28 Mart 2024 Perşembe

ISPARTA'DA MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

ISPARTA'DA MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

Isparta

Isparta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında binlerce Ispartalı Şehit Ahmet Hilmi Yiğit Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi önünde buluşarak, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda kadar yürüdü. Yürüyüşe Mehteran Takımı eşlik ederken, vatandaşlara gül suyu sıkıldı.

Yürüyüşe Vali Ömer Seymenoğlu ve eşi Tuğba Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, EKKK 5. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı Nail Bayram, SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda toplanan vatandaşlar hep birlikte 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nı seslendi. Kur'an-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından konuşmalar yapıldı.

  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

18 Temmuz 2019 Perşembe 19:03

asd:ASD:ASD:ASD:as bizim milli değerlerimiz bazılarının yok etmeye çalıştığı 19 mayıs,23 nisan,29 ekim,10 kasım,30 ağustos dur.

Öğretmen

16 Temmuz 2019 Salı 11:01

Çoğu il müdürlerini göremiyoruz tatile mi gittiler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR