12 Mayıs 2024 Pazar

Yeni genel başkana tebrik mesajı

Yeni genel başkana tebrik mesajı

Isparta

İYİ Parti’nin bugün gerçekleşen 5. Olağanüstü Kurultayında Genel Başkanlığa Müsavat Dervişoğlu seçildi. İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli’nin de desteklediği Dervişoğlu partinin 2. Genel Başkanı oldu.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapıldı. Meral Akşener'in yeniden aday olmadığı kurultayda üçüncü turda en fazla oyu alan Müsavat Dervişoğlu, Meral Akşener'in ardından İYİ Parti'nin ikinci genel başkanı oldu. Seçimin ardından İyi Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, Dervişoğlu'na tebrik mesajı yayımladı.

Tekeli, yaptığı açıklamada, "Partimizin birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek ülkemizin sorunlarına çözüm getirmeye devam edeceğine olan inancımız tamdır. Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğinde partimizi daha da ileriye taşımak için gayret göstereceğiz. Gerçekleşen kurultayın ardından Genel Başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik ediyor, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum. Partimizin ilkeleri doğrultusunda daha güzel bir geleceğe ulaşmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hakkı

29 Nisan 2024 Pazartesi 12:19

Başkan sen partinin yerel seçimlerde niçin oyu düştü onu açıkla. Parti bitti gitti.Sokağa çıkacak yüz bırakmadınız insanda. Partinin oyu sizden mi yoksa belediye başkanı adayınız Ahmet Tural yüzünden mi düştü.Tural harcadığı para boşa mı gitti.Heğiniz sabah , öğle akşam yemeklerinde baş köşede oturuyordunuz.Niçin ıspartayı Akp ye teslim ettiniz.

ecelfeli

29 Nisan 2024 Pazartesi 10:00

Yahu sen atamayla geldin oraya seçimde başarısız oldun istifa et bakalım seni o koltuğa kim oturtacak şov dedin mi en öndesin icraat dedin mi en sondasın

21 li

29 Nisan 2024 Pazartesi 01:01

çok ğezen tavuk AYAĞINDA ÇOK PİSLİK TAŞIR.belli oldu.LAKİN: DAHA ÇOK AYAĞINDA PİSLİK TAŞIYAN ÇOK TAVUKLAR VARDIR.siyaset kötü hastalıktır.MAKAMI,ETİKETİ REZİLDE EDER VEZİRDE EDER.mekanı cehennem de eder.

Sade1vatandaş

28 Nisan 2024 Pazar 22:13

İl başkanı menfaati neredeyse oraya gider. Yazık çok yazık güzelim partimi bitirip gitti akşener.

Ispartalı

28 Nisan 2024 Pazar 19:15

Hani ablamız başbakan olacaktı ?

Vatandaş

28 Nisan 2024 Pazar 19:07

Başardıkları tek iş, memlekette ülkücüleri bölmek ve seküler milliyetçiler yaratarak solculara yardımcı olmak. Ülkücü şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.

Yazık

28 Nisan 2024 Pazar 16:22

Kendi kendini harakiri yapmış eski anavatan partisi gibi bitmiş parti başkanı kim olsa artık iflah olmaz. Yüzde 0,01 anca alır. Gittiği hiçbir yerde muhaffak olmayan ex başkan kendi partisinide bitirip gitti.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR