29 Mart 2024 Cuma

Eğirdir TOKİ binaları yükseliyor

Eğirdir TOKİ binaları yükseliyor

Isparta

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Eğirdir TOKİ Binalarının yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Eğirdir Konya yolu üzeri Bağlar mahallesinde yapımı devam eden 142 Adet Konut ve 1 Adet ticaret merkezi inşaatı yükseliyor. İnşaatlar bittikten sonra kuradan çıkan ev sahipleri ile iletişime geçilerek gerekli işlemler yapıldıktan sonra  evleri teslim edilecek.

Yüklenici Firma Deniz Yapı Taahh. Proje Müş. ve Tic. A.Ş. tarafından inşaat yapım çalışmaları devam eden Eğirdir TOKİ binalarının eksiksiz ve kusursuz olarak dizayn edildiği görüldü.

2. ETAP TOKİ İÇİN  BAŞKAN VELİ GÖK’ÜN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Birinci etap TOKİ evlerinin önümüzdeki ilk bahar aylarında bitmesi ve ilçemizde ev hasretiyle yaşayan vatandaşlarımızın evlerine kavuşması bekleniyor. 2. Etap TOKİ evleri için  Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün çalışmaları sürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşte bu

25 Eylül 2021 Cumartesi 02:06

Helal olsun Başkan.Bide doğal gazı getirde.Eğirdir gölü halinde bi el atarsan.Adam gibi Adam Erhan Başkan Seviliyorsun.Aliyi Veliyi bilmem

Abdi Bozkurt

24 Eylül 2021 Cuma 15:24

Zeynel sen rahat ol koçum Egirdirde adil idareci var

Zeynel

24 Eylül 2021 Cuma 12:51

Gerçekten evi olmayan garibanlara bu imkandan yararlandırılıyor ve bunlara sağlanıyorsa teşekkürler.Ancak zengin olupta birden fazla evi olan varsa vede bunu kiraya vermek için alan zübüklere haram zıkkım olsun.Bu konuyu iyice araştırmak lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR