04 Mayıs 2024 Cumartesi

Funda Özdağ'a veda

Funda Özdağ'a veda

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında görevli 40 yaşındaki Funda Özdağ, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Özdoğ bugün gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

SDÜ Öğrenci İşleri Başkanlığı’nda görevli olan Özdağ bir süre önce kansere yakalandı. Tedavi gören Özdağ yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Funda Özdağ’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Gülcü Mahallesi’ndeki camiide kılınan cenaze namazının ardından Gülcü Mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde sevenlerin gözyaşlarına hakim olamadı. Bizde Bomba 32 Ailesi olarak Funda Özdağ’a Allah’tan rahmet, yakın dost ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mert

26 Nisan 2024 Cuma 01:39

Kalbinden kötülük geçmeyen bir insandı. Rabbim mekanını da kalbi gibi aydınlık kılsın. Rabbim Peygamber Efendimiz (S.A.V)’e komşu eylesin. . Bu dünyadaki iyilikleri ona şefahatçi olsun. Varsa hakkımız helal olsun. Kaybımız için Allah’a dua ediyorum, Rabbim sabırlar versin.

Tevfik Fikret AKAR

25 Nisan 2024 Perşembe 16:46

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bu gün de, dualarımız seninle kızımız... Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşallah...Ailene, yakınlarına başsağlığı,ecir,sabır diliyorum.. Gülcü mezarlığına defnettik . Çok değerli bir mesai arkadaşımızdı..

Serdar

25 Nisan 2024 Perşembe 15:56

Allah Rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR