19 Nisan 2024 Cuma

Laleler görsel şölen sunuyor

Laleler görsel şölen sunuyor

Isparta

Isparta Belediyesi, Ulu Cami ile Hamam arasında kalan ve Atatürk Parkının arka bölümünü de kapsayan 10 bin metrekarelik alanda peyzaj çalışmaları yaptı. Çalışmalar kapsamında şehir merkezinde olduğu gibi bu bölgede de laleler dikildi. Rengarenk bir şekle gelen laleler görsel şölen sunarken, vatandaşlarda bu alanda vakit geçirerek, fotoğraf çektiriyor.

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında şehre on binlerce lale dikildi. Bu dikim alanlarından birisi de Ulu Cami bölgesinde bulunuyor. Bölgede daha önce yapılan zemin döşemelerinin yenilenmesi ve çevre düzenlemesine şimdi de mevsim itibariyle laleler dikildi. Dikilen laleler ise bugünlerde Ispartalılara şehirde görsel şölen sunuyor. Rengarenk bir şekle gelen Ulu Cami arkasındaki yeşil alana gelen vatandaşlar, hazırlanan güzelliklerden dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

‘Burası selfie çekilecek kadar güzel olmuş’ diyen ve çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür eden vatandaşlar, “Burasının eski hali harabeydi, kimse gelip oturmazdı. Şimdi ise aileler geliyor. Başkanımız hem çalışıyor, hem de halkla her zaman iç içe. Bizlerin halini hatırını soran, gördüğü yerde selam veren bir başkana sahibiz. Çok memnunuz. Böyle güzellikleri bizlere yaşattığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başka yerlerde böyle güzellikleri görebilmek çok mümkün değil. Başkanımızın çalışmalarını beğeniyoruz,başarılarının devamını diliyoruz” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lale devri çocukları

17 Nisan 2021 Cumartesi 14:32

Lüzumsuz işler müdürleri sizi yahu ülkede kendinden önceki hizmetleri silmek gibi iğrenç bir zihniyet var olmasada olsa işlere masraf yapmayın iş yapıyor görünmenin modası geçti insanlar altında yolsuzluk ve yandaşa para aktarma diye düşünüyor sebebide yıllardır milleteattığınız kazıkları hizmet diye yutturmanız artık park kaldırım millet bahçesi kazıklarından daha iyilerini bulun

Lale devrinin sonunu unutmayın Osmanlı torunları.

17 Nisan 2021 Cumartesi 13:30

Millet aç be kardeşim. Yerelinden geneline halkından bu kadar kopuk bir iktidar daha görmedi bu ülke. Lale devrinin sonunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Tarih tekerrürden ibarettir derler. Allah korusun ama bi arkanıza dönüp bakın be kardeşim esnafı, memuru, emeklisi, işçisi, öğrencisi isyanda bu memleketin. Millet aç be arkadaş laleye verdiğin para halkın parası. Halkın parasını halka geri verin. Lale dikeceğinize papatya bitsin.

LALE DEVRİ

17 Nisan 2021 Cumartesi 12:43

ilk kezmi ekildi bu laleler her yıl ekiliyor zaten. bulunduğumuz LALE DEVRİNİDE DAHA İYİ ANLATAMAZDINIZ....

Kenan

17 Nisan 2021 Cumartesi 08:14

Patrona Halil ; lale devrini bitiren adamdır; lale soğanlarını saraydakilerin mabadına duhul etmiştir( montelemiştir)

Şahdık şahbaz olduk

17 Nisan 2021 Cumartesi 00:31

Lale devri çocuklarıyız

Vatandaş

16 Nisan 2021 Cuma 23:51

Sanki memleket ilk defa lale gördü ne icraat ama

İspartada yaşayan batmanli

16 Nisan 2021 Cuma 20:02

Teşekkürler şükrü baskan İsparta yi güzel yaptın eline sağlık laleleri çok beğendim işlerinde başarılar dilerim

Son spartali

16 Nisan 2021 Cuma 19:55

Ah gunaydin ahhhh...neler neler birakmissin bak millet sefasini suruyor.allah razi olsun don gel artik

sıtkım sıyrıldı

16 Nisan 2021 Cuma 18:50

yorumlara tahammül edemediler kapattılar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR