29 Mart 2024 Cuma

CADDE VE SOKAK OTOPARKLARIN İPTALİ İÇİN AÇILAN DAVA SONUÇLANDI

CADDE VE SOKAK OTOPARKLARIN İPTALİ İÇİN AÇILAN DAVA SONUÇLANDI

Isparta

Isparta'da yaşayan Musa Burç, Isparta Belediye Meclisi'nin cadde ve sokaklardaki otoparkların ücretli olmasına ilişkin kararının iptali ve yürütmesinin durdurulması için İdare Mahkemesi'ne başvurmuştu. Dava sonuçlandı. Isparta İdari Mahkemesi, ücretli otopark uygulamasının iptaline karar verdi.

Musa Burç, başvurduğu dilekçede ise, "Cadde ve sokakların ücretli olması yönünde meclis kararı usul ve yasaya aykırı olup, iptali için sayın makamımıza başvurmak zorunluluğu doğmuştur" diyerek Isparta İdare Mahkemesi'ne dava açmıştı.

Isparta Belediye Başkanlığı’nın uygulamaya başladığı caddelerin otopark olarak uygulanması kararına Isparta İdari Mahkemesi iptal kararı verdi. 

Isparta İdari Mahkemesi’nin 21.01.2021 tarihli esas No 2020/6 karar No 2021/65 Nolu Musa Burç tarafından açılan dava kazanıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

esnaf

01 Şubat 2021 Pazartesi 10:20

bu cadde ve sokaklara 10 dakika sınırlı olarak park yasağı getirmek daha önceleri oldu 10 dakikayı gecen arabalara cezayı işlem yazmak olacak

Bjk'lı

31 Ocak 2021 Pazar 00:35

Eeeeyyy carsi esnafı. Bu karara seviniyorsun dimi? Sen kendi dükkanının önüne kendi arabani sabahtan akşama kadar parket artik. Kimseyi de parkettirme ****ara emi. Ama millet senin dukkanin onunden gecip de iyas'a alışverişe gittiginde "millet bizden degil de istanbul sermayesinden alışveriş yapiyor" diye aglarken bu millet sana neresiyle gulecegini düşünür.

çoban sülo

30 Ocak 2021 Cumartesi 17:43

esnafında,55 işçinin de,paralı otopark devam etsin diyenin de,esnafa sallayanın da,şükrü'ye oy verenin de,laf edenin de mk

Ergin

29 Ocak 2021 Cuma 18:05

Bu uygulama sayesinde 5 10 dakikalık işlerimizde zorlanmadan yer buluyorduk. Yoksa esnaf işgal ediyor yolları keşke bu davayı açmasaydı.

Eğirdirli

29 Ocak 2021 Cuma 16:42

Amacı para ödemek degil belediyeyi zor durumda bırakmak ama yazık günahtır bu kadar işçi nolcak yer bulabiliyoruz nereye gitsek

BİRAZ DA GERÇEKLER

29 Ocak 2021 Cuma 15:12

CADDE VE SOKAKLAR HALKINDIR, BELEDİYENİN DEĞİL. 55 PERSONEL NE OLACAK DİYE SORANLAR KAPASİTENİN ALTINDA ÜRETİM YAPTIRILIP ZARAR EDİYOR DİYE ÜÇ KURUŞA SATILIP SONRA DA KAPATILAN ŞEKER FABRİKALARINDAKİ İŞÇİLER İÇİN BU PERSONEL NE OLACAK DİYE SORMADI.

muhasebeci

29 Ocak 2021 Cuma 15:07

Artık alışveriş yapmaya ıyaşa gideriz orada otopark sorunu yok kapalı otoparkı ve süleyman demirel kongre salonunun önü hep ücretsiz. Çarşı esnafı gene ayağına sıktı.....

Gülden sayar

29 Ocak 2021 Cuma 14:52

Musa Burç Mustafa kahveci dükkanlarınızın önüne arabalarınızı koyamadığınız için yaptımız bunu 3 kuruş veriyorduk ama boş yer buluyorduk. Gurur duyun eserinizle..Ispartalısınız ya illa 3 kuruş vermemek için rezil bir çarşı görüntüsünü göze alıyorsunuz. Ispartalıların parası kıymetlidir

Matrix

29 Ocak 2021 Cuma 10:39

Benim param ile kimseye iş sağlamak zorunluluğum yok. ne demek 3 tl versen ne olur demek. Geçmeyen köprünün yolun parasını zaten alıyorlar. Trafik o kadar yoğun ise o yolu trafiğe kapatırsın, örneği ANTALYA ŞARAMPOL caddesinde var.

hak reva değilmiş

29 Ocak 2021 Cuma 01:25

esnaf kendi işyerinin önünde saatlerce günlerce park halinde duran aracın yanına aracını parkedip mal boşaltıp yüklerken polise anında kim ihbar ediyor polis anında orada nasıl olup ceza kesiyor anlamak mümkün değildi. İhbar eden de aracının yanına ikinci park edilen araç sahibi değil ha. Ya pencereden caddeyi seyreden eliboş ve esnafa gıcık bir apartname sakini ya da birilerine kıyak yapmak isteyenler. Demekki haksızlık ve mağduriyet varmış iş Yüce Türk Yargısından döndü.

Isparta

29 Ocak 2021 Cuma 00:35

Yorumlara bakıldığında,kış gününde orada çalışanlarda baya bir karamsar durum oluşmuş durumda, Belediyeden de bir açıklama yapılırsa; hem çalışanları-hemde kamuoyu olarak halkı bilgilendirmiş ve rahatlatmış olurlar.

Isparta

29 Ocak 2021 Cuma 00:35

Yorumlara bakıldığında,kış gününde orada çalışanlarda baya bir karamsar durum oluşmuş durumda, Belediyeden de bir açıklama yapılırsa; hem çalışanları-hemde kamuoyu olarak halkı bilgilendirmiş ve rahatlatmış olurlar.

Mazhar Osman

28 Ocak 2021 Perşembe 20:54

Neredeyse her habere "esnaf bitti" diye yorum yapanlar bu habere çok sevinmiş görünüyor. Isparta esnafını bitiren bu öngörüsüzlüğünden başka bir şey değil arabamı dükkanımın önüne beleş koyacağım diye seviniyor. Esnaf arabasını oraya koyarsa müşteri nereye koyacak bunu düşünmüyor. İnsanlar neden AVM ye gidiyor işte bu yüzden ben bir vatandaş olarak nerede park sıkıntısı yaşamayacaksam gider işimi orada görürüm Mimarsinan Caddesi esnafı da esnaf bitti diye ağlamaya devam etsin.

Ispartalı

28 Ocak 2021 Perşembe 20:29

Esnaf denen arkadaşların suistimalleri baslar simdi ..

İncinmiş dediler

28 Ocak 2021 Perşembe 20:03

Ziya zamanında bisiklet yoluydu millet kendi çıkarına kullanıp duruyor

Hakki

28 Ocak 2021 Perşembe 19:43

Bu arkadas siyasi emellerini veya 3 tl vermemek icin o kadar kisinin gunahina giriyon 55 kisinin aralarindan birinin ayagina tas deyse bunun vebalini verebilecekmisin param var diye böburlenme düsmez kalkmaz ALLAH var bu garibanlarin kis gunu bedduasini alma derim ama bunlari sana anlatan olmamis sen ve yanindaki arkadasin yazik siz sizden alisveris yapilmaz dukkaniniz onundeki yola arabalarinizi koyunnn ..

yargıdan döner

28 Ocak 2021 Perşembe 19:14

yandaş işyerleriyle ve de cadde sakinleriyle yapılan yalan yanlış anketten çıkan otopark tezgahı aha da böyle yargıdan döner. Sonra da işsizlik edebiyatı üzerinden ağlayıp hönkürürsünüz. Geçin bunları. Park yeri bulamayan gider kapalı otoparklara koyar aracını ve bir zahmet de çarşıda yürür. Utanmasalar daire kapılarına wc ye bile arabayla gidecekler. Park yerleri öncelikle esnaf tarafından kullanılmalıdır.Faizden rantdan para kazanıp 10 tl verip akşama kadar esnafın önüne parketmek yok öyle

Ispartali vatandaş ahmet

28 Ocak 2021 Perşembe 17:19

Tamam paralı olmasın.çozüm ne?esnaf kendi dukkaninın önüne duba koyacak,vatandaş arabasini park edemiyecek,cözüm bu mu?Kavganın sorumlusu kim olacak?

spartan

28 Ocak 2021 Perşembe 17:04

walla vatandaş olarak arabamı getirip koyacağım mimar sinan caddesindeki bi dükkanın önüne 2 ay kaldırmayacağım. hadi bakalım iyi oldu bravo diyen esnaf nasıl kaldırtacak o arabayı oradan şimdi

???

28 Ocak 2021 Perşembe 16:45

hızırbey ve davraz mahallesindeki Mahrukatçılar siteside ücretli otopark sistemine geçsin

Vatandaş

28 Ocak 2021 Perşembe 15:36

RIZKI VEREN HÜDA DIR. BAŞKANA MİNNET EYLEMEM. BAŞKAN SADECE ZORLA EMEKLİ ETTİRDİKLERİNİN YERİNE BU İNSANLARI YERLEŞTİREBİLİR. BÖYLE CE O İNSAN LARDA MADUR OLMAZ. BAŞKAN BİLİR İŞİNİ. SİZ HİÇ MERAK ETMİŞ GİBİ GÖZÜKMEYİN.

Isparta Evladı

28 Ocak 2021 Perşembe 14:36

Çok güzel karar olmuş... Davayı açanlar esnaf siz bunun farkındamısınız sabah 8'de dükkanına gelecek 2-3 arabasını koyacak dükkanının önüne akşama kadar kıpırdatmıyacak hakikaten destek verenler sevinsin ne güzel olmuş :)) İnsanı güldürüyorsunuz iyi olmuş diyenler bu zihniyetle olmaz. Ne güzel kaldırımlara esnaf eşya koysun, yollara esnaf arabasını koysun gün boyunca, eeee alışverişe gelen vatandaş aracını nereye koyacak hangi kadırımda yürüyecek? Sonra Isparta halkı esnafından alışveriş yap :)

Ali burç

28 Ocak 2021 Perşembe 13:44

İdare Mahkemesi bu kadar kanunsuz uygulamaları dur derken Cumhuriyet Savcılarının soruşturmalarını izin vermeyen yetkililerin vicdanı rahat mı merak ediyorum

Mehmet Taş

28 Ocak 2021 Perşembe 13:41

bu caddeler iki araç geçecek biçimde daraltılmalı. kimse aracını park etmeye cesaret edemez. trafik kendiliğinden akar.

ADALET BUDUR

28 Ocak 2021 Perşembe 13:38

Helal olsun emsal budur işte. Sistem zaten sağ cebinden alıp sol cebine koyuyordu şimdi iyi oldu. 55 kişiyi düşünenler belediyeye imza toplasınlar. Belediyenin bir çok birimi var park bahçe su arıza vs. Öyle de olsa bu çalışanlar dışarıda soğukta çalışıyordu park bahçeye de girse aynı şekilde çalışacak. Evine para ****ürecek insanın gocunacağını düşünmüyorum. Mahkemeyi açanlardan allah razı olsun. 3 lirayla fakirlemezsiniz diyenin cebine aylık 5-6 bin para giriyor heralde.

Napcan

28 Ocak 2021 Perşembe 13:12

Bu kararın şakşakçıları, Dilerim Allah'tan o park yerinde çalışanlar gibi çalışmak zorunda kalırsınız!

Bomba dombra

28 Ocak 2021 Perşembe 12:57

Bomba 32 karar aldıran vatandaşın fotoğrafını yayınlatıp adres göstermek bir suçtur

Ispartalı

28 Ocak 2021 Perşembe 12:14

Herkez bişileri çok iyi biliyor walla helal olsun başkan bazı yoğun caddere kameralı ceza sistemini getir

ısparta

28 Ocak 2021 Perşembe 12:07

hiç kimse uzulmesin ahmet bey iş bulur işden cıkarmalarda buyuk rol oynayan arkadaş devren böyle gitmez

tebrik

28 Ocak 2021 Perşembe 12:03

musa burç'u ve esnafın halkın yanında olan hakimleri savcıları tebrik ediyorum.Önceki itso görevindede üreterek istihdamı düşünmeyen başkan kolay yoldan tercihinde bulunduğundan işsiz kalan arkadaşlar buna bel bağlamasın,işi biteni tanımaz sahip çıkmaz.İşyerinin önünde mal indirip yüklerken ceza yemekten bıkmış esnaf.15 dk izin istese ceberrut tavırlarla karşılaşıyor.Oy istemeye gelenlere bu anlayışsız tutumu şikayet edip oylarıda cezayı kesenlerden istemelerini söyleyeceklerdi.

vatandaş

28 Ocak 2021 Perşembe 11:51

teşekkür kim iptal etdirdiyse allah razı olsun

Vatandas

28 Ocak 2021 Perşembe 11:21

Bu hassasiyeti sali pazarının kalkmamasi içinde gösterelim.itfaiye giremiyor diye pazarı kaldıracaklar.yillardan beri o pazar var Allah korusun yangın çıksa pazarci tüm tezgahını hızlı bir şekilde boşaltır yol verir itfaiyeye bununla kalmaz yardımcı olur.dukkan sahipleri rahatsiz oluyor onlar vergi dükkan kirası veriyor pazarci yer ücreti vergisini hepsini veriyor haftada birgun destek olacağımıza esnaf esnafa köstek oluyor. sali pazarını kaldırmayın onlarca esnaf karda yağmurda evine ekmek ****ü

ah ah ah ah

28 Ocak 2021 Perşembe 11:00

Ben müşteri olarak nasıl geleyim alış verise kendi esnafım kazansın diyordum şimdi kusura bakmayın giderim AVM ye aracımı park ederim alışverişimi yaparım şehir içindeki esnaf da otursun bu adamı yesin matah yapmış gibi birde poz vermişsin git ****ara boş yer bulursan park et boş yer ara a .....

ISPARTALI

28 Ocak 2021 Perşembe 10:49

SAYIN BAŞKANIM ŞİKAYET EDEN ESNAF BENİM KALDIRIMIMI İŞGAL EDİYOR LÜTFEN EŞYALARINI YAYANIN HAKKI OLAN KALDIRIMA KOYMASINLAR KALDIRIMLAR VATANDAŞINDIR

Ahmet b

28 Ocak 2021 Perşembe 10:33

serefsiz musa serefsiz kopek mustafa kahveci allah belasınızı versin

Ispartalı

28 Ocak 2021 Perşembe 10:30

Dün yağan yağmurda üzülmüştüm hallerine hepsi ıslandı sizde nasıl bir vicdan var anlamış degilim kar üstlerine yagıyor yagmur üstlerine ama siz sıcacık evlerinizde oturun sıcacık koltuklarınızdan kalkmayın VAYY VİCDANLARINDAN ÖPTÜKLERİM..

Mustafa SİNAP

28 Ocak 2021 Perşembe 10:30

Bu davayı açanlara helal olsun. Demek ki toplum yararına böyle işlerle uğraşan vatandaşlarımız da var. Isparta' da özellikle kafe ve lokantalar halkın yaya olarak yürüyeceği kaldırımını kapalı alanlarını genişleterek işgal ediyorlar. Buna bir dur demeli, bu durumda olanları da işgal etikleri yelerden geri çekilmesi sağlanmalıdır. Ben bir vatandaş olarak kaldırımları işgal ettiren ve edenlerden hakkımı helal etmiyorum.

Enes ünlü

28 Ocak 2021 Perşembe 10:28

Yazık size yaa 55 kisi ne olacak şimdi azıcıkta onları düşünün be. 55 kişinin içlerinde yeni çocuğu olanlar ne olacak nasıl bakacak o çocuğa bezidir mamasıdır filan yazık değil mi. Yazık size zaten siz zenginler 3Tl vermeye üşeniyorsunuz

Camcı

28 Ocak 2021 Perşembe 10:23

Motorsiklet,ten otopark parası alıyorlardı,55 kişi zaten kendi adamları sanki vatandaşmi calisiyo adamını bulan otoparkci oldu,

esnaf

28 Ocak 2021 Perşembe 10:09

musa ve kahveci siz utanmiyormusun 55 kisinin ekmegi oynamaya zaten tefecilik yapiyorsun esnaf sizin yuzunuzden zarar gorecek

Ispartalı

28 Ocak 2021 Perşembe 10:04

Neyi elde etti acaba bu musa memlekete faydası mı oldu şimdi. Birileri bir düzen kuramaya çalışıyor birileri çomak sokuyor. Park yasağı getirilsin de her gün musayı ansın bu millet

dst..

28 Ocak 2021 Perşembe 09:57

eskisi gibi BİSİKLET YOLU yap başkanım sadece indi bindi için cep yap trafikte müsade etmesin banka araçları hariç hiçbir araca yol açılsın böyle ufak işlere kafanı yorma başkanım,

Spartan

28 Ocak 2021 Perşembe 09:57

aferin musa burç'a hiç mi düşünmemiş acaba yaaa ücretsizken önüne gelen koyup gidiyor. ikinci üçüncü sıra park ediliyor trafik katlediliyor. biraz olsun düzene girmişti trafik park düzeni tekrar hoşgeldin keşmekeş, trafik tıkanıklığı. Helal olsun Musa'ya.

Aklı Selim

28 Ocak 2021 Perşembe 09:51

Bir ülke varmış kralı anayasa mahkemesi kararlarını tanımazmış, fıkra bu kadar.

Esnaf

28 Ocak 2021 Perşembe 09:15

Eğer yarın 2.park 3.park olursa caddelerde musacığım gelsinde çözssün bu sorunu dükkan sahipleri hiç feryat etmesin musacığım çözer bu işi

Ömer

28 Ocak 2021 Perşembe 09:00

Zannediliyor ki; Başkan akşam hasılatları topluyor. ne olacak bir yerden yine sana yansıtılacak o otopark parası. sanki başka yerden ödenecek. suya 10 krş zam yapsa haberin olmaz buyur otopark parası. :) asıl şimdi sabah 08'de aracını park edecekler akşam 20'ye kadar orada duracak. ara bakalım otopark.

Ispartalı

28 Ocak 2021 Perşembe 08:57

Lan geri zekalılar, dolamışsınız işçiler ne yapacak diye, Şükrücüğünüz yerleştirsin onları bir yerlere. Kanun dan üstünmüsünüz burada laf kalabalığı yapıyorsunuz. Kanuna aykırıymış iptal edildi. Helal olsun sana yiğit adam Musa

Yasar yaşamaz.

28 Ocak 2021 Perşembe 06:27

Kalabalık yoğun trafik olan caddelere yasak koyun.Katlı otopark yapın,bu iş cözülür.Öncelikle kafalari basmıyor..

otopark

28 Ocak 2021 Perşembe 03:53

Trafik sorunu ücretli otopark yapmakla falan çözülmüş değildi. Eskiden de o sırada araçlar park ediyordu ama ÜCRETSİZDİ. Mademki otopark yapmakla trafik çözülüyorsa ücret almadan ÜCRETSİZ OTOPARK yap, 55 kişi yerine 25 kişi istihdam et, maaşını belediyeden öde. Size göre hem trafik rahatlasın,hemde vatandaş cebindeki üç kuruşu başka ihtiyaçlarında değerlendirsin. Ama nerde vatandaşın cebini düşünen. İnşallah Hukukun vermiş olduğu karar aynen uygulanır. YANLIŞ HESAP BAĞDAT'TAN DÖNER dedikleri bu

buğra

28 Ocak 2021 Perşembe 03:10

bi çocuk tek başına şükrü başdeğirmeni devircek devrilmese görevden aldırcak çocuktaki deli cesareti vallaha

ıspartanın yiğiti musa burç

28 Ocak 2021 Perşembe 02:32

55 kişi işsiz kalmışmış bunuygulamaya tabi olan yerlerde oturan kişiler bu 55 kişiyi beslemeye mecbur mu herkes gibi gidip çalışsınlar

tarık

28 Ocak 2021 Perşembe 02:14

akşama kadar mustafanın recebin arkasındasın bu işin içinde başka bişiler var

mahmut

28 Ocak 2021 Perşembe 01:43

mustafa başkanın recep abik kızmasın musa

koray

28 Ocak 2021 Perşembe 01:37

hukuğun üstünlüğüne inanan düzgün sşyasetçiler lazım bu ülkeye helal olsun kardeşim sana

ali

28 Ocak 2021 Perşembe 01:36

helal olsun reis sen gibi cesur sihasetçiler lazım bu ülkeye

ismail

28 Ocak 2021 Perşembe 01:28

helahelal olsun kardeşim bu ülkenin sen gibi insanlara ihtiyaçı var

araslı

28 Ocak 2021 Perşembe 01:20

recep bey hemşerini sustırmak sana düşer hem hemşerin hem akraban

Doğru söz

28 Ocak 2021 Perşembe 01:16

Trafik yoğunluğu olan caddelerde park yasağı getirselerdi en başta bu dava veya ise alınan vatandaşların belirsizliği hiç olmayacaktı. 4 tana caddede park yasağı koymak bu kadar mı zor.

Serif yildizli

28 Ocak 2021 Perşembe 01:11

Bu nasıl anayasal düzendir. Belediye buna neden itiraz etmiyor. Tum bakanlıklar imkanlar elinde büyük şehirlerde yasal olan uygulama neden büyükşehir olmayan illerde yasal değil. Büyükşehirler başka ülkenin sehirimi ? Belediyeler birliği neden var ? Mesele işsizlik yada otoparkın iptali gibi görünüyor ama asil sorun bence budur. Uygulama ****et faydali hem vatandaş için hem trafik icin hem esnaf için. Biran önce üst mahkemeye itiraz edilmeli. Bu yanlıştan dönülmeli. Vatandaşın yüzde 90ni memnun

ismail

28 Ocak 2021 Perşembe 01:02

iyi oldu ya evimin önğne araba koyamıyordum

Gerçek

28 Ocak 2021 Perşembe 00:52

Caddelerin paralı oluşu En çok ara sokakları mafetti Ara sokaklar perişan haldeydi Caddeler yerine sokaklar ücretli olsa idi daha iyidi Ayrıca gidin otaparka koyun

Isparta unutmaz!

28 Ocak 2021 Perşembe 00:37

İyi olmuş; kamunun hakkını kantar kantar, parsel parsel satıp yandaşların cebini doldurma zihniyetinde olanlara!!!

ısparta

28 Ocak 2021 Perşembe 00:31

yarın şükrüyle musa kol kola gezer recep abiden bi telefon olay kapanır

halk

28 Ocak 2021 Perşembe 00:23

5y tane şükrünün adamı işsiz kalmasın diye halkın suçu ne biz beslemek mi zorundayız

Goksunnn

28 Ocak 2021 Perşembe 00:19

Şükrü başkan 50 personeli bı şekilde bı yere koyardaaaaBu karara sevinen insancıklar o arabalarını artık nereye sokarlar bilemiyorum. Gayet guzel bı uygulamaydi personel biraz sıkıntılı idi ama olsun yer buluyoduk en azindan

Hukuk Şükrü Hukuk Tecelli eder

28 Ocak 2021 Perşembe 00:19

Hukuksuzca alınan meclis kararları yollar satılır satılmazsa haraç alınır hukuk adalet adalet heryerde otopark var çarşıda işi olan oraya park etsin bi zahmet esnaf da kendi dükkanın önüne koyacak tabi düşünün kendi dükkanınızın önüne kendi aracınızı park edemiyorsunuz hergün yarım saat 45 dk indir bindir işi yapıyorsunuz mecbur hergün para ödüyorsunuz şu iş yokluğunda peki bugüne kadar bizden hukuksuzca alınan paraları iade edeceklermi belediyede il başkanın oğluna bile kadro açıldı burdakinler

Ispartali esnafff

28 Ocak 2021 Perşembe 00:19

Sizinde dukkaninizin onune sabahtan aksama kadar minibus kamyonet koyarlarsa ucretli otoparki ararsiniz. Arti trafigi rahatlattigi bir gercek.Ve bence davayi acanlar icin sadece otopark meselesi degilll...baska seylerrrr..

Ali

28 Ocak 2021 Perşembe 00:16

Denizli de çoğu caddede park yasağı var ve trafik çok rahat.. burada da park yasağı uygulanıp sorun yaşanan caddelerin trafiği rahatlatabilir.

Ali

28 Ocak 2021 Perşembe 00:13

Ali

Isparta

28 Ocak 2021 Perşembe 00:11

Isparta nın yüz karası musa

Vatandaş RIZA

28 Ocak 2021 Perşembe 00:10

Tamam şimdi, Mimar Sinan cad, Cumhuriyet cad,113 cad v.b yerlerde durmak ve bir dakikalık bile duraklamak yasak gelirse ve kameralardan devamlı kontrol edilirse, 180 lira cezayı öderken millet 3 lira değil 5 liraya razı olurdu ,o zaman.. Hayırlısı olsun. Kesinleşen bir şey yok. Daha temyiz süreci var... DANIŞTAYA...

Vatandaş

28 Ocak 2021 Perşembe 00:08

Danıştaya temyiz süreci başlar. Henüz kesinleşmiş bir durum yok gözüküyor..

Üniversiteli

28 Ocak 2021 Perşembe 00:03

Güzel sosyal medya yöneticiliği yapmışsın “heykel dikmek, yürekli adam” yazılarını beğendirmişsin artık 3₺ yerine yediğim her trafik cezasında, park yeri bulamadığımda seni anacağım

gülkentli

28 Ocak 2021 Perşembe 00:02

Toplu taşıma olarak hizmet veren Halk otobüsleri firması da Öğrencilerin öğrencilik hakkını tanımıyor. Öğrencinin kartında tl bittiğinde şöföre tam abonman parası veriliyor. Kartı vizeli olduğu halde indirim sağlanmıyor. Bu hukuksuz uygulamaya da bir dur diyen olsa keşke.

Yasin doru

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:59

Belediyenin yerinde olsam mimar sinani cumhuriyet caddesini 113 caddeyi trafiğe kapatırım. Bu habere iyi oldu diyenlerinde tıpış tıpış o yolda yürüdüğünü görmek isterim. Yalnız personele yazık olmus

yazık ıspartama

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:51

neymiş 55 kişi işsiz kalmışmış bu memleket şükrünün adamlarını beslemek zorunda mı

atabeyli

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:50

atabeyi karıştırdın tevfik bıktı bunların sülaleden şimdi şükrü uğraşsın

Emine

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:48

Bir belediye meclis üyesini korucam derken başına ne işler şükrğüüüüüüüü

Devamlı Müşteri

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:48

Şükrü Başkanımızdan Allah razı olsun.caddeleri sokakları gerçek sahiplerine tahsis etmişti ama bu iptal kararı Hiç de iyi olmadı.çarşıya çıktık mı dakikalarca yer aramıyorduk rahat rahat arabamızı koyacak yer buluyorduk.bide soğuk demeden sıcak demeden asgari ücrete çalışan emekçi kardeşlerimiz var onların durumu ne olacak.Çok yazık yani bu sevinen arkadaşların tuzu kuru galiba.

şükür

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:45

oh be evimin öninde para ödemekten bıkmıştım iyi oldu

Mustan DEMİRKOL

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:44

Bu davayı iptal eden hakim ve sayın savcılar,şimdi caddeki dükkanın sahibinin aracı var,veya araçları,yan komşusu,karşı taraftaki esnaflar araçlarını nereye park edecekler.Musa Beyin dükkanının önündeki park yeri kendisine mi aittir. Bir başka esnaf veya kişiler süresiz park ederlerse ne yapacaktır.Bu işi belediye,valilik makamları ivedilikle cözmelidir kimse kusura bakmasın zaten pandemi var,biz esnaf olarak otoparkı geri istiyoruzsorunu kim çözer bilmeyiz,belediye valilik cumhurbaşkanlığı

Halk

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:41

bu çocuk vekilin akrabası yarın barışır bunlar şülrüyle kol kola gezerler

Böl at

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:36

Adam dükkanının önüne rahat rahat park edeyim diye dava açmış şimdi sabah koyar akşam alır .yanlış karar .belediyenin yerinde olsam dubalarla yolu ikiye bölerim kimse park edemez sorun çözülür Alanya ve Manavgat baksınlar boyle caddeler mevcut

Kırşehirli Ayvazın Ali

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:26

Musa Burç seni tanımam, bilmem. Isparta'da halk otobüslerinde öğrenci indiriminin askıya alınmasını, bu konuyu ve seçimde söz verilen ve yapılmayan trambüs, raybüs olayınıda mahkemeye verirsen sevineceğim

Ali

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:18

Otopark paralı olsa gideceğim yeri park edip işimi görüyordum şimdi çarşıdaki milyar kira veren dükkanlar düşünsün müşteri gelecek diye şimdi dükkan sahibleri araçları koysun caddeleri akşama kadar dursun bence yanlış karar yarından itibaren caddede boş park yeri bulamazsınız bence şükrü başkan meclisten belediye caddesini kanun değiştirecek halkın hizmetini faydalı olarak oto parkın devam ettiririm uğraşmak nasıl oluyor görsun musa burç

Xxxx

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:16

Bu kararın iptali kötü oldu şimdi park bulunmaz

ismail

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:16

adamın ekmek parasıyla oynadınız şimdi oda size kök söktürüyor

HAYTAOLUUUU

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:11

İyi olmuş diyen beygir arkadaşlar koyan saatlerce çekmeyecek aracını halkımız çok daha fazla sorun yaşayacak esnafın işi duracak otopark kolaylığı olan yerleri tercih edecek haliyle çift sıra cezalar kütür kütür girecek maalesef çalışanlar işsiz kalacak AGLANCAK HALİNİZE GÜLÜN

Kemalist

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:10

Akepe üyesidirler , birşey olmaz onlara

Tatar Ramo

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:09

Tebrik ederim Burc Bey..hukuku yucelttin sagol varol..55 isci beymis yazik olmus..Sukru bi cok adam doldurdun hukuksuzca belediye te..herhalde bu arkadaslarin rizkiyla da oynamak gibi gunaha girmezsin..55 kisi valkaha az yani sukru bu arkadaslari ise almalidir..

Ispartalı

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:09

Başkanı da bi gönder başımızdan felaket oldu ıspartaya. Sıfır hizmet

Yazık

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:09

Park edecek bir yer bulamayız artık. 1 lira veremeyecek cimriler şimdi aksama kadar aracını park edip yerinden kaldırmaz.

ISPARTALI

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:08

iyi olmuş sömürü düzenine son şimdi akıllarda sordu verdiğimiz paraları alabilecekmiyiz

ıspartanın yiğiti musa burç

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:05

bu musa burç yğrekli oğlanmış şükrüye brlediyede kök söktürüyor

Adaletin sesi

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:00

Kötü oldu bu iptal kararı otopark sorunu olmuyordu

Adalet Yerini Buldu

27 Ocak 2021 Çarşamba 23:00

Helal olsun bu çocuğa tek başına belediyenin zorbalıklarına karşı koyuyor adalet yerini buldu teşekkürler idare mahkemesine doğru karar vermiş halkını sömüren bir belediye istemiyoruzo neydi öyle saati 5 tl İstanbul tarifesi gibi

Adaletin sesi

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:57

Otopark sorunu yoktu ücretli olmssı nşzsm ve düzen sağlıyordu kötü oldu bu iptal kararı

ıspartalı

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:54

Bundan sonra Mimar Sinan ve Cumhuriyet caddesi trafiğe kapatılarak Vatandaş biraz rahtlatılmalı

Spartali

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:51

Eğer otopark kalkarsa kim bilir kaç kişi evine ekmek ****üremeyecek kötü olmuş

En Büyük Benim

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:45

Musa Burç heykelini yapsak, harbi beton yetmez :)

Buğra

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:45

İşsiz kalacak çalışanlar bu kiş gününde belediye çaresini bulur inşallah

ailenin safı

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:44

Kanunlara uyulmayan bir ülkede böyle şeyler hepimizi uyuşturdu. haklarımızı bile unuttuk. Danıştay 8. dairesi bu kararı vereli çok oldu ama iş paraya gelince kanunlar hiçe sayılıyor.

ısparta duyarlısı

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:41

işte adalet... geçmişte demiştim danıştayın bu yönde kararı var diye. adalet yerini buldu değirmenci halkın yanında ol yandaşların cebini boşver

Vatandaş

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:41

Adamsın...

halk

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:41

yine Musa burç yine olay adam tek başına Şükrü başdeğirmeni deviricek valla

mahoni

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:41

İptali hiç iyi olmadı ben bir müşteri olarak istediğim DKK önüne çekip alışverişimi yapiyordum artık esnaf ne yerse yesin AVM kere akın edecek bu millet adam sabah aracını bir koyacak günlerce haftalarca kim dava actiysa milletten büyük kazigi attı Allah layigini versin

Vatandaş

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:38

Aferin sanki bi iş yaptınız sırf siz esnafların işgüzarlığı bizler vatandaş olarak 10 dk işimiz olsa çarşıda aracımızı koyacak yer bulamıyorduk uygulamadan sonra cadde ve sokaklar olması gerektiği gibi vatandaşların kullanımına açılmıştı siz esnafların değil.

Ispartalı

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:38

Helal olsun Musa’ya Ispartalıyı büyük bir dertten kurtardı. Şükrü’yü de başımızdan aldırsan da daha büyük bir dertten kurtulalım..

Dandik Remzi

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:37

Musa Burç, kardeşim seni alnından öpüyorum.

Öğretmen

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:36

Helal olsun.. 3 saate 15 lira para alan vampirler kahrolsun..

Çözümsüzlük

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:35

İyi halt etmiş insanlar saatlerce araçlarını çarşının içinde bırakıp gidiyor kısa bir işimiz olduğunda yer bulamıyoruz ama yol kenarı ücretli olunca yollar boş oluyor kısa süreli park sayesinde çift park çok çok azalıyordu trafik rahatliyordu

M demirtas

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:35

yakisir kardesime

Vatandaş

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:32

Helal olsun Musa bey. Bir cesur yürek çıktı nihayet.

İbrahim

27 Ocak 2021 Çarşamba 22:31

Şükrücüm gitti paracıklar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR