03 Mayıs 2024 Cuma

Vatandaşımızın işi önceliğimizdir

Vatandaşımızın işi önceliğimizdir

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yeni dönemiyle ilgili hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Vatandaşlardan gelen tebrik ve hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e Aliköy’de pişi yapan vatandaşlarda görüntülü olarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in ziyaretçileri arasında Senir Belediye Başkanı Ömür Yorulmaz ve heyeti de yer aldı. Senir Belediye Başkanı Ömür Yorulmaz, Başkan Başdeğirmen’e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, “Biz başkanımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Senir Belediyemize, bize elinizden geldiği kadar hizmet ve destek vereceğinize inanıyoruz başkanım. İş birliği içerisinde beraberce çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve teşekkürlerini ileten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de “Yeni göreviniz sizlere, encümen ve meclis üyelerimize hayırlı olsun, almış olduğunuz başarıdan dolayı da tebrik ediyorum” dedi. 

Birlikte Senir beldesine güzel hizmetler yapacakları inancında olduklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Bizler bugüne kadar Senir’i boş bırakmadık, gereken desteği verdik. Devletimizin varlığını, imkanını vatandaşımızın nerede olursa olsun Isparta il sınırlarında olduğu sürece yetişmeye çalıştık. İnşallah bundan sonra sizlerle beraber Senir’e güzel hizmetler yapacağımız inancındayım” ifadesinde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu görevlerin ne kadar kutsal ve değerli olduğunun bilincindeyiz. Bize oy veren vatandaşlarımızın o oylarının hakkını vermek çok önemli. Bize inandılar güvendiler. Bizleri bu göreve getirdiler. Bu göreve geldikten sonra işin en ağır tarafı orada başlıyor. 5 yıllık bir süreç bu. Meclis üyelerimizle beraber birlik beraberlik içerisinde devam etmemiz çok önemli. Bu birliği bırakmamak gerekiyor. Vatandaşın işi her zaman için kendi özel sorunlarımızın üzerindedir. Bu bilinçle biz bu görevlere talip olduk. Rabbim yardımcımız olsun, yolumuzu açık eylesin ve güzel hizmetlerle bu aldığımız oylarında hakkını vermeyi nasip etsin”

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Başkanım

21 Nisan 2024 Pazar 11:20

Söz verdiğiniz Vatan botanik parkını bekliyoruz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR