25 Nisan 2024 Perşembe

MAHKUM YAKINLARINDAN CEZAEVİ KARŞISINDA İFTAR YEMEĞİ

MAHKUM YAKINLARINDAN CEZAEVİ KARŞISINDA İFTAR YEMEĞİ

Isparta

Isparta'daki mahkum yakınları cezaevi karşısında organize edilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte tüm mahkum yakınlarını bir araya getiren Ayfer Üresin konuşmasında: "Birlik ve beraberlik ayı olan mübarek ramazan ayında mahkum yakınları olarak, bizlerde bir ve beraber olduğumuzu belirtmek isteriz. Her ne kadar isteyerek yada istemeyerek cezaevinde olan cezasını çeken kader mahkumları kadar, bizlerde dışarıda onlar gibi manevi cezasını çeken mahkum yakınlarıyız. Bu mübarek ayda bir araya geldik ki hem acılarımızı paylaşalım, hem lokmamızı. Bu vesile ile davetimize iştirak eden bütün davetlilere başta değerli basın mensuplarına gönülden teşekkür ederim. Hata yapmanın yaşı kesinlikle yok. Rabbim cezaevlerine kimseyi düşürmesin. Yokluğunu da göstermesin."diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kader mahkumu(ymuş)

26 Mayıs 2019 Pazar 22:36

Çalışmaya alnımın teriyle kazanmaya bir yerim yemedi kısayoldan köşe olmak için gittim kuyumcu soydum köşe oldum ama beni yargılamayın ben kader mahkumuyum.

Ahmet karanfil

26 Mayıs 2019 Pazar 22:25

Kesinlikle infaz yasası çıkmalı

Ahmet

26 Mayıs 2019 Pazar 18:48

Yorum yazanlardan biri köprü-imar-vergi aflarınada karşıyız merak etme. İmar hariç para affıyla cinayeti tecavüzü bir tutmak nasıl bir akıldır.

Cemaat Karşıtı

26 Mayıs 2019 Pazar 17:15

Mağdur olanlar da vardır içinde.. Mesela daha HİMMET i bilmeyip her türlü cemaat karşıtı olmasına rağmen içeride yatanların olup, Örgütün her türlü aktivitelerine katılıp,gazetelerine abone olan, elebaşını ziyeret edenler, hala idari görevde olabilenler hatta seçilip itibar görenlerin dışarıda olduğu bir durum var çünkü..İçi acıyanlar var.. Öyle bacakları uzatıp içeridekilerin hepsinin suçlu olduğunu yazmak doğru bir kanaat değil.

Ispartalıyım

26 Mayıs 2019 Pazar 16:55

Suç işleyenlerin yakınları empati yapın ,aynısı size yapılsa idi af istermiydiniz

Dereli

26 Mayıs 2019 Pazar 16:21

Resimde goruyorumda azucik insan var belkide orda enfazla 10 mahkum yakini var.cezaevlerinin yarisi fetocu dolu onlarin takinlari cagrulmadi mi yoksa af istemedikleri icin mi yoklar.burdan suda anlasiliyor herkes hayatindan memnun kimse yakini ciksin istemiyor demekki. Reisin dedigi gibi vatandasa karsi islenen suc nasil affedilecek hirsuz adam cikinca yune can yakacak katil ayni cigeri yanan ana ne yapsin uyusturucu satan yune vatan evlatlarini ze****wyecek kimse cikmasin af istemiyorum ben.

Af istemeyenlere

26 Mayıs 2019 Pazar 15:34

Af istemeyenler Köprü geçiş affı - imar affı - vergi affınada itiraz etsenize .Af olmayacaksa bunlarada olmasın ama birine oluyorsa birine olmuyorsa adil olmaz.

Mehmet

26 Mayıs 2019 Pazar 15:17

af çıkarsa benden sittin sene oy yok

Ali GÜNIŞIK

26 Mayıs 2019 Pazar 13:56

Bu ülkede herkes madur edebiyatı yapmaya çok alıştı. Af istemek kolay da şuraya pankart açanlar bir yazsın bakalım neden ceza aldılar ondan sonra konuşalım.

Düşünen adam

26 Mayıs 2019 Pazar 12:14

İnşallah hepsinin yakınları en kısa zamanda çıkarlar....

Mustafa Kemal

26 Mayıs 2019 Pazar 10:23

Tamam af istiyorsunuz da dışarda canını yaktığınız mağdurlar ne diyecek. Öldürülen, malı çalınan, tecavüze uğrayan vb. Bu dışarıdakilerin başına gelenler sizin başınıza gelseydi yinede af çıksın dermiydiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR