28 Nisan 2024 Pazar

GÖZLEMEKAN SİZİN İÇİN VAR

GÖZLEMEKAN SİZİN İÇİN VAR

Isparta

Isparta’da lezzet sektörüne farklı bir konsept daha eklendi. 20’den fazla gözleme çeşidiyle damaklara hitap eden Gözlemekan, Fatih Mahallesi’nde hizmete girdi.

Siz hiç kokoreçli, çiğköfteli veya pizza gözleme yediniz mi? Yemediyseniz 20 'den fazla gözleme çeşidini, ev yapımı tavuklu pilav ve yaprak sarmasını tatmak için Gözlemekan tam size göre. Isparta’da, gözlemeye hayır diyemeyenler için açılan Gözlemekan’da gözlemenin yanında Gimdes helal sertifikalı çiğköfte de kaliteli sunumla servis ediliyor.

EN GÖZDE MEKAN GÖZLEMEKAN

Gözlemekan İşletmecisi Oğuzhan Parlak,  20’den fazla gözleme çeşidiyle,  Isparta halkını Gözlemekan’a beklediklerini söyledi. Göze hoş gelen sunumlarla sosyal medyada olduklarını kaydeden Parlak, “Sunumlarımızı Facebook ve istagram sayfalarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıca Antep usulü baklava, Hatay kıtır kabak tatlısı, sıcak ve soğuk içeceklerle gece saat 02.00'ya kadar hizmet vermekteyiz” dedi.

HANIMLAR  GÜNLERİNİ

GÖZDEMEKAN’DA YAPIYOR 

Gözlemekan’da  hanımların  özel gün yapabileceklerini de kaydeden Parlak, “Değerli hanımefendiler, özel gün ve misafir ağırlamalarınızı Gözlemekan farkıyla değerlendirebilir” dedi.

PAKET SERVİSİ DE VAR

En Gözde Mekan Gözlemekan parolasıyla yola çıktıklarını  aktaran Parlak, “Geniş ve ferah işletmemizde herkesi gözleme yemeye ve ikramlarımızdan tatmaya bekliyoruz.  İşletmemizde paket servisimiz de var. Saat 12'00den gece 24'e kadar paket servisimiz devam etmektedir. Adresiniz numaranıza kaydedilir. Her siparişte adres sorulmaz. WhatsApp'tan da sipariş geçebilirsiniz” diye konuştu.

İLETİŞİM

Fatih Mahallesi, Adliye Yukarısı, Muhtarlık karşısı.

İrtibat telefon: 0 543 516 11 50

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HİJYEN

08 Şubat 2019 Cuma 08:27

İYİ GÜZEL HOŞ DA ÇALIŞANLAR ELLERİNE POŞET ELDİVEN GİYİP DE İŞİNİ YAPSALAR DAHA HİJYENİK OLACAK ABİ TURŞUYU BİLE ÇIPLAK ELLE KOYUYORLAR

mehmet gembay

07 Şubat 2019 Perşembe 23:26

Badılcanlı gözleme güzel olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR