07 Mayıs 2024 Salı

EMEKLİ GENELKURMAY BAŞKANI BAŞBUĞ O SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

EMEKLİ GENELKURMAY BAŞKANI BAŞBUĞ O SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

Isparta

EMEKLİ Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Isparta 1'inci Kitap Fuarı’nda imza günü düzenledi.

Isparta’da Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 1.Kitap Fuarı’nda imza gününe katıldı. Kitabını imzalatmaya gelen okurlarına imzasını atan Başbuğ’un önünde uzun kuyruklar oluştu.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Başbuğ, kitap fuarı davetlerine mutlaka katıldığını söyledi. Başbuğ; “Isparta’da kitap fuarı ilk kez düzenleniyor. Sayın Başkanıma da teşekkür ediyorum. İlk gün olmasına rağmen şu anda gördüğümüz tablo bu kitap fuarının çok başarılı olacağını gösteriyor. Tabi üniversite var. Genç bir kitle var. Isparta’da bunun ilk olması açısından ben de gurur duyuyorum. Çünkü kitap insanların hayatının bir parçası olmalıdır. Türkiye’de son yıllarda özellikle kitap okuma oranının arttığını görüyoruz. Ben kitap fuarları ve üniversitelerden aldığım davetlere mutlaka katılıyorum. Çünkü kitap fuarında insanlarımızla karşılaşıyoruz” dedi. 

Emekli Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ daha sonra gazetecilerin sorduğu “Karargah Rahatsız” haberine ilişkin sorulara yanıt vermedi.

Gazeteci Cem Küçük’ün twitter hesabından adını kullanarak yazdığı ifadelere ilişkin soruya ise burada o konuyu konuşmaya değmez diye cevap verdi.

Başbuğ, gerekçeyi okumuşsunuzdur. Tekrara gerek yok. Buradao konuyu konuşmaya değmez. Biz gereken şeyi gereken şekilde söyledik” dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

taraflısınız

04 Mart 2017 Cumartesi 10:49

yanıt vermiş ya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR