar..

Siyah Sancak

21 Eylül 2019 Cumartesi 00:23

Onca Hocanın arasında bu kadar çaylak birinin başhekim olması. Pes doğrusu.

Sdü

20 Eylül 2019 Cuma 20:49

Anlamıyorum ya nasıl bir fetöyle mücadele bu!!!!

Buğra

20 Eylül 2019 Cuma 20:43

Hayırlı olsun hocam on numara biridir

Cengiz Doğan

20 Eylül 2019 Cuma 20:37

Saygı değer hocam yeni göreviniz de başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Adam gibi adam

20 Eylül 2019 Cuma 20:00

Rasih hocam hayırlı olsun yeni görevinizde başarılar dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR