23 Mayıs 2024 Perşembe

Ümit Özdağ Isparta’da lise öğrencisinden gelen mesajı paylaştı

Ümit Özdağ Isparta’da lise öğrencisinden gelen mesajı paylaştı

Isparta

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta’da bir lise öğrencisinin kendisine gönderdiği mesajı sosyal medya hesabı X’de paylaştı.

10. Sınıf öğrencisi, Özdağ’a gönderdiği mesajda; “Hocam merhaba rahatsız ediyorum ama okuduğum okulda sınıfımda maalesef 3 adet Suriyeli öğrenci var ve sürekli derslerimize zarar verecek davranışlarda bulunuyorlar. Bazen sınıfta gaz çıkarıyorlar, dersin akışını bozuyorlar. Herhangi bir şey diyemiyoruz çünkü hocalar ‘yapabileceğimiz bir şey yok’ deyip bizi yanlarından kovuyorlar. Nereden yardım alabiliriz bilmiyoruz. Sadece ben değil okuldaki çoğu kişi rahatsız onlardan. Okumayacaklarını belirtmelerine rağmen herhangi bir şey yapılmıyor. Anneleri Türkçe bilmiyor. Okulda bazen birbirlerine karşı Arapça konuşuyorlar bizim hakkımızda ve anlayamadığımız için herhangi bir söz dahi söyleyemeyiz. 10/ …. sınıfında öğrencilik yapmaktayım” ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Turkist

13 Mayıs 2024 Pazartesi 01:31

Arapları savunmak yerine kendi ülkenizin değerini savunmuyorsunuz ülkenin durumu vahim

İlber Ortaylı

12 Mayıs 2024 Pazar 04:10

İlber hoca, Suriyeliler bir parti kurar uyarısı yaptı. Ama nerede bunu bozacak basiret sahipleri

Yusuf Bulut

11 Mayıs 2024 Cumartesi 21:11

Ümit Özdağ'a algı operasyonu yaptıran devlete devlet demem ben. Referandum yaptık Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik verdik yetkiyi göremedik etkiyi. Chp'lilerden çok Bakanların ağzında Ulu Önder Atatürk sözü çıkıyor. Atatürk'ü getirseniz aday yapsanız oy vermeyecek adamlara yalakalık neden Akp'liler.

Hak edene hak ettiği

11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:52

Bugün de Afyon da bir Suriyeli çoban, patronu olan emekli Zabıta memurunu boğazından bıçaklayarak öldürdü. Ne oluyor böyle bu mültecilere. Çöplerden geri dönüşüm toplayan çok mülteci var Isparta’da. Bir bakışları var insana yiyecek gibi, sanki biz bu ülkenin vatandaşı değiliz? Bunların evleri, arabaları ve işyerleri sık sık aranmalı, denetlenmeli. İnanın silah başta ol ak üzere illegal herşey fazlasıyla çıkacaktır. En ufak suça karışan cezasını çekerken tüm akrabaları da sınır dışı edilmeli.!!!

Veli

11 Mayıs 2024 Cumartesi 19:29

Okullarda disiplin zaten yok birde yabancı ise dokunamazsın. Şu okulkari bu düzeltmek lazım disiplin cezaları artırılsın. Öyle okula gelip bir çocuk kendibde sanan velileride okula almayın diğer velilere ve çocuklara kötü örnek.oluyorlar. dayak yanlış ama öğrenci gibi durmayayani kim olursa olsun atın okuldan

Son Kale

11 Mayıs 2024 Cumartesi 18:12

Müslüman olmak ayrı, araplaşmak ayrı, vatana sahip çıkmak daha bir ayrı.

Euro 4

11 Mayıs 2024 Cumartesi 17:37

Arapları savundugunuz kadar kendi degerlerinizi savunmadınız. Yazık ülkenin düştügü hale s

Müftüzade gülcü ismail efendi torunu

11 Mayıs 2024 Cumartesi 17:05

Sayın VALİ bey makamınızda sizleri ziyaret ettiğimde halimi arz ettim hiçbir sonuç çıkmadı Sayın Başkanım yardımcınız Uğur beyi makamında ziyaret ettim halimi arz ettim hiçbir sonuç çıkmadı Rahmetli dedem bu şehirde 30 bin insanın rızkını kazanmasına sebeb olmuştur ben çok basit bişey istedim ama ümidimi kırdınız son bir çare olarak Sayın Başkanım Şükrü Başkandır başkada söyleyeceğim kalmamıştır

Ispartalı

11 Mayıs 2024 Cumartesi 16:32

Mülteci olanlar gaz çıkartıyor anladık mülteci olmayanlarıda parklarda uygunsuz vaziyetlerde görüyoruz

REALİST

11 Mayıs 2024 Cumartesi 16:25

TOPLUM BÖYLE İSTİYOR YAPTIĞI SİYASAL TERCİHLERLE DAHA PARTİ KURACAK SURİYELİ ARAPLAR ACELE ETMEYİN VE ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRCEKLER FİLİSTİN GİBİ OLACAĞIZ BUNLAR ŞAKA DEĞİL ÖMRÜ OLAN GÖRECEK SEN GÖRMESSEN TORUNUN GÖRECEK BİR ÜLKEDE ON MİLYON YAĞMACIMI OLUR NERDE GÖRÜLMÜŞ

321

11 Mayıs 2024 Cumartesi 15:44

Bugün gaz çıkartır...Yarın daha değişik bisey yapar...misafirdir...hersey mubah...aaaaa

21 Lİ

11 Mayıs 2024 Cumartesi 15:40

ğençler SİYASİLERİN TUZAĞINA DÜŞMEYİN,SİYASETE ALET OLMAYIN.sorular. MEPUSLAR,AVUKATLAR ÖĞRETMENLER DOKTORLAR,VEYA BAŞAKALRI NEDEN BİRBİRİNİ VURMUYORLAR.MECLİSTE BÜTÜN PARTİLERİN MEPUSLARI TOKALAŞIYORLAR.KIS KIS ĞÜLÜYORLAR LAKİN: CAHİL KESİMDE SİYASET YÜZÜDEN BİRBİRNE DÜŞMAN OLUYOR.BUNUN EN ĞÜZEL ÖRNEĞİN :12 EYLÜL DÜNEMİNDE AÇIKTIR.

Din Ogr.i Havva Hoca

11 Mayıs 2024 Cumartesi 15:28

Derste gaz cikariyorlar diye ogrenci mi sikayet edilir kizim

Sadece suriyelilermi sorumsuz

11 Mayıs 2024 Cumartesi 14:49

Ya bu kadar duyarsız olamaz bu millet. Yalnız sadece suriyeli öğrenciler mi aksilik yapıyor???Daha geçen sosyal medyada üç lise öğrencisi diğer bir genci dövüyorlar,sosyal medyada yayınladılar.Türk vatandaşı sorumsuz aileler yok mu???

Vatandaş

11 Mayıs 2024 Cumartesi 14:09

Bu mültecileri beka meselesi yarın bu millet eyvah diyecek ama iş işten geçecek acilen gönderilmeli lazım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR