28 Nisan 2024 Pazar

Yalvaç değişime Mustafa Kodal ile evet diyor

Yalvaç değişime Mustafa Kodal ile evet diyor

Isparta

İYİ Parti Yalvaç Belediye Başkan adayı, Makine Mühendisi Mustafa Kodal, yeni girdiği siyasete damga vurarak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nin flaş ismi oldu.

Yalvaç’ta mevcut belediye yönetimi ve Yalvaç’a sahip çıkmayan AK Parti anlayışına ve köhnemiş siyasete karşı yüksek sesle “DEĞİŞİM” talebi olduğunu belirten Mustafa Kodal’a, yürüttüğü seçim çalışmaları süresince büyük bir teveccüh ve destek oluştuğu gözlemleniyor.

Yalvaç’ta diğer partilerde yaşanan karmaşa, adaydan memnuniyetsizlik ve hizmetsizliğe tepkinin yanı sıra, İYİ Parti adayı Mustafa Kodal’ın iş yaşamı, köklü aile geçmişi ve yaşamı, teknik yeterliliği ve kuvvetli ekibi; Yalvaç seçmeninin tercihinde önde yer almasına en önemli faktörler olarak gösteriliyor.

Seçim çalışmalarının son aşamasına geldiği süreçte görüştüğümüz İYİ Parti Yalvaç Belediye Başkan adayı Mustafa Kodal, “Harika bir seçim süreci geçirdik. Teknik, liyakatli ve güvenilir ekibimizle gerek hazırladığımız projelerimiz gerek halkımızla kurduğumuz iletişim gerekse de Yalvaç siyasetine getirdiğimiz yenilik ve seviye ile çok güzel bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz. Pazar günü sandığa gidecek hemşehrilerimin desteğiyle inşallah çok güzel ve bereketli bir döneme giriyoruz.” dedi.

Yalvaç’ın özlenen değişime kendi ekipleriyle “EVET” diyeceğini belirten Mustafa Kodal, “31 Mart Pazar akşamı değişimi ve zaferi teravihe kadar kutlayacağız. Ertesi sabahtan itibaren de kolları sıvayıp çalışmaya başlayacağız.

İnanın Yalvaç’ın kaybedeceği bir beş yıl değil, bir beş dakika dahi kalmamıştır. Biz bunun bilinciyle hareket ediyor ve ona göre hazırlanıyoruz.

Geçen gün de söylemiştim: Biz seçim vaadi vermedik, kendi çalışma programımızı açıkladık. Açıkladığımız tüm projelerimizi beş yıl içerisinde bitireceğiz. Biz iş insanıyız, teknik insanız, yalanla, dolanla, boş vaatle işimiz olmaz.

Verdiğimiz sözleri tutamasak insanların yüzüne bakamayız, bırakın tekrar aday olmayı, hatta birileri gibi tekrar tekrar aday olmayı.

Biri yirmi yıl yönettiği şehri kötülüyor, sanki kendisinin payı yokmuş gibi.

Diğeri on yılda neyi yaptığını değil, niye yapamadığını anlatarak propaganda yapıyor.

İktidar partisinin adayı, sanki 22 yıldır ülkeyi partisi yönetmemiş gibi, sahipsizlikten ve hizmetsizlikten yakınıyor.

Bunlar mı çözecek Yalvaç’ın sorunlarını? Bunlar mı çalışacak bu milletin hayrına?

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” derler. Bu üç adayın lafına, sözüne bakmaya gerek yok; yaptıklarına, daha doğrusu yapamadıklarına bakmak yeter.

Yalvaçlım bunların hepsini görüyor ve inşallah bunlara tekrar fırsat vermeyecek. Biz inşallah bu seçimi kazanıyoruz ve artık sonrasına bakıyoruz. Bunun emarelerini fazlasıyla sahada, insanlarımızın gözünde ve yaptığımız çalışmalarda görüyoruz.

İnşallah fark atarak kazanıyoruz bu seçimi.

Güçlü bir meclisle, güçlü bir ekiple 1 Nisan Pazartesi gününden itibaren Yalvaç değişimi hissedecek.

Nisan’da çifte bayram yapacağız inşallah.

Tüm hemşehrilerime gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyor, seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR