29 Nisan 2024 Pazartesi

Ak Parti’de milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma

Ak Parti’de milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma

Isparta

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma heyecanı vardı.

Bayramlaşma törenine, Ak Parti Isparta Milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz de katılım gösterirken, çok sayıda partili de bayramlaşma törenine katıldı.

Bayramlaşma töreninde kısa bir konuşma yapan Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Gencer Kondal, tüm partililerin bayramını kutlarken, “Mübarek Ramazan Bayramı’nda bir arada olmaktan çok mutluyuz, başta vekillerimiz olmak üzere hepinizin ayağına sağlık. Seçimler nedeniyle buruk bir bayram kutlasak da, ben seçimlerde çaba gösteren tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Ben başka yönetim kurulum, gençlik ve kadın kollarım olmak üzere, başkan adayımız, belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarımız, partililerimiz ve gönüllülerimize tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum. Bir sonraki seçime kadar eksiklerimizi gidermek için yeniden çok çalışacağız. Halkımızın takdiri başımızın üzerindedir. Seçim sonuçlarının ve Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Milletvekilleri Osman Zabun ve M.Uğur Gökgöz de kısa birer konuşma yaparak hem partililerin bayramını kutladılar hem de seçim sonuçları üzerine değerlendirmede bulundular.

Partiden çıkarak Çınaraltı’na geçen Ak Partili heyet, burada vatandaşlarla bayramlaşarak çay içip sohbet ettiler.

Zabun ve Gökgöz buradan ayrılarak başka yerlerdeki bayramlaşma programlarına katıldılar.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR