28 Nisan 2024 Pazar

Genel Başkan Bilgin'den mesaj

“Başkan Başdeğirmen’e desteğimiz tamdır"

Isparta

Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin, Pazar günü yapılacak yerel seçimde partisinin AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen’e tam destek verdiğini açıkladı.

DYP Isparta eski milletvekili ve Merkez Sağ Parti Genel Başkanı Ömer Bilgin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Isparta bizim memleketimiz. Bu memlekette yaşayan her bir vatandaşımızın kadiri kıymeti de bizim yanımızda çok büyüktür. O nedenle memlekete en hayırlı, en yararlı hizmeti verecek olan belediye başkan adayına destek vermeyi bir vefa borcu olarak görüyoruz. 

5 yıllık hizmet süresi içerisinde eşit ve adil bir yönetim sergileyen, Isparta’nın çehresini değiştiren başarılı belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ikinci döneminde ustalık devresini yaşayarak daha güzel hizmetlere imza atacağına olan inancımız tamdır. Bu sebepledir ki tüm parti mensuplarımızın sandığa gitmesini ve oy pusulasında 1. Sırada yer alan AK Parti aday Şükrü Başdeğirmen’e destek vermesini rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminin ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve tüm hemşehrilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Evlerden ırak

29 Mart 2024 Cuma 23:22

Gölge etme başka ihsan istemez Evlerden ırak

Bu kim ya

29 Mart 2024 Cuma 23:14

Bu destekle seçimi kesin alır artık

Eskilerden koyu partili

29 Mart 2024 Cuma 21:52

Aferin, yakışanı yapmışsınız...Helal olsun.. Şükrü Başdeğirmen bey zamanında da sizleri desteklemişdi.. Parti önemli değil, şahsında gönüllere yer vermiş biri olarak Şükrü Başdeğirmen beyi destekliyoruz, hep beraber...DYP lilerinde destekleyeceklerini sizlerden duymamız, çok memnuniyet yarattı.. Teşekkürler..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR