29 Nisan 2024 Pazartesi

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ EZDİ GEÇTİ

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ EZDİ GEÇTİ

Isparta

ISPARTA'DA henüz kimliği tespit edilemeyen sürücü aracıyla bir köpeği ezdi. Göz göre göre yaşanan bu vicdansızlık güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay Kurtuluş Mahallesi'nde gerçekleşti. Henüz plakası tespit edilemeyen ticari araç sürücüsü aşırı hız yaprak arayolda aracını köpeğin üzerine sürerek köpeği ezdi. Bu sırada köpeğin yanındaki 4 yaşlarında bir kız çocuğu aracın altında kalmaktan saniye farkı ile kurtuldu. Köpeğin sahibi sürücünün bulunması için şikayette bulundu. Polisin birden çok kamera üzerinde plaka tespiti yaptığı öğrenildi. Olaya tanık olan bir vatandaş “Araç çok hızlıydı köpek önünde koşarken durması için bağırdım beni duyduktan sonra dahada hızlandı böyle bir olaya anlam veremedim. Allah korusun yolda çocukta vardı onuda ezecek diye korktum şehir içinde bu kadar hızlı araç sürülmemeli köpeğin üzerine araç sürülür mü bu nasıl bir insanlık umarım bulunur ve hakettiği cezayı alır” dedi.

Isparta Hayvan Koruma Derneğinin Yaptığı açıklamaya göre köpeğin sağlık durumunun kritik olduğu sağ arka bacağının çeşitli yerlerden kırık olduğunu ve iç kanama şüphesi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hoca

05 Nisan 2018 Perşembe 08:53

Bu ne kadar vicdansızlık. Allah belanı versin inşallah tez zamanda

Allah belasını versin

03 Nisan 2018 Salı 01:29

Umarım yaptığı tez zamanda kendi başına gelir.

Görüp Hızladı

02 Nisan 2018 Pazartesi 11:00

Ben görgü şahidiyim kamera yandan gösteriyor o kadar bağırdım ki dur yavaşla diye görmese bu sesleri duyardı hatta köpeği gördükten sonra daha da hızlandı kameranın görmediği yerde köpekle arasında 3 metre var görmemesi imkansız ilerde ki kavşağa bile hızla girdi çocuk uzaktan ne kadar hızlı olduğunu görüp kaçıyor bu kişinin alkollü olduğunu düşünüyoruz yoksa bunu yapan aklı başında biri olamaz.

Vatandaş

02 Nisan 2018 Pazartesi 10:39

Sanki görmüyor gibi geldi bana. Ama yine de o ladar hızlı gidilmez ki kardeşim. Çoluk çocuk var. Korkmasınlar diye daha da yavaşlıyoruz bazen. Yazıktır.

Vicdansızlık

02 Nisan 2018 Pazartesi 10:21

Yetkilikere sesleniyorum şu hayvan düşmanlarını bulup cezalandırılsın artık Mehmet Tönge de 100 tane köpek zehirlendi mesela kamera kayıtları alınmasına rağmen 1 senedir sonuç yok bu hayvanı da çarpan bu kadar netken bulunmazsa artık yetkililer işin peşine düşmüyor demektir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR