30 Nisan 2024 Salı

Milletvekili Halıcı bölgede

Milletvekili Halıcı bölgede

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Antalya’da gerçekleşen teleferik kazasının yaşandığı bölgeye gitti.
Milletvekili Halıcı’yla birlikte, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve 10 Milletvekili de olay yerine incelemelerde bulundu. 
Olay yerinde açıklamalarda bulunan Milletvekili Halıcı; “Teleferik faciasında yaşamını yitiren yurttaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

21 li

13 Nisan 2024 Cumartesi 16:44

2. ğöreviniz. KAÇ CHP,M.H.P,AKP,ÜMİT ÖZDAĞ PARTİSİNDEN VE ARAZİLERİNDEN İŞ YERLERİNDEN TARIM İŞLERİNDEN KAÇ SURİYELİ ÇALIŞIYO.ONUDA ARAŞTIRIN VE ISPARTA MEYDANINDA İSİM LİSTESİNİ ASIN suriyelilerin ve ARAPLARIN ÜZERİNDEN SİYASET YAPAN IRKÇILAR.MİSAL:HATAY DAKİ yenilen chp li belediye başaknına kaç arap oy verdi.BEN CHP ye oy vermem.VERİR İSEM IRKIMA İHANET ETMİŞ OLURUM.dem PARTİSİNEDEN oy vermem ırkıma ihanet etmiş olurum

MustafamusaAKBAŞ

13 Nisan 2024 Cumartesi 14:13

AFADVAR. ARTİKYAPAYZEKA DAVAR.BEN SUNU ANLAMİS DEGİLİM.LİMON CİCEGİM. CALİSANLAR HERBİRİ EGİTİME TABİ TUTULMALİ .NEDENMİ AKSAMA KADAR MESAİDE DUSUNMELERİ GEREKEN .ACABA NE OLABİLİR,HANGİ OLAY ,HANGİ VAKA,,İNSANLAR BEYİN CİMLASTİGİ YAPACACAK.HER CALİSAN 120TANE OLABİLECEK OLAYLAR SENERYOLAR GELİSTİRMELİ BUDA 30BİN OLAY YAPAR İNSANLAR BUNA CALİSİR BEYNEN ,FİZİKEN KİM UYGUN HANGİ VS VS AFAD BOS DURMAMALİ SUREKLİ BEYİN CALİSTİRMALİ VE GELİSTİRMELİ ,HADİ YAGMURLU BİRGUN,KARLİBİRGUN,FİRTİNALİ V

Hasan

13 Nisan 2024 Cumartesi 14:11

Chp ne kudümsüzmüş beKazalar yanginlar..

Aslında Böyle

13 Nisan 2024 Cumartesi 14:04

Denetimi yaparlar. Suçu da 10 yıl önceki başkana atarlar. Soruşturmayı kapatırlar.chipten hizmet beklemeyin. Sonrasında teleferik heykeli diker işi tatlıya bağlarlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR