24 Mayıs 2024 Cuma

PARAYI HASAN BALAMAN MI ÖDEYECEKTİ?

MHP il binası ile ilgili meclis üyeleri savunmalarını yaptı..

İŞTE MECLİS ÜYELERİ VE İHALEYE MÜDAİL OLAN MÜDÜRLERİN SAVUNMALARI..

ADNAN TAŞDELEN, Ercan Görgülü’ye isnad edilen suçların aynısı Taşdelen için de geçerliydi. Encümen üyesi olarak görev yapıyorum. Suçlamaları kabul etmiyorum dedi.

İSMAİL CEMİL AYDOĞDU, zabıta müdür vekili ve sosyal yardım müdür vekiliyim. Belediyeye ait yerin MHP’ye verilmesi konusunda  o da savunmasını yaptı. Aydoğdu, “Boş olsaydı orası dava konusu olmayacaktı. 56 bin lira kira geliri oldu. Burada aylık ibaresi konması ayrı mesele. 150 bin lira zimmet çıkran bilir kişi orayı görmemiş. İhaleye en kısa zamanda çıktık. Fatih Okur ve Behlül Börekçi ihaleye girdi ama rayiş fiyat çekildi. Burası boş dursa idi yakıtı Hasan Balaman mı ödeyecekti. Dilekçe müracaat eden encümene gelen MHP il teşkilatının dilekçesi vardı.

Orhan Eren, belediye meclis üyesi; Bu da MHP binasının tefrişatına yönelik suçlardan savunma yaptı. İhaleye oluncaya kadar verildi dedi.

Metin Kaya, meclis üyesi. MHP grup başkanı. Kaya, MHP binaya talip olduk, partinin acil ihtiyacı olduğu için tamir ve tadilat şartı koyarak verdik. Orası çatısı akan, çerçevesi olmayan yerdi. İhale edinceye kadar 4 bin lira bedelle, burayı verdik.

Akif Dilek, yazı işleri müdürü: Dilek de MHP binası ile ilgili savunma yaptı. Dilek, hem para kazandık, hem tadilat yapıldı. Dedi. Tadilat sonrası kıymetlendi mi? tabi ki dedi.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

ÖNE ÇIKANLAR