02 Mayıs 2024 Perşembe

Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni

Turizm Haftası'nda mezuniyet töreni

Isparta

 ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Meslek Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

Turizm Haftası ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin mezuniyet töreni dolayısıyla Eğirdir Nafiz Yürekli MTAL bahçesinde program düzenlendi. Programa Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol, Emniyet Müdürü Özcan Alıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, turizm işletmecileri ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü Zafer Ulusoy yaptı. Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Ulusoy, "Ülke turizmine büyük katkılar sağlayan ve turizmci yetiştiren okulumuz öğrencileri birçok ünlü turizm tesisinde ve otellerde görev alıyor" dedi.

'Turizmdir mesleğim' adlı şiir, 12. sınıflar adına mezuniyet konuşması, şiirler, okul bayrak ve flamasının devir ve teslimi, okul birinci Osman Özel'in yaş kütüğüne plaket çakması, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi, turizm andının okunması, mezuniyet pastası ve kep atma töreniyle program sona erdi. (

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR