08 Mayıs 2024 Çarşamba

OTOMOBİL MERMER YÜKLÜ TIRIN ALTINA GİRDİ

ISPARTA-Eğirdir karayolunda otomobil mermer yüklü tırın altına girdi. Kazada otomobil sürücü sıkıştı.

Isparta

 

Isparta’da otomobil mermer yüklü tıra arkadan çarptı

ISPARTA’da otomobil mermer yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 19:00 sıralarında Isparta – Eğirdir karayolunun 20. Kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen otomobil, mermer yüklü TIR’a arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2’si ağır, 4 kişi yaralandı. Eğirdir’den Isparta seyir halinde olan sürücüsü belirlenemeyen 32 DY 727 plakalı otomobil, aynı istikamette Ramazan Atasay yönetimindeki 15 RA 785 plaka ve 15 PB 493 dorse plakalı mermer yüklü tıra arkadan çarptı.  Kazada otomobilde bulunan Resul Varol, Abdullah Cambaz, Muhammet Şen ve Osman Elvan yaralandı.  Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine İtfaiye, AFAD, Ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

2 YARALI OTOMOBİLDE SIKIŞTI

Kaza yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri otomobilde sıkışan 2 yaralıyı kurtarmak için uzun süre mücadele etti. Yaralılar daha sonra Isparta Şehir Hastanesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartam

21 Aralık 2017 Perşembe 02:35

Allah korumuş , yaralılara acil şifalar diliyorum birde bu çarpan otomobil kuş serisi olsaydı herhalde paramparça olurdu. Allah tan fort taunus kasası sağlam...

Kurallar uyulmak içindir

20 Aralık 2017 Çarşamba 22:01

Aniden niye dönüyo....çünkü tınmıuo...geçmiş olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR