05 Mayıs 2024 Pazar

Mesleki eğitimin desteklenmesi görüşüldü

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Isparta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın çevrimiçi olarak katıldığı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 2. Toplantısı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde Vali Aydın Baruş başkanlığında gerçekleştirildi.

81 ilde aynı anda gerçekleştirilen toplantıya çevrimiçi olarak katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan konuşmasında Türkiye’de istihdam verilerini paylaşarak mesleki eğitimin desteklenmesi konusunda bazı açıklamalarda bulundu.

Bakan Işıkhan’ın konuşmasının ardından İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri; Isparta'daki istihdam ve mesleki eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendirip, istihdam durumu, açık işler ve işlere yerleştirme sayıları, aktif ve pasif işgücü programları ile toplum yararına programlar üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mem müdürü önce mesleki eğitim

25 Nisan 2024 Perşembe 19:17

Sayın mem müdürü inşaat ve başka işlerle uğraşacağına Mesleki eğitimi geliştirsin.Çırak bulunamıyor,Usta kalmadı,sanatkar yetişmiyor.Avrupada okullar hayata hazırlıyor.Biz hala öğretimde uğraşıp test ve çocukları yetiştiriyoruz

işsizdoktor

25 Nisan 2024 Perşembe 18:43

siz alışveriş yapadurun, nesiller işsiz çürüsün.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR