28 Nisan 2024 Pazar

VALİ GÜNAYDIN HAFTA SONUNU KÖYLERDE GEÇİRİYOR

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Sütçüler İlçesi ve köylerini ziyaret etti.

Isparta

Vali Günaydın hafta sonu mesaisini ilçe ve köylerde geçiriyor. İlçelerde ve köylerde vatandaş ile buluşarak sorunları ve sıkıntıları dinliyor. Vali Günaydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat  bugün Sütçüler ilçesini ve Ayvalıpınar Köyü’nü gezti. Ayvalıpınar’da vatandaşlar buluşan Vali Günaydın daha sonra Pazar gezmesine çıktı. Aylapınar’da sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Sütçüler merkezinde heyelan bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

Daha sonra ise Melikler Köprüsü’ne giderek son çalışmaları inceledi

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Zor gunler

27 Eylül 2017 Çarşamba 20:39

MHP nin oy oranı muhaliflerin ayrılması ile yüzde üçe düştü. CHP liler AKP ye karşı her dönem destekledikleri Günaydın ı bu dönem kesinlikle desteklemeyecekler. Son bir dönem belediye başkanlığı hesabı yapan Günaydın ın bu tabloda belediye başkanı olma şansı sıfır. AKP den aday olma hesapları yaptığı söylentileri var. Ancak AKP nin kendi dinamiklerini de hesaba katmak lazım. Cumhurbaşkanının belediyeyi ziyaretine çok fazla ümit bağlayan Günaydın ı zor günler bekliyor.

vatandaş

27 Eylül 2017 Çarşamba 19:53

Daribuku köyünde yanan evlerin durumları ne olacak hak sahiplerinin haklarını kim koruyacak

vataş

24 Eylül 2017 Pazar 20:20

corbada bırazcık sızınde tuzunuz olsun belkı işe yararda vıcdana gelırlerde bu yolu yapılmasına vesıle olan bırılerı cıkar..

vatandaş

24 Eylül 2017 Pazar 20:17

eger ogun evlerın olduğu böl****e gıden yol tam olarak yapılmış olsaydı yangın daha az hasarla atlatıla bılırdı arazözler dönemedıgı ıcın 200 m yukarıdan ana yoldan mudahale tmek zorunda kaldı sayın valım sadece bu yolu kalıcı olarak yapılmasını ıstıyoruz cunku köyun içine bağlantıyı sağlayan tek yol bu cok fazla bısey ıstemıyoruz sayın haber 32 yetkılılerı lutfen bu yorumu yayınlayın bırde gıdın bu yolu ve yanan evlerı gorun bıkerede buralarla ilgili cıddı bı haber yapın

vatandaş

24 Eylül 2017 Pazar 20:09

halkın kahramanı sayın valim hazır belence köyüne kadar gelmişken neden darıbükü köyüne kadar gitmedi daha 3 gün önce 4 tane ev yandı kimse farkında değil ama büyük tehlike atlatıldı acaba eger buradan sayın valıme sesleniyorum lutfen darıbuku köyüne ziyaretde bulunun emın olun magdur vatandaşlar cok mutlu olur kımsenın bı beklentısı yok ama bı gecmış olsun demek bıle yeter en azından köylu sahıpsız olmadıgını devletın yanında oldugunu hısseder hem sayın valım yolun durumunu gorur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR