29 Mart 2024 Cuma

Isparta’ya sosyal değişim kültürlü müdür atandı

Isparta’ya sosyal değişim kültürlü müdür atandı

Isparta

Isparta Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses ve beraberindeki heyet, Isparta’ya yeni atanan Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilen getiren İl Emniyet Müdür Turanlı, aslen Rize’li olduğunu ve ülkenin birçok yerinde görev yaptığını belirtti.

5 yıl Zonguldak’ta Emniyet Müdürlüğü yaptığını belirten Turanlı, ‘Isparta gibi yaşanabilir bir ile atandığım için memnunum. İnsanlarla kaynaşmak, sosyal değişim kültürü olarak emniyet-vatandaş ilişkilerinin bir bütün olarak ayakta kalmasını sağlamak için en kısa zamanda tüm ilçeleri ve köyleri gezeceğim. Isparta’da böyle bir emniyet derneğinin kurulması beni memnun etti. Başta başkan Mehmet Gürses ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Hep beraber Isparta’nın huzur ve emniyeti için çalışacağız” dedi.

Ziyarette konuşan Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mehmet Gürses ise, “Derneğimiz 2004 yılında kuruldu. Şuanda 150’den fazla üyemiz var. Bizim amacımız ilçelerde ve köylerde yardıma muhtaç okul öğrencilerine kırtasiye ve kitap yapmaktır. Dernek olarak biz kendimizi emekli kabul etmiyoruz. Halen çalışan bir emniyet mensubu gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sayın Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı’ya görevinde başarılar diler, bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz” dedi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş kamil

11 Ağustos 2021 Çarşamba 21:00

hiç fırsatı kaçrmaz gürses dışarda 270 emekli polis var

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR