27 Nisan 2024 Cumartesi

Kadın aday yoğun ilgi görüyor

Kadın aday yoğun ilgi görüyor

Isparta

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Gazi Kemal Mahallesi’ne Muhtar Adayı olan Raziye Ünal gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Seçmenden yoğun ilgi gören Muhtar Adayı Ünal, hem projelerini anlatıyor hem de mahallesindeki talep ve istekleri dinliyor.

Gazi Kemal Mahallesi Muhtar Adayı Raziye Ünal, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Mahallede kapı kapı ziyaret turuna çıkan Muhtar Adayı Ünal, bir yandan projelerini anlatıyor. Diğer yandan ise mahalle halkının sorun ve taleplerini tek tek not alıyor. Göreve gelmesi halinde hiç vakit kaybetmeden hem projelerine hem de mahalle halkının istekleri doğrultusunda çalışmalara başlayacaklarını belirten Ünal, mahalle halkımız yoğun ilgi gösteriyor. Hepsine çok teşekkür ederim dedi.

Özellikle “KADIN EVİ PROJESİ” ve 0-6 YAŞ ÇOCUKLAR ARASI "DEĞİŞİM VE DESTEK PROGRAMI" projelerinin büyük ilgi gördüğünü kaydeden Raziye Ünal, mahalle halkımızla istişareler sonucunda yeni projelerimizi de hayata geçirmek için yoğun çaba sarfedeceğiz diye konuştu.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR