30 Nisan 2024 Salı

Ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı

Ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı

Isparta

HABER/Ali ÇEVİKBAŞ- ISPARTA'da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası gözaltına alınan Kamil Yıldırım ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.

Yalvaç ilçesi Koruyaka köyünde çocukluğunda geçirdiği ateşli hastalık sonrası konuşma ve zihinsel engeli olan Kamil Yıldırım, evinde kıyafetlerini sobaya doldurup yakmaya çalıştı. Bu nedenle tartıştığı babası Süleyman Yıldırım, sobanın yanındaki odunla Kamil'in eline vurdu. Eline geçirdiği bıçakla babasına saldıran Kamil Yıldırım, Süleyman Yıldırım'ı karın, göğüs ve sol el bileğinden 4 bıçak darbesiyle yaraladı. Gürültü üzerine odaya giren aile bireyleri Süleyman Yıldırım'ı kanlar içinde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı baba önce Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Yıldırım, sevk sırasında ambulansta durumu kötüleşince, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Kalbi duran Yıldırım'a hastanede uzun süre kalp masajı yapıldı. ancak kurtarılamadı. Süleyman Yıldırım'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu, oğlu Kamil Yıldırım'a bazen fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi. Jandarma incelemesinin ardından Kamil Yıldırım gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zihinsel engelli Kamil Yıldırım, ev hapsi kararıyla serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akil hastanesi şart

14 Nisan 2024 Pazar 14:27

Ispartaya derhal akil hastanesi kurulmalı,ilce ve koylerede hizmet veriyor sonucta,,Ruh hastaları burada yatarak, uzun süreli tedavi edilmelidir. Çok psikiyatri hastası var ıspartada!!..

Hukuk

14 Nisan 2024 Pazar 12:08

Öyle kanunlarımız var ki kanunlara uyan, normal insanları değil ; saldırgan, anormal, suça eğilimli tipleri koruyor! Suçluya pozitif ayrımcılık...Maksat yeniden suç işlesinler sanırım...

Akıl hastanesine kapatılmalı tedavi edilmeli

14 Nisan 2024 Pazar 06:29

Akıl hastasına ne cezası verilebilir???ancak akıl hastanesine süresiz yatırılması gerelkiyor, ya başkalarında öldürürse????Sorumlusu kim???

Köyden Musa

13 Nisan 2024 Cumartesi 22:58

Nasıl olur, ev hapsi...Yatsın cezaevinde.. engelliler kısmında... Yada akıl hastanesinde...kesinlikle bir yanlışlık var bu işte...

Doğrucu

13 Nisan 2024 Cumartesi 22:49

Zihinsel engelli fakat çok tehlikeli serbest kalmamalıydı

Mustafa Kemal

13 Nisan 2024 Cumartesi 22:27

Zihinsel engelli olduğu için serbest. Cezai ehliyeti yok.

ISPARTALI

13 Nisan 2024 Cumartesi 21:51

BÖYLE ADALETİN......,........

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR