25 Nisan 2024 Perşembe

KONTROLDEN ÇIKAN CİP DEMİR KORKULUKLARA ÇARPTI

KONTROLDEN ÇIKAN CİP DEMİR KORKULUKLARA ÇARPTI

Isparta

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan cip, yol kenarında bulunan demir korkuluklara çarptı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza Modernevler Mahallesi İstanbul Caddesi yolu üzerinde meydana geldi. 32 AAE 522 plakalı cip, sürücünün direksiyon hakimiyetinni kaybetmesi sonucu demir korkuluklara çarptı. Kazada aracın tekeri yerinden fırlarken maddi hasar meydana geldi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araç çekici yardımıyla olay yerinden götürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kamu yararı

24 Eylül 2019 Salı 22:00

akşam 22 30 a kadar bira kasaları sokak ortası denecek kadar ortalık yerde içki satan tekel bayileri oldukça bu millet ayık gezemez

Dikkat edin artık...

22 Eylül 2019 Pazar 13:17

Yeter artık sarhoş araba sürmeyin dün gece ve önceki gecede düz yolda 1araç yoldan çıktı kaza yaptı içmeyin şu zıkkımı!!!!

Kaptan RIZA

22 Eylül 2019 Pazar 07:46

Şehir içinde hız limitinin 40-50 km olduğu yerde ,bu cipin tekerinin fırlayacağı kadar hız yapması çok düşündürücü. Her zaman söylediğimi yine tekrar ediyorum. EDS şart. Başka çare yok. ama ne hikmetse hep tamam deniyor, icraat yok. İnşallah yeni Emniyet Müdürüm bu konuya el atar da, EDS ler takılır. 24 saat hız kontrolü ancak böyle sağlanır.Yine de geçmiş olsun. İnşallah alkol falan yoktur.

Alper

22 Eylül 2019 Pazar 01:50

Denetimler yetersiz kalıyor; maganda çok bu memlekette..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR