04 Mayıs 2024 Cumartesi

BÖYLE DUYARSIZLIK OLMAZ!

BÖYLE DUYARSIZLIK OLMAZ!

Isparta

Isparta'da seyir halinde bulunan bir kamyonet dikkatlerden kaçmadı. 107. Cadde Çocuk Esirgeme Kurumu yukarısında bir kamyonetin kasasında taşıdıkları çok miktarda bulunan kalaslar diğer araç sürücülerinin dikkatini çekti.  Aşırı yükleme nedeniyle kasasında büyük bir yüksekliğin oluştuğu kamyonet bağlamadan kontrolsüz bir şekilde kasaya yüklenen kalaslar geride takip eden araçlar için trafik güvenliğini tehlikeye düşürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32 gençlik

07 Aralık 2017 Perşembe 02:15

her şey bittide ona ceza vermek mi kaldı o adama sordun mu oda bir lokma ekmek için mazotun 5 buçuk lira olduğu bir ülkede evine 1 lokma ekmek ****ürecek çocuk okutacak vergi verecek lütfen masa başında kimseye ahkam kesmeyelim. saygılar.

Birisi

06 Aralık 2017 Çarşamba 23:57

Koyde bile bizde halat bulamadigimiz zaman bu sekilde tasiyoruz . Bakiyorumda onemli bir sey ise bu olay gidin hirdavatcidan 50 m. Halat alin . En guvenilir tasima sistemidir . Halatin bir bagi kopsa butun kamyon devrilir . Bir cita si kirilsa yaninda ki 4 citasida bu kamyonu tutar emin olun

mermerci

06 Aralık 2017 Çarşamba 20:03

İste böylelerine ehliyet veriyorlar garibana vermezler böyle öküz sıgır cahillere veriyorlar ehliyeti gerizekalı ya yüklediysen emniyetini alacaksįn almecaksan yüklemeceksin sıgır olu sıgır öküz olu ökûz kimsenin hayatını tehlikeye atamassın sen geri zekalı

Deli Fişek

06 Aralık 2017 Çarşamba 16:12

Bu ülkede Yasalara, Kanunlara uyanlar ceremeyi çekiyor. Ama böyle Umursamaz, Saygısız, Kanunları ve Toplumu hiçe sayan AYILARA hiçbir şey olmuyor.

afyonlu

06 Aralık 2017 Çarşamba 15:05

alın plakasını verin cezayı , men edin trafikten yaw.bu kadar zor bişey mi ,isbatı da var nasılsa bu resim herşeyi gösteriyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR