01 Mayıs 2024 Çarşamba

VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI ISPARTA'YA GELİYOR

VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI ISPARTA'YA GELİYOR

Isparta

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 15 Temmuz Cumartesi günü Isparta'da partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konferansa katılacak.

Vatan Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "FETÖ Darbesi ve Türkiye'nin Çözümü" konferans 15 Temmuz Cumartesi günü saat 19:00'da Kocatepe Kahveevi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek. 15 Temmuz gecesini Isparta'da geçirecek olan Vatan Partisi Lideri Perinçek, 16 Temmuz Pazar günü de parti üyeleri ile birlikte kahvaltı yapacak.

Doğu Perinçek'in 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilecek olan Demokrasi Nöbeti'ne katılıp katılmayacağı ise merak konusu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ülkücü Yağız

07 Temmuz 2017 Cuma 18:08

Biz daha önce bu işleri nasıl akıl edemedik diye kıs kıs gülüyodur ****... % 1 oyu yok başta MIT olmak üzere yıllardır Türkiye yönetiminde

Ibrahim Askeriz

07 Temmuz 2017 Cuma 16:36

Turkiyedeki darbenin mimari bu adamdir, faili mechullar, darbeler ,hepsini arastirin altindan bu adam cikacaktir, ama bu adam da buz daginin gorunen ucu, hapishaneden ciktiginda kinindan yeni cikmis kilic gibiyim, Abdullah Gullerin, tarikatlarin, cemaatlerin koklerini kaziyacagiz, hepsini kurutacagiz diye yemin etti ve simdi de soylediklerini Erdogan eliyle yapiyor, insanimiz da yutuyor.

ali

07 Temmuz 2017 Cuma 14:16

başka adam kalmadı bu herif geliyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR