29 Mart 2024 Cuma

HEP BERABER GÜZEL GÜNLERE YÜRÜMEK VE BÜYÜMEK İSTİYORUZ

HEP BERABER GÜZEL GÜNLERE YÜRÜMEK VE BÜYÜMEK İSTİYORUZ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilçe ve belde belediyelerini ziyarete, Kuleönü Belediyesi ile devam etti.

AK Parti Kuleönü Teşkilat Başkanı Recep Selçuk’un da katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i beldelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade eden Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, “Belediye Başkanımız bizleri onurlandırdı, teşekkür ederim. Göreve geldiğimizden bugüne başkanımız, belediyemizin her türlü ihtiyacında bize abilik etti. Seçimlerden önce de abi belediye olacağını söylemişti. Bunu da ihtiyaçlarımızı karşılamakla yerine getiriyor” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in, kasabalarına asfalt yardımında bulunduğunu dile getiren Erdoğan, “Bunun için de özellikle çok teşekkür ederim. 2 km’lik bir yol asfaltlandı. Ayrıca her hafta kasabamıza yol süpürge aracı gönderilmekte. Özellikle güz döneminde yaprakların temizliği noktasında zorlanıyorduk, bu konuda da çok yardımcı oldular. İhtiyacımız olduğunda, bildirdiğimizde her türlü ihtiyacımız karşılanıyor, bunun için de başkanımıza bir kez daha teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

Ellerinden geldiğince ilçe, belde ve köylere yardımcı olmaya çalıştıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Isparta’mıza hizmet etmek için hep birlikte yapılması gereken çalışmaları başkan arkadaşlarımızla beraber gerçekleştiriyoruz. Kuleönü Belediyemizi ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk. Kuleönü, Sav’dan sonra Isparta’mıza en yakın ikinci beldemiz. Bizlerde başkanımızla, meclis üyelerimizle bu hizmetleri vermeye çalışıyoruz. İhtiyaç olduğunda her zaman yanlarındayız. Bundan sonra da yanlarında olacağımızı söylemek istiyoruz. Sadece Isparta Belediye Başkanı olarak değil, Isparta’mızın tamamını kapsayacak şekilde hizmet etmek istediğimiz için bu tür ziyaretlerimizi ve istişarelerimizi devam ettiriyoruz. Amacımız Isparta’mızın tamamının en güzel hizmeti alarak refah düzeyinin yükselmesi, hayat şartlarının en iyi şekle gelmesi ve devletimizden aldığımız destekle beraber paylaşımcı olarak hep beraber güzel günlere yürümek ve büyümek istiyoruz. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR