05 Mayıs 2024 Pazar

ISPARTA'DA OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI

ISPARTA'DA OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI

Isparta

ISPARTA’DA Şehriban Gülyiğit yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle beton elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada araçta sıkışan sürücü olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmasının ardından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat: 23.45 sıralarında Fatih Mahallesi 202. caddede meydana geldi. Şehriban Gülyiğit'in kullandığı 06 BC 3185 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle beton elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada sürücü araçta sıkışırken,  çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis Ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın sürücüyü kurtarabildi. Ağır yaralanan sürücü ise sağlık görevlileri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza sonrası hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla olay yerinden götürülürken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞ2

28 Aralık 2017 Perşembe 01:24

AŞIRI HIZ FELAKETTİR.TAMAM YOLDA SIKINTI VAR ORAYI ANLADIK,YOLLARIMIZ DÜZGÜN DEĞİL BUNUDA BİLİYORUZ.KİŞİ KENDİNDEN MÜKELLEFTİR LÜTFEN ŞEHİR İÇİ HIZ KURALLARINA UYALIM.YARALI HANIMEFENDİYE YÜCE ALLAHDAN ŞİFALAR YAKINLARINA SABIR DİLERİM.

kaplan

27 Aralık 2017 Çarşamba 20:08

virajdaki otobüs duragı kalkmalı otobüs durdumu görüş sıfıra düşüyo otobüs durunca yetişmek için halkımız koşuyo yukarıdan gelen aşagıdan gelen panikliyorkazanın oldugu kavşakta karşılıklı elektirik direkleri varbu direkler tali yoldan anayola çıkan araclarıngörüşünü kapatıyo direkler oradan alınmalı tali yollara set konmalı birde her 50metrede ota refüzdekavşak var burada görev belediyeyeve tedaşa düşerbu yorumdan sonraki kazalardan iki kurum şapkasını önüne alıp vicdanlarını sorguya çekmelidir

HAKAN

27 Aralık 2017 Çarşamba 17:10

Trafik kazalarini engellemenin tek yolu, TÜM ARAÇLARI TRAFİKTEN YASAKLAMAKtır. aksi halde kaza olma ihtimali hep olacaktır.

mehmet

27 Aralık 2017 Çarşamba 10:11

öncelikle sürücüye hiç acımadım.suçu olmayan yayalarıda kazaya karıştırabilirdi.. hep kasko muska muhabbetleride insanları rehavete sürüklemekte.sürücüler trafik kurallarına harfiyen riayet ettiklerinde kazaların sayısıda şiddeti de azalacağı konusunda eminim.her kavşağa polis koyulacak hali yok.

akmet aksu

27 Aralık 2017 Çarşamba 10:04

Bence o noktaya 20 metrede bir kasis yapılsın yol olsun ama arabalar kasisten geçemesin hayatta kaza olmaz .. O yolda trafik sorunu biter....Dayayın kasisi ........

cptprice

27 Aralık 2017 Çarşamba 02:33

oradaki her kasiste motorla düşeceğim diye çok korkuyorum , bide orada ki yolun ortasındaki ev yok mu o eve birisi girer

Şeyh Şamil

27 Aralık 2017 Çarşamba 01:27

Evet; daha evvel yine o bölgede -üstelik de öğretmen olan- bir bayan şöför 30 ile gidilmesi gereken okul bölgesinde büyük ihtimalle daha hızlı gittiği için 5 yaşındaki bir çocuğa çarparak ölümüne neden olmuş ve oraya 8-9 tane hız kasisi yapılmıştı.(Eski Işıkkent Merko'dan Adliye'ye kadar inen yol) Yani o değil biz cezalandırıldık.Şimdi ilgililer kaç tane daha hız kasisi yapacak, onu merak ediyorum.Ha ****ret!!! Hatta yetmez, hendek filan kazın da biz normal araç kullananlar hiç geçemesin !!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR