26 Nisan 2024 Cuma

Isparta’da okul müdürü genç kızın evinde yakalandı

Isparta’da okul müdürü genç kızın evinde yakalandı

Isparta

Isparta’da Okul Müdürü ve aynı zamanda Sendika Başkan Yardımcısı olan O.Ç, iddiaya göre aynı apartmanda komşusu olan genç bir kızın evine izinsiz girdi. Bir süre sonra eve gelen genç kız, evde birinin olduğunu fark edince çelik kapıyı kilitleyip polisi aradı. Eve gelen ekipler O.Ç’yi kanepenin arkasında saklandığı yerden çıkartarak gözaltına alıp polis merkezine götürdü.

Akıl almaz olay geçen Salı Günü akşam saatlerinde meydana geldi. Anadolu Mahallesinde bulunan bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşayan Okul Müdürü O.Ç. iddiaya göre aynı apartmandaki komşusu genç kızın evine habersiz girdi. Bir süre sonra eve gelen genç kız, evde bir kişinin olduğunu fark edince dışarıya kaçtı. Evin çelik kapısını kilitleyerek polisi arayıp yardım istedi. Eve gelen polisler içeriye girdiğinde O.Ç’nin bir kanepe kenarında saklandığını gördü. Gözaltına alınan O.Ç. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkartılan O.Ç. serbest bırakılırken, genç kızın ise olaydan şikayetçi olduğu öğrenildi. Öte yandan yaşanan bu olayın ardından O.Ç’nin eşinin boşanma davası açtığı, kendisinin de sendika Başkan yardımcılığı görevinden istifa edeceği öğrenildi. Sendika Başkanının şehir dışında olması dolayısı ile istifasının kabul edilip edilmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Konu ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılması bekleniyor. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TİMUR

23 Temmuz 2021 Cuma 11:40

Adımı O. Ç. imiş adından belli

yiğit

22 Temmuz 2021 Perşembe 14:16

hangi adaletten bahsediyorsunuz ki!Ağaların vakti mi var ki!Çok meşgullar ağalar!Dünyanın bütün işleri onlarda,sözüm ona adalet dağıtacaklarmış!Geçiniz efendim geçiniz.Dayısı olan!kazanır,olmayan sürünür!!!!!!

Ahmet YARDIRAN

12 Temmuz 2021 Pazartesi 17:45

Bu Isparta rumuzlu bu yorumu yapan arkadaş. Bu fıkraları yazıyorsun ya. İşallah Allah averini bu şekilde imtihan etmez. O zaman çığrınma bence.

ıspartalı

12 Temmuz 2021 Pazartesi 16:26

kimse boşuna yorum yapmasın dayısı hazırdır bir üst kademede müdürlüğü olor bizler kafamızı yormayalım

TOPAÇ

11 Temmuz 2021 Pazar 19:18

BURADA BU OÇ'NİN SERBEST BIRAKILMASINI PROTESTO EDENLERİN BAZILARI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ KALDIRILDIĞINDA GÖBEK ATIYORDU. YAVAŞ DÖNÜN LA ÜMMET HIZINIZA YETİŞEMİYOR.

Isparta

11 Temmuz 2021 Pazar 16:26

Yaşlı bir kadın Avrupadan izine gelen bir âilenin kızını "kızım bir çekyatı yerleştirmem lazım bana yardım edebilirmisin?" bahânesiyle dâiresine çağırır, ve kız'ın yardım teklifini kabul edip içeri girince, kadın hızla dışarı çıkıp dışardan kapıyı kitler ve "yetişin komşular, erkek torunumla bir kızı evimde bastım!" diye vayvelaya verir ortalığı, kız ne derse desin kendi âilesi bile inandıramaz ve o erkek torunla evlendirilir adı çıktı diyerek!!! Bu haber bana hemen o olayı anımsattı doğrusu!!!

Isparta

11 Temmuz 2021 Pazar 16:14

Yaşlı bir kadın Avrupadan izine gelen bir âilenin gkızını "kızım bir çekyatı yerleştirmem lazım bana yardım edebilirmisin?" bahânesiyle dâiresine çağırır, ve kız'ın yardım teklifini kabul edip içeri girince, kadın hızla dışarı çıkıp dışardan kapıyı kitler ve "yetişin komşular, erkek torunumla bir kızı evimde bastım!" diye vayvelaya verir ortalığı, kız ne derse desin kendi âilesi bile inandıramaz ve o erkek torunla evlendirilir adı çıktı diyerek!!! Bu haber bana hemen o olayı anımsattı doğrusu!!!

Adalet

10 Temmuz 2021 Cumartesi 21:52

İlgili kişiyi milli eğitim açığa almış çoktan. Bakalım neler olacak

İspanyol

10 Temmuz 2021 Cumartesi 12:01

Ne adamı ne kızı tanınam etmem, bu işlerde yaşı büyük olan doğru davranacak hele de eğitimciyse... Diğer taraftan kumpas diyen elemanlar eğer kumpas ise adamın gezdiği yerlere tuzak kurulmuş yani adam yine yapmış ve yakalanmış ve üçüncüsü kumpas ise yine iç çayışma var kendi elemlarınız yapmış demektir ki bu çürümüş vaziyet savunulacak tarafı yok, Allah ıslah etsin, karşılaştırmasın böyleleriyle

Erol

10 Temmuz 2021 Cumartesi 10:48

Saadet zinciri kırılıyor, uğraşacakları kimse kalmayınca birbirlerini yemeye başladılar. ilk seçimde gidecekler, yaptıkları rezilliklerin neler olduğunu halk görecek.. Bir daha iktidar yüzü göremeyecekler. Allah zalimleri, kul hakkı yiyenleri her iki cihanda rezil edecek, ediyor.

Batan Güneş

10 Temmuz 2021 Cumartesi 09:13

Geldiğimiz noktaya bak. vakıfta tecavüz edilen erkek çocukları ve koruması gerekenlerin bir seferden bir şey olmaz demeleri. tarikat şeyhinin 12 yaşındaki kız çocuğuna istismar etmesi. yeni çıkacak ceza yasasıyla kurtulacağı için meclise kutlaması. okul müdürünün bir kızın evine girmesi say say bitmez. Bunların ortak noktası ne? Birde bunları savunan yorumlar. Neyi savunuyorsun. Sokakta kısa etekli kız görünce başımıza taş yağacak diye yaygara koparır. Kimse görmeden kızın evine girer.

Muallim

10 Temmuz 2021 Cumartesi 09:13

Din elden gidiyor

lanet olsun bu insanlara

10 Temmuz 2021 Cumartesi 04:19

iğrenç yorumlar okuyorum. Isparta resmen ****larla dolmuş. Küçük bir kızın evine giren müdürü kınamak yerine suçu kızda arayan ağzından salyaları akanlar en az bu müdür kadar iğrenç.

Bu mesajı okumadan geçmeyin

10 Temmuz 2021 Cumartesi 02:12

Sendika başkanına yaptıklarını çekecekler bunlar (Bilginiz olsun bunlar sendika başkan yardımcıları başkana düşman olan kişiler Allah iyidemez herkez et diyini çekeçek bu yardımcıları valik önünde Asaçaksın

Kedidir kedi.

10 Temmuz 2021 Cumartesi 01:38

Dışarıda bir kadına kıza tacizde bulunup da "Kısa giymişti,şort giymişti ondan yaptım." diyenle,bu O.Ç. o kızın evine "Kız kapıyı açık bıraktığı için girmiştir." diyen arasında bir fark yok! Yahu sen kedi misin açık gördüğün kapıdan içeri giriyorsun? Buna Kadir de İnanmaz!!!

Nurşah

09 Temmuz 2021 Cuma 22:14

Bu O.Ç'nu pardon O.Ç'yi savunanlar, "komplodur" vs ile savunmaya veya yandaşı korumaya çalışanlar da en az onun gibidir. Kendi safından olmasa asın-kesin diye feryat ederdi bu bademler...HELE de "kapı açıkmış, kız da açık bırakmasaymış "diyenler tam fırsatçı ve o.ç tiplerdir. BU O.Ç'ları hep birbirini masum göstermeye çalışır zaten :)

Abdullah

09 Temmuz 2021 Cuma 22:00

Yapilan bir yanlıştan dolayı iktidar partisine çemkiren ahlak abideleri önce bir önceki görüntüleri yayınlanan genel başkanlarını hatırlasınlar.

Kontrol!!!

09 Temmuz 2021 Cuma 21:50

Bazı ilçelerdede güney ilçelerimiz aynı konular dönüyor milli eğitim müdürleri ilçelerden topuklamayı bıraksın takip etsin çok kötü duyumlar alıyoruz

Çakal sürüleri

09 Temmuz 2021 Cuma 21:18

Bu adamı savunan çakal sürüleri daha düne kadar beraber dolaşıyordunuz beraber yürüyordunuz ne olduda adamı bianda kendi sosyal medya hesaplarınızdan çıkardınız adamınızı bianda neden sattınız hani hasbi olanlarla değil harbi olanlarla beraberdiniz allahın sopası yok ki başkalarına iftira atarken başınıza bunların geleceğini hesap edemediniz burada başkalarını suçlayacağınıza kendi içinizdeki pislikleri temizleyin

Abdullah AYDIN

09 Temmuz 2021 Cuma 20:12

Ya adamın adı a. q. Olmasın?

Ali Veli

09 Temmuz 2021 Cuma 20:05

Kerimoğlu diyorsun ki sendika yönetimindeki görevinden dolayı kumpas kuruldu. Yani O. Ç temiz sendikadaki diğer kişiler kirli fark etmez be Kerimoğlu hepsi aynı. Demek ki o sendikada dalavereci daha çok kişi var bu mana çıkıyor. Müdürlük dersen o sendikanın önermediği kişiler müdür olmuyor.

Arslan Çakal

09 Temmuz 2021 Cuma 19:51

Şube başkanı ve avanesinin bu olayı fırsat bilerek yönetimde çoğunluğu sağlayarak rövanş alma duygusuyla olayın daha çok yayılması için çaba harcadığı görülüyor. Yorumların büyük çoğunluğunun bu gruba ait olduğunu düşünüyorum. Geçmiş yönetimlerin birikimleri üzerinde keyif yapan mirasyedi başkanı sendikayı sürekli zayıflatmakta. Yakında evrakta sahtecilik,ihalede yolsuzluk gibi bir dizi iddiadan yargılanmaya başlayacak olan EK için tavrı ne olacak.O artık benim üyem değil diyerek yan mı çizecek

Necati şaşmaz yan yatmaz çamura batmaz

09 Temmuz 2021 Cuma 19:49

Ad soyadıyla yediği halt ne kadar uyumlu! Bir de haber başlığını şöyle yapın, GENÇ KIZIN EVİNE GİZLİCE GİREN AHLAKSIZ MÜDÜR YAKALANDI!

Sendika içi çatışmamı

09 Temmuz 2021 Cuma 19:47

Böyle bir haberi servis eden eğer sendika başkanı ise derhal istifa etmeli,hem eğitim camiasını,hem sendikasını, hem öğretmen ve idarecileri zan altında bırakmıştır.sonuçlanmamış bir şikayet ile sırf sendika içi rekabetinden dolayı kendi arkadaşını yerine monte etmek için bu yapılmamalı.Yazıktır günahtır. fitneyi körükleyen o ateş senide yakar

Sengetli

09 Temmuz 2021 Cuma 19:21

Şeytan suratli ****tan bıyık

Valinin atamadıkları

09 Temmuz 2021 Cuma 17:49

Valinin atamadığı müdür başka var mı?

Ak

09 Temmuz 2021 Cuma 17:49

Sendikadan istifa etmezse ben istifa ediyorum,ahlaki zaafı olan insanlarla bire arada olamam,onlara destek olamam.

Ayşe Yıldrım

09 Temmuz 2021 Cuma 17:21

bence şeytana uymamış şeytanla iş birliği yapmış O,Ç

Ramazan örnek

09 Temmuz 2021 Cuma 17:20

Terbiyesiz i bir an önce ihraç edeceksin

dumrul

09 Temmuz 2021 Cuma 17:02

isminin kısaltma olarak yazılması dikaktimi çekti. hangi sendikaymış açıklansın. açıklanmazsa çok sendika şüpheli olur.

Yer deniz Gök bakır

09 Temmuz 2021 Cuma 16:56

Yorumcunun biri yazmış şeytana uymuş olabilir. Ulan sizi görünce şeytan görevinden istifa etti. Yapacak bir şeyim kalmadı diye

Kerimoğlu

09 Temmuz 2021 Cuma 16:50

Saçmalık adam içeri girecek kız yokken içeri girende anahtar vardır kitli kapıyı açar çıkar komplodan başka birşey değil amaç müdürlükten ve sendikadaki görevinden ayırmak. Sendika içi makam kavgası. Kızda iyi araştırılmalı.

yardımsever32

09 Temmuz 2021 Cuma 16:29

Serbest bırakmayın şunları sonra duyuyoruz şöyle oldu böye oldu. At içeri yatsın zihniyeti değişmez bunların.

Kurt

09 Temmuz 2021 Cuma 16:14

Eğitim Bir sen başkan yardımcısı Or. Çe. ;))

Püsürük

09 Temmuz 2021 Cuma 16:04

İsme baksan adalet kalkınma. Ne adalet var ne de kalkınma, işiniz gücünüz köpeklerinize mama

ahmet yücel

09 Temmuz 2021 Cuma 15:38

Burada okul müdürü sağlam şekilde keklenmişe benziyor. şeftali umarken hıyar tarlasına düşürülmüşe benziyor

Tuncer ARI

09 Temmuz 2021 Cuma 15:23

Adam pardon müdür, Eğitim faaliyeti için mi yoksa sendikal faaliyet için mi girmiş? Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısıymış, bence teşkilat faliyetleri, üye sayısını çoğaltmak istemiştir.

BAŞ HARFİ A

09 Temmuz 2021 Cuma 14:48

SENDİKADAN İSTİFA ETMESİ YETMEZ. EMEKLİ OLMADAN ÖĞRETMENLİKTEN DE İSTİFA ETSİN. BU O. Ç.

Ali Veli

09 Temmuz 2021 Cuma 14:14

Yorumlara bakıyorum tutturmuşlar kumpas yok kapı açıkmış yahu siz her gördüğünüz açık kapıdan içeri dalıyorsunuz.. kimi diyor yalan polisin tutuklama görüntüleri yayınlanmış.. troller acil yardıma

Ak ıspartalı

09 Temmuz 2021 Cuma 14:05

Rabbim taksiratını affetsin. Şeytana uymuş olabilir. Çok yüklenmemek lazım.

Karhal

09 Temmuz 2021 Cuma 13:51

Hangi sendika olduğunu neden yazmıyorsunuz.Egitim-Sen olsa hemen adı ve unvanını yazarsınız sözde gazeteciler

seyit Ali

09 Temmuz 2021 Cuma 13:49

sokaklar yıkılıyor. bunun kim olduğu hangi okulda çalıştığı hangi sendika başkan yardımcısı olduğu çay ocaklarında konuşuluyor.

Gara Şahin

09 Temmuz 2021 Cuma 13:42

Sedat Peker video yayınlıyor. Bunu da yayınlar mı acaba yoksa ilgi alanına girmez mi?

Gara Şahin

09 Temmuz 2021 Cuma 13:38

Bu malum sendika eğitimcilerin hakkını savunacak öyle mi? Get get.. Bir müdüre bak bir sendikaya bak. Bir de bu sendikaya üye olanlara üzülüyorum.

Özkan32

09 Temmuz 2021 Cuma 12:45

Badem bıyıklı olamaz böyle bir şey, kesinlikle iftiradır :)

Hüseyin

09 Temmuz 2021 Cuma 12:14

Serbest bırakıldı öykemi yazıkkar olsun adaketin olmadığı afam öldürene bile iyi hslin uygulandığı dübyada tek türkiye vardır.

Sendikacı

09 Temmuz 2021 Cuma 12:04

Ya ne komplosu gökten zembihlemi indi oraya o adam boş yapıp yalakalık yapmayın kızın suçu bile olsa evli barklı kaç yaşında adam uçkuruna sahip çıksın o zaman o apartmanda barındırırlarsa yazıklar olsun ayrı adını kısaltmakta olmaz O.ç neyse yazılsın bilsin herkes

Apolit

09 Temmuz 2021 Cuma 12:04

Bu O.Ç hala müdür olarak çalışacak mı? Milli eğitim ne zaman kadar sessiz kalacak?

Tarkan Ç.

09 Temmuz 2021 Cuma 11:48

Şehidimiz Yüzbaşı Ferhat Çiftçinin ailesinin adına üzüldüm. Şehidimizin isminin verildiği okulda böyle bir idareci. Boşuna komplo falan demeyin kumpas demeyin ailesi yokken yardım için bile girse, ne işin var evde acil bir durumsa 112 ara hemen.

BİR BİLEN

09 Temmuz 2021 Cuma 11:47

Biraz dürüst ve ahlaklı olalım. Adam bir başkasının evinde polis k****ıyla yakalanmıştı? Evet. O zaman her ne olursa olsun bir kişi bir başkasının komşusu da olsa izinsiz ve habersiz eve giremez bu bir ahlak meselesidir. Bu olayı savunmak ise ayrı bir AHLAKİ YOZLAŞMA VE YOZLAŞTIRMA GAYRETİDİR. Allah Türk Milletinin yardımcısı olsun.

Poyraz

09 Temmuz 2021 Cuma 11:46

Şöyle yorumlara bakıyorumda... Bu bizim ülkeye mahsuz bir uygulama. Her türlü haltı işlerler açık net şekilde. Sonrasında hemen MONTAJ DUBLAJ KOMPLO devreye girer. hoooop takipsizlik. Piri pak

Ahmet

09 Temmuz 2021 Cuma 11:38

Allah bu rezillerin rezilliklerini ortaya döküyor ki diğerlerine ibret olsun. Darısı bu tür kurumları kullanıp ahlaksızlık yapanların başına

Meraklı

09 Temmuz 2021 Cuma 11:33

akp nin bitmez pislikleri nicki ile yazan kaz kafalı. Oradaki ironiyi anlamamışsın, boş boş konuşuyorsun. Şahsıma yazdığın o.ç. ifadesini sana iade ediyorum. O ifade bu tarafta bir karşılık bulamadı belki senin yanında değerini bulur.

Şaddakların şak şak

09 Temmuz 2021 Cuma 11:32

O.Ç NE DEMEK

Şaddakların şak şak

09 Temmuz 2021 Cuma 11:32

O.Ç NE DEMEK

Hergeleci Şükrü

09 Temmuz 2021 Cuma 11:30

O.Ç mi ? Ne anlama geliyor O.Ç

vatandaş rıza

09 Temmuz 2021 Cuma 11:25

gerçek mi yada komplo mu olayın tam aslını bilmeden yorum yapanlara tavsiyem vebali çok büyük lütfen iyi düşünün bu dünyanın birde öbür tarafı var

adem

09 Temmuz 2021 Cuma 11:24

yorumları Allahtan korkarak yapın ateşe körükle gitmeyin.durum aydınlanınca vebali var bu işin

Yazık

09 Temmuz 2021 Cuma 11:12

Bu açığa çıkmış, yakalanmış. Ya bu düşünce de olan diğerlerinin paçası tutuşmuş mudur ? Mağdurlar susmayın.

osman

09 Temmuz 2021 Cuma 11:03

Hakkında tam bilgi sahibi olunmayan bir olay hakkında bahsi geçen kişiyi tanımadan atıp tutmak çirkin ifadelerde bulunmak yanlıştır.

Efe

09 Temmuz 2021 Cuma 11:01

Kanepenin arkasında yakalanacak komplo haaa yok yaaa.kapatin bununda üstünü kapatın badem bıyıklı deyiş

Ayşe bacı

09 Temmuz 2021 Cuma 11:00

Bu işte bir gariplik var. Hayatın doğal akışına aykırı. Kızın hiç mi suçu yok. Su izanda bulunmayalım.

vatandaş

09 Temmuz 2021 Cuma 10:56

herkes bilip bilmeden saçma yorum yapmayın belki de müdürün hiç suçu yoktur komplo olamaz mı hemen kötülemeyin herkesi

aleni soyler

09 Temmuz 2021 Cuma 10:54

isparta egitim birsen sayfasina girince badem biyikli o.ç'yi gorebilirsiniz.

spam

09 Temmuz 2021 Cuma 10:45

50 yaşını gecen dedeler. ölümün yakın olduğunu gördükçe ****laştılar. Her gün bir **** haberi.

Mustafa Kemal

09 Temmuz 2021 Cuma 10:41

Nasıl serbest bırakılır. Sayın Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi Hak, Hukuk, Adalet.

Erkan Yolcu

09 Temmuz 2021 Cuma 10:35

Şimdi yanlış mı anladım! Bir genç kız evine geliyor, içerde herhangi birisinin olduğunu fark edip dışarı kaçamasın diye kapıyı kilitliyor öyle mi? Yani hiç korkmadan içerdeki hırsız mı psikopat mı, tecavüzcü mü diye hiç düşünmeden??? Ortada suç olduğu belli ama ifadeye bu haliyle inanmak da ne bileyim :)

M Özkan

09 Temmuz 2021 Cuma 10:34

hicap duydum. onun adına ve en çok da ailesi adına utandım. annesi babası eminim böyle bir insan, böyle bir öğretmen yetiştirmek istemezdi.

çakır

09 Temmuz 2021 Cuma 10:25

şerefsiz o.ç. etek boyuna laf ederdi bunlar. cemmatçi

ADALET

09 Temmuz 2021 Cuma 10:23

CHP li sendika AKP li sendika diye ayrım yaparak anasını bellediniz eğitimin.80 öncesi yaptıklarınızı adını deyiştirip yeniden piyasaya sürüyorlar,kamplaştırmayın milleti birbirine düşman etmeyin.

kh bb

09 Temmuz 2021 Cuma 10:17

bu adam eve nasıl girmiş demek ki evin anahtarı var bu adamda belki tüm apartmanın anahtarları bu adam da

Yazıktır

09 Temmuz 2021 Cuma 10:11

Madem olay bu kadar ciddi hem aynı apartmanda nasıl serbest kalmış etmeyin yazıktır günahtır kimsenjn şerefiyle oynamayın

akp nin bitmez pislikleri

09 Temmuz 2021 Cuma 10:11

adam akpli eğitim bir sen li orhan çelik. meraklı nickiyle yazan kişiye de kapak olsun, muhtemeln kendisi de orhan çelik kadar bir o. ç.

Ogretmen

09 Temmuz 2021 Cuma 10:10

Maksat hasıl olmuş adamjn da sendikanın da öğretmenlere de millet saydırdı hocam iyi bir Müslüman elbet aydınlanır

Hulusi

09 Temmuz 2021 Cuma 10:05

Atin su Yi egitim vamiasini karaladi yazik

Vicdan böyle diyor

09 Temmuz 2021 Cuma 10:02

Bazı görevlerde ki durumların şuyuu ,vukuundan kötüdür, dürüst olun.Savunulacak bir durum yok sizden de bizden de olsa.

Ciftetelli

09 Temmuz 2021 Cuma 10:01

İsim kısaltmaları ilk defa işe yaramamış.. adamın kim olduğu belli

Gerçekci

09 Temmuz 2021 Cuma 09:55

Bu şahıs bide okulda idareci mi hala bu görevde devam mı edecek yuh milli eğitim müdürü derhal gereğini yapmalı yoksa o koltuğu boşuna işgal etmemeli . Sosyal medyada boy boy foto yayınlama yerine görevini yapmalı

Gerçekci

09 Temmuz 2021 Cuma 09:49

Bu şahıs bide okulda idareci mi hala bu görevde devam mı edecek yuh milli eğitim müdürü derhal gereğini yapmalı yoksa o koltuğu boşuna işgal etmemeli . Sosyal medyada boy boy foto yayınlama yerine görevini yapmalı

gülkentli

09 Temmuz 2021 Cuma 09:47

Arkadaşlar, durum gerçekten vahim. komplo ise Allah yardımcısı olsun. Ailesi çocukları var. şayet doğru ise daha vahim. Bir insan olarak vahim. Bir eğitimci olarak vahim. İnşallah en kısa sürede durum netleşir. doğruysa gereken yapılsın. Komplo ise de biran önce aklansın.

YAZIK

09 Temmuz 2021 Cuma 09:43

Zaten adının ilk harfleri onun kişiliğini gösteriyor O Ç (........)

Mustafa

09 Temmuz 2021 Cuma 09:43

Kafası güzelmiş herhalde.

İspartali

09 Temmuz 2021 Cuma 09:37

Bu sendikadan olupda uckuruna sahip olani var mi merak ediyorum. Hepsininin karekteri belli.bu irz dusmanlari bir de liyakatsiz birsekilde torpille sapiklik yapsindiye mudur yapilmis... yandaslari da savunma yapiyor. Boyle sapiklari o yandaslarin kizlarininkarilarininyaninagonderelimhala savunabiliyorlarmi acaba.

Ogretmen

09 Temmuz 2021 Cuma 09:31

Acaba kimin ayağına bastı da böyle saçma bi haber yapıldı yok kız çocuğu yok kapı o arkadaş ****et düzgün temiz bi insan. Itibar suikasti yapıldıktan sonra anlami yok ama umarım kısa sürede aydınlanır.

Sami

09 Temmuz 2021 Cuma 09:28

Bu işte bi gariplik var bu ifade normal degil

Egitimci

09 Temmuz 2021 Cuma 09:25

Yalan haber diyen Emniyet gucleri kanapenin arkasinda bularak almislar orada ne isi var teskilatlanma prensipleri gereği bu calismalar mi baslamis birakin artik çürük meyveleri bizden sizden farketmez bu gibiler karakteri ne ise o egitimci olusu üzücü ama babasi dogarken O.Ç. oldugunu gorerek adini koymus

Bozkurt

09 Temmuz 2021 Cuma 09:18

Allah şeytana uydurmasın

Duman

09 Temmuz 2021 Cuma 08:52

Teşkilat bayağı sağlam mış

Hasan

09 Temmuz 2021 Cuma 08:51

Eğitim birsen .

Erdoğan

09 Temmuz 2021 Cuma 08:49

Çelik kapıyı komşu açık mı bırakıp evden çıkıyormuş, kumpası kurmuşlar..

SEÇİL

09 Temmuz 2021 Cuma 08:48

kötü niyeti yok diyen şahıslar,niyeti bozuk olmasa dahi kimse kimsenin evine izinsiz giremez;bu durum ahlaken de anayasa göre de yanlıştır,suçtur....

mehmet

09 Temmuz 2021 Cuma 08:44

sendikanın hangi sendika olduğunu niye yazmadınız bomba32 ?

Muallim

09 Temmuz 2021 Cuma 08:43

Arkadaş teşkilatlanma dan sorumluymuş,teşkilat aman kendine dikkat et

Malkoçoğlu

09 Temmuz 2021 Cuma 08:39

Tm bir o.ç

Ölün o.ç ler

09 Temmuz 2021 Cuma 08:36

Kim bu O.Ç

Yetkili

09 Temmuz 2021 Cuma 08:25

Haber yalan. Lütfen düzeltin haberi. İnsanların onuru bu kadar kolay ayaklar altına alınmamalı

güvenli şehir ısparta (!) he

09 Temmuz 2021 Cuma 08:22

daha neler var da marko paşa yok ki derdimizi diyelim....öğretmen-müdür diye güvendiklerimiz düşmanın etmeyeceğini ediyor..sonsan akkaşıklar hepsi

Ispartalı vatandaş

09 Temmuz 2021 Cuma 08:19

Kim bu okul müdürü eve nasıl girdi şimdi çocuklarimizi bu pisliğe emanetmi edeceğiz madem kapı çeliktir eve nasıl girdi o kızda suçludur

Hak=Adalet

09 Temmuz 2021 Cuma 08:10

Nedir bu eğitim bir sen den ıspartanın çektiği daha geçen yıl başka diğer başkan yardımcılarıda başka bir olaya karışıp mahkemelik olmadı mı çocuklarımızı nasıl emanet edeceğiz temizleyin su çürükleri içinizden

Sbt

09 Temmuz 2021 Cuma 07:57

Ya şu milli sefalete bi el atın yahu. Sapığı ordan tacizcisi ordan nasıl öğretmen bunlar? Kesin bir dönem öğretmenlərin yerine atanan bilmem ne mezunudur. Öğretmen olamaz bu kuştlar. Bunlar gibiler yüzünden işsiz kalan bir sürü eğitimli öğretmen var.

Yok böyle bir şey

09 Temmuz 2021 Cuma 07:33

Yalan haber kaynakları iyi araştırın

Veli

09 Temmuz 2021 Cuma 07:28

Şimdi görevine devam mı edecek??? O okula çocuklarını nasıl gönderecek veliler???

Esnaf

09 Temmuz 2021 Cuma 07:27

Bana göre çok sacma evde çelik kapı var izinsiz eve nasıl gireçek

Valinin atamadigi mudur

09 Temmuz 2021 Cuma 07:22

Sayin Valim bu O.Ç. yi müdür olarak atamamisti. Basiretli davranis sergilemiş ve zaman onun hakliligini gostermis. Bu O.Ç nin sendikasi bu sahsi mahkeme k****iyla müdür yapmistir. Çöz bakalim sendika ben onu gorev geregimi gönderdim mi diyeceksin......

ŞEREF

09 Temmuz 2021 Cuma 07:17

VAY O.Ç TAM .O.Ç

Sünnetçi

09 Temmuz 2021 Cuma 07:10

Çocuklar bunlara nasıl emanet ediliyor. Hepimizin çocuğu var. Eğer iddia doğruysa acilen pipisi kesilmelidir.

Vatandas

09 Temmuz 2021 Cuma 06:59

Düşünün artik eğitim kimlere emanet Ülke kimlere emanet.Yavas yavaş ne oldukları ortaya çıkıyor.

Normal ISPARTALI

09 Temmuz 2021 Cuma 05:31

Bir Veli ve aynı zamanda bir Eğitimci olarak çok ama çok üzgünüm, tüm kurumlarda maalesef aynı resim. Iktidar yanlısı sendikada değilsen hatta hiç sendikalı değilsen kimsenin senin çalışmana bile değer vermiyor. Sendikası olmayan bir tanıdığım devletin bir kurumunda Suriyeli muamelesi görüyor, sendikalar bunun içinse hepside batsın, yerle yeksan olsunlar...

Gara Şahin

09 Temmuz 2021 Cuma 03:11

Okul müdürü bir de sendika başkan yardımcısı. İnsan düşünüyor hangi kriterlere bakılarak md yapıldı. İlgili sendikada kac oyla başkan yardımcısı seçildi.. Sonra eğitimde kalite düştü. Böyle başa böyle tarak

Cahilsavar

09 Temmuz 2021 Cuma 02:43

O. Ç yani.

Babakoo

09 Temmuz 2021 Cuma 02:31

Wayyy O.Ç bak heleee

Adalett

09 Temmuz 2021 Cuma 02:14

Bu pisliği yapanin adını neden ****yosunuz kardesim sahisin kimligi bu arkadaslar Allah cezasını versin böyle bir pisligin Isparta Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı ORHAN ÇELİK internete yazin çıkıyor

Teşkilatlanma

09 Temmuz 2021 Cuma 02:10

Adamın günahını almayın. Teşkilatlanma çalışmaları için sendikal görevle gitmiştir oraya. Okul müdürleri üzerinde yeni üye yapmaları için çok baskı olduğu söyleniyor. Zavallı adam müdürlük koltuğunu koruyabilmek için geç saatlerde bile fedakarca çalışmış.

Meraklı

09 Temmuz 2021 Cuma 01:56

CHP’lidir O.Ç. Keşke onu da belirtseydiniz haberde. Bir sendika derken Eğitim Bir Sen’i kastetmemişsinizdir herhalde. Çünkü Eğitim Bir Sen CHP’li değil AKP’li.

Ali ay

09 Temmuz 2021 Cuma 01:37

Adından belli zaten ne olduğu. Bu adama çocuklarımızı emanet ediyoruz

Anti O. Ç.

09 Temmuz 2021 Cuma 01:35

Doğuştan O. Ç.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR