29 Nisan 2024 Pazartesi

HIZIRBEY ORTAOKULU'NDAN BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA!

HIZIRBEY ORTAOKULU'NDAN BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA!

Isparta

Isparta ekiplerinden tamamı Hızırbey Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Isparta Merkez Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Spor Kulübü Geleneksel düzenlemesiz küçükler dalında grup yarışmasında birinci olarak Türkiye Finallerine gitmeyi başardı.

Okul Müdürü Tevfik Akar: "Bu başarıda emeği geçen çalıştırıcımız Hüseyin Göksoy hocama, hep destek tam destek olan velilerimize, özverili çalışan öğrencilerimize, akademik başarıları ile derslerindeki takviye çalışmaları için okulumuzun çok değerli öğretmenlerine,her türlü desteğini esirgemeyen Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürümüz İhsan Arıcı ve müdür yardımcısı Abdullah Uygun ile ismini sayamadığım emeği geçen herkese şahsım ve okulumuz adına teşekkür eder Şükran’larımı sunarım.

İki yıllık bir okul olmamıza rağmen adından her alanda söz ettiren Hızırbey Ortaokulu ailesinin idarecisi olmaktan her zamanki gibi bir kez daha mutlu oldum. Farklı olabilmek için farkındalık oluşturmaya ve çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Alime

01 Nisan 2018 Pazar 20:30

Okulun bahceside çok guzel olmus tebrik ediyorum

Ecrin

01 Nisan 2018 Pazar 19:04

Okul bölgesi dışından gelen birçok öğrenci Parkları çok kirletiyorlar,

Hızırbey Parkı Civarındakiler

01 Nisan 2018 Pazar 17:41

Hızırbey Ortaokulunu başarılarından dolayı tebrik ederken okul civarındaki parklara gelen öğrencilerini, yerlere çöp atmamaları konusunda okul idaresi tarafından uyarılmasını park civarındaki vatandaşlar olarak hasseten rica ediyoruz.

Selam

01 Nisan 2018 Pazar 15:54

Bomba32 sen selamını durmuşsun yeter zaten

Veli

01 Nisan 2018 Pazar 15:43

KRALSIN TEVFİK AKAR

Bahri

01 Nisan 2018 Pazar 15:36

Özel okullar bu kadar reklam yapmıyor

Ali

01 Nisan 2018 Pazar 15:30

Diğer başarıları neymiş? Tamam tamam en iyisi sizsiniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR