28 Nisan 2024 Pazar

MHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI ATAMASI YAPILDI

MHP EĞİRDİR İLÇE BAŞKANI ATAMASI YAPILDI

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mustafa BOZKURT’un görevden alınmasının hemen ardından dün gece MHP İl Başkanı Nail BAYRAM ve yönetim kurulu üyeleri Eğirdir’de teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Bu dönem Eğirdir’de belediyeyi almak için ciddi çalışmalar yapan Milliyetçi Hareket Partisi, adayı Mustafa BAŞ’ın etrafında kenetlendi

YENİ İLÇE BAŞKANI ATANDI

MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mustafa BOZKURT’un görevden alınmasının ardından yerine NİS Otel İşletme Müdürü Mehmet DEMİREL atandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Eğirdirli

09 Şubat 2019 Cumartesi 18:56

Mehmet demirel eğirdirde ülkü ocakları başkanlığı yapmiş cizgisinden bir olsun sapmamış biridir. Yok İP partisine çalıstı yok efendim baska partilileri övdü gibi sözleri söyleyen arkadaslar söyle bi laf vardır “İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar.” . Eğirdirli değil diye ön yargıyla yaklasan arkadaslar mehmet demirel ,mehmet sağlamın damadıdır . Eğirdir sevdasını herkes bilir .Öz ve Öz eğirdiliden daha çok eğirdirlidir.

Ekoo

09 Şubat 2019 Cumartesi 08:49

Berber yorum yapmamışsın çok bu sefer

BEDEL

09 Şubat 2019 Cumartesi 02:13

Eğirdirli bile olmayan babası ile İyi partiye calısan bir ilçe Başkanı Agılköyde ve Eğirdirden Meral Akşener için övgüler düzen Devlet Bahçeli ye hakaretler eden bir yönetim kurul üyesi ile Ada mahallemizde aliecek Oyu partiye çalışan bir diğer yonetim kurul üyesi içlerinde bu makama layık olan bir tek Alper Pala ve Hüseyin Kaygusuz var birde dışı başka söylesede ici MHP den kopmayan Mehmet Sağlam gerisi benim için yok enim gibi bir çok milliyetçi icinde yok yanlış olmuş SAYIN il başkanı

komik1

08 Şubat 2019 Cuma 21:22

resimde 19 kişi var 8 tanesi eğirdir belediye başkanlığında oyu yok. yerel seçimde mhp başarısı. geri kalanlarda akp ve iyi parti artıkları.

Eğirdirli

08 Şubat 2019 Cuma 20:00

Yolunuz açık olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun. Desteklerimiz sizinle..

İbrahim demir

08 Şubat 2019 Cuma 18:50

Mustafa basin adetidir devamlı başka partilere calisir

eğirdirli

08 Şubat 2019 Cuma 17:56

yEREL sEÇİM İŞİ PARTİ İŞİ DEĞİLDİR. EĞER parti işi olsaydı veli gök şuan aday değil belediye başkanı olmuştu Ak parti eğirdirde oyu çok olan bir parti ama sırf aday yüzünden geçen seçim kaybetti yine kaybedicek. İnsanlar anlamıyor Yusuf Ziya gibi adamı herkes seviyor partiden değil başkan olması veli gök o kapasitede bir insan değil sandıkta yeniden belli olucaktıur.

eğirdirli

08 Şubat 2019 Cuma 16:20

13 yaşından beri dava adamıyım diyen eski mhp ilçe başkanı sayın mustafa bozkurt biz seni daha iki üç seneye kadar neden göremedik bunu anlamış değilim davanı nerede yürüttün yıllardır?

komik

08 Şubat 2019 Cuma 15:38

şimdi resimlerdekilere bakıyorumda komik geliyor bana. eğirdirin köylerinde ikamet eden MHP ye küfrederek İP e geçen arkadaşlar şimdi de AK PARTİ aday adayı olan ve parti tarafından gösterilmeyince istifa eden mustafa baş in etrafında,toplanmışlar. ne ataksınız ya.? mhp ye en çok zarar veren sizlersiniz.

Balıkçı Ruhi...

08 Şubat 2019 Cuma 15:30

Gökten zammilde inse olmayacak işe amin demek gibi bir şey....

Eğirdir'li MHP'li

08 Şubat 2019 Cuma 14:19

Eğirdir'de İP Partisine Çalışan Mehmet Demirel yeni atanan başkan ve diğerleri MHP Lideri Devlet Bahçeliyi sokaklarda hakaret eden, seçimlerde İP Partisine çalışan isimler..Nasıl olurda İlçe Başkanı Oluyor...MHP'ye zaten bu insanlar oy vermeyen insanlar...Veli GÖK'e hayırlı olsun Eğirdir Belediyesi...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR