28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTA'NIN MARKASI İRFAN UYSAL SİGORTA

ISPARTA'NIN MARKASI İRFAN UYSAL SİGORTA

Isparta

Isparta'da Sanayi Sitesi'nde İş Bankası yanında ve merkezde Endüstri Meslek Lisesi Karşısında olmak üzere 2 şubesi ile Sigortası hizmeti vermektedir. İrfan Uysal Sigorta, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunuyor.

Trafik Sigortasını en uygun fiyata yaptırma imkanı sunan İrfan Uysal Sigorta, 400 TL ile başlayan fiyatlarla Ethica Sigorta'nın Isparta'da tek yetkili acentesi olarak hizmetini sürdürüyor.

İrfan Uysal Sigorta ile Zorunlu Trafik Sigortasını En Ucuz Trafik Sigortası Poliçesini Yaptırın, Kazançlı Çıkın.

Trafik kazasında hasar anında sigorta şirketinin hasar ekipleri gelerek tüm işlemleri kendileri yapıyor. Yol yardımı kapsamında hasar anında ve hem arıza durumunda çekici hizmeti sunuluyor.

ARAÇTA KASKONUN ÖNEMİ

Araç sahiplerine çağrıda bulunan İrfan Uysal Sigorta yetkilileri, araçlarda trafik sigortasında 36 BİN TL'ye kadar ödendiği için üstünü kaskodan karşılayarak trafik kazasında kusurlu bulunan sürüler hem karşı tarafın maddi hasarını hem kendi aracının maddi hasarını kendi cebinden ödemek zorunda kalmıyor.

TAMAMLAYICI KASKO

Tamamlayıcı Trafik Sigortası Nedir?

Mevcut Zorunlu Trafik poliçenize ek olarak düzenlenen Tamamlayıcı Trafik poliçesi ile, hem trafik poliçenizin limitleri genişletilmekte hem de kaza sonrası ikame araç, çekici ,araç çilingir, acil ambulans gibi hizmetlerden faydalanma imkanı sunulmaktadır.

Kimler Sahip Olabilir?

Aktif (iptale uğramamış) Zorunlu Trafik poliçesine sahip olan otomobil ve kamyonet sahibi tüm araç sahipleri Tamamlayıcı Trafik poliçesine sahip olabilir.

Tamamlayıcı Trafik Sigortası'nın Avantajları Nelerdir?

Tamamlayıcı Trafik sigortası 1 yıllık veya mevcut Zorunlu Trafik poliçeniz bitiş tarihi ile aynı olacak şekilde kısa süreli düzenlenebilmektedir. Dilediğiniz poliçe geçerlilik süresini tercih edebilirsiniz.

Zorunlu Trafik poliçesinin kapsamını genişletmek amacı ile hizmete sunulan Tamamlayıcı Trafik poliçesi, özellikle Kasko poliçesine sahip olmayan araç sahipleri için avantaj yaratmaktadır. İkame araç, yol yardım hizmetleri gibi servisler Tamamlayıcı Trafik poliçeniz kapsamında kullanıla bilir, istenmeyen durumlara karşı ekonomik olarak önlem alınmış olur.

Aracınızın kullanımı esnasında, bir kimsenin ölümüne, yaralanmasına sebep olmanızdan ya da bir araca veya mala zarar vermenizden dolayı tarafınıza düşen yasal sorumluluk limitlerinizin üzerine tanımlayarak size ekstra koruma sağlayabiliyoruz.

Oldukça ekonomik fiyat avantajı ile hizmetinize sunulan Tamamlayıcı Trafik poliçesine ister peşin, ister taksitli ödeme alternatifi ile sahip olabilmektesiniz.

NEDEN ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI YAPTIRMALISINIZ?

Zorunlu trafik sigortası trafikteki risk durumlarına karşı üçüncü kişileri korumaya yöneliktir. Trafikte üçüncü kişileri koruyan zorunlu trafik sigortası poliçesini İrfan Uysal Sigorta’nın sunduğu avantajlı poliçe fiyatlarıyla alabilirsiniz.

ALACAK SİGORTASI HİZMETİ!

Firmaların yapmış olduğu, herhangi bir teminata bağlanmamış yurtiçi vadeli satışlardan doğan borcun ödenmeme riskini teminat altına alan sigorta ürünüdür.

  • Alacak sigortası kapsamında teminat verilecek alıcılara ilişkin risk değerlendirmesinde kullanılacak kriterler Merkez tarafından belirlenir.
  • Risk değerlendirmesinde, sigorta talebinde bulunan işletmenin vadeli satışlardan elde ettiği cirosunun en az %50’sini oluşturan ve ciro büyüklüğüne göre büyükten küçüğe doğru sıralanan alıcıları dikkate alınır. Risk değerlendirmesi sonucunda, bu alıcılardan her birine “1 (en düşük riskli)” ile “6 (en yüksek riskli)” arasında skor verilir.

Alacak sigortası kapsamında teminat verilecek alıcıların belirlenmesi amacıyla yapılacak risk değerlendirmesine ilişkin teklif aşamasındaki sorgulama ücreti, risk değerlendirmesi yapılan her bir alıcı için 10 TL’dir. Sigorta sözleşmesinin düzenlenmesi durumundaki ek sorgulama ücreti, risk değerlendirmesi yapılan her bir alıcı için 10 TL’dir.

TRAFİK ALACAK SİGORTASININ FAYDALARI

  • Müşterilerini analiz edip, finansal durumlarını izleyerek şirketin risk yönetimine katkı sağlar.
  • İşletmeyi öngörülmeyen tahsilat problemlerine karşı koruyarak, finansal yapısını güçlendirir.
  • Bilançonun aktif kalitesini yükselterek bankalar ve finansal kuruluşlar nezdinde kredibilitesini artırır.
  • Şirket yönetiminin alacak sorunlarını bir kenara bırakarak asıl faaliyet alanına odaklanmasına yardımcı olur.
  • Yeni müşteriler bularak satışları artırmaya ve şirketin büyümesine katkı sağlar.
  • Sorunlu alacaklarla ilgili hukuki takip işlemlerini sigorta şirketinin avukatları işletme adına yürütür.

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında SGK'lı olan herkese özel hastanelerde kalan ödemeleri yapan poliçedir.

İRFAN UYSAL SİGORTA İRTİBAT İÇİN 0555 804 0157 - 0555 804 0156

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mutlu müşteri

11 Şubat 2019 Pazartesi 09:19

diğer bütün sigortacılardan 800-900 küsüratlı fiyatlar alıyoken arasında irfan uysal etika sigorta da yok sayılamayacak farkla fiyat aldım ve yaptırdım hizmetleri şahane

Sanayi esnafından biri

07 Şubat 2019 Perşembe 23:20

İyi de hoş da 1035 tl Sigorta çıkardılar ve ilk araçım degil

Taksici Ali....

07 Şubat 2019 Perşembe 22:16

Hayırlı olsun. Trafik sigortasında ve kaskoda ne kadar indirim uyguluyorsunuz? Yani trafik sigortası örneğin 500 lira, % 10 indirimle 450 liraya... Kaskoda 1000 lira ,% 10 indirimle 900 liraya yapıyormusunuz. Poliçede yine 500 veya 1000 lira yazacak. Açıkcası police üzerinden yüzde kaç indirim uyguluyorsunuz ? Ben Ispartada böyle indirim yapan bir sigorta firması görmedim. Ama yanı başımızda Burdur da,Antalyada,Denizlide eski,kökleşmiş ,garantili bir çok sigorta böyle indirim uyguluyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR